Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Cadiz

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Cadiz

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi XRY
Lennon hinta 381 €

Koe ikivanhan satamakaupungin tunnelmaa - varaa lennot Helsingistä Cádiziin

Harva tietää, että Espanjan lounaisessa kärjessä sijaitseva Cádiz on koko läntisen maailman vanhin kaupunki! Se perustettiin 3000 vuotta sitten. Cádizin satamasta lähti myös Kolumbus etsimään Amerikkaa. Vielä tänäänkin Cádiz huokuu vanhan maailman viehätystä. Samalla se on aitoespanjalainen, helposti haltuun otettava kaupunki viihtyisine rantabulevardeineen ja kalaravintoloineen. Varaa halvat lennot Helsingistä Cádiziin ja koe kaupungin joka vuosi helmi-maaliskuussa järjestettävä yksi manner-Espanjan railakkaimmista karnevaaleista. Cádizin asukkaat ovat tunnetusti muutenkin aina valmiita juhlimaan!

Varaa halvat lennot Helsingistä Cádiziin

Espanja on matkailijan paratiisi ympäri vuoden, koska alueen ilmasto on Euroopan parhain! Atlantin rannalla sijaitsevassa Cádizissa ei ole yleensä tukahduttavan kuuma edes kesällä. Suomesta lennetään eniten Espanjaan talvisin, koulujen loma-aikoina ja suurimpina juhlapyhinä. Kun suunnittelet matkaa, varaa lento ajoissa, koska hinnat kallistuvat mitä lähempänä lähtöpäivä on. Lennot ovat halvimmillaan vielä kuukautta ennen matkaa, sen jälkeen niiden hinnat alkavat nousta. Jos etsit edullisia lentoja, varaa lento mieluummin arkipäivästä arkipäivään, sillä viikonloppuina lennot ovat kalleimmillaan. Suosituin aika matkustaa Cádiziin on heinäkuussa ja aivan loppuvuodesta. Lennot halpenevat kesästä loppuvuotta kohti ja ovat halvimmillaan joulukuun alussa.

Lähtö Helsingin lentoasemalta ja saapuminen Espanjaan

Lennot Cádiziin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Parhaiten kentälle pääset hyppäämällä rautatieaseman viereisestä laiturista paikallisbussiin numero 615 tai ottamalla Elielinaukiolta lähtevän lentokenttäbussin. Kehärataa kiertävät I- ja P-junat ovat perillä Helsinki-Vantaan lentoasemalla noin puolessa tunnissa. Jos matkustat kentälle junalla muualta kuin Helsingistä, pohjois- ja itäsuomalaiset vaihtavat junaa Tikkurilan uudessa matkakeskuksessa ja ovat lentoasemalla kahdeksassa minuutissa. Turusta saapuvat vaihtavat junaa Pasilassa.

Toistaiseksi suorat lennot Helsingistä Cádiziin eivät ole mahdollisia, vaan saavut Cádizia lähellä sijaitsevalle Jerezin lentoasemalle (XRY), jolle voi lentää vaikkapa Madridin, Malagan tai Sevillan kautta. Lentoasemalta on läheiseen Jerez de la Fronteran kaupunkiin vain kahdeksan kilometriä ja Cádiziin matkaa on vain 36 kilometriä. Jerezin lentoasemalta kulkee linja-auto säännöllisesti Cádiziin, Jerez de la Fronteraan ja näiden kahden kaupungin välissä sijaitsevaan Puerto de Santa Maríaan. Bussilinja M-050 on suorin, ja matka kestää reilut 45 minuuttia. Lentoasemalta lähtee myös paikallisjuna Cádiziin, jonka pysäkki löytyy parkkipaikkojen toiselta puolelta. Edullisin vaihtoehto on lähijunan linja C-1 ja junia kulkee lentoaseman, Jerezin kaupungin ja Cádizin välillä jatkuvasti. Junamatka Cádiziin kestää vain reilun tunnin. Lentoasemalla on myös autovuokraamoja siltä varalta, että innostutkin tutustumaan Etelä-Espanjaan autolla tai olet matkalla rantalomalle Costa de la Luzin valkoisille hiekkarannoille!

Perillä Cádizissa ennen kuin arvaatkaan

Kauanko sitten kestää lentää Cádiziin? Matka-aika riippuu reitistä ja välilaskujen pituudesta. Jos lennät Helsingistä Madridiin, Adolfo Suárez Madrid-Barajasin kansainväliselle lentoasemalle (MAD), on lentoaika sinne neljä ja puoli tuntia. Lyhimmillään välilaskusi Madridissa on vain tunti ja 10 minuuttia.

Reilun 100 000 asukkaan Cádiz on viehättävä pikkukaupunki paikallisine kulmakuppiloineen ja perinteisine baareineen ja ravintoloineen, jossa kala- ja äyriäisruoat vievät kielen mennessään! Jos olet liikkeellä karnevaalien aikaan, muista varata majoitus etukäteen, yöpaikat ovat silloin kiven alla! Läheinen Jerez de la Frontera on makean sherryn kotikaupunki. Osallistu maistelukierrokselle pääkallonpaikalla, sherrynvalmistajien kellareissa! Hurauta vuokra-autolla El Puerto de Santa Mariaan herkuttelemaan friteeratuilla anjoviksilla ja lasillisella kuivaa manzanilla-viiniä! Cádizin maakunnassa on 260 kilometriä rantaviivaa ja 138 kilometriä uimarantoja! Cádizin kaupungissa puolestaan on La Caletan ranta ja sen lähistöllä sellaiset, jo legendaarisiksi muodostuneet rannat kuten Zahara de los Atunes ja Playa de Levante.

Helsinki - Cadiz Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Cadiz?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Cadiz on 381 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Cadiz. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Cadiz on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Cadiz on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Cadiz on tarjolla 21 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Cadiz?

  reitillä Helsinki -- Cadiz liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Cadiz -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Cadiz: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Gibraltar (GIB), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Cadiz voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Gibraltar (GIB)\n* Jerez de La Frontera (XRY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Cadiz.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Cadiz?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Cadiz hintaan 381 €! Reitillä Helsinki -- Cadiz 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Cadiz (XRY)\n * Finnair\n * Iberia Airlines\n * Lufthansa\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Cadiz (GIB)\n * Finnair\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Cadiz useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Cadiz (XRY)\n * Finnair -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- XRY\n \n\n * Iberia Airlines -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- XRY\n \n\n * Lufthansa -- 1 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- XRY\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Cadiz (GIB)\n * Finnair -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GIB\n \n\n * British Airways -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GIB\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Cadiz joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 5 lentoa reitillä Helsinki -- Cadiz. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 11 lentoa kohteeseen Cadiz (XRY).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 10 lentoa kohteeseen Cadiz (GIB).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Cadiz tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Cadiz ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 7 tuntia, 55 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 3 433,61 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 12 tuntia, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 9 tuntia, 7 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Cadiz?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Cadiz (XRY)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 12.40\n * Aikaisin saapumisaika: 18.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.45\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Cadiz (GIB)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.00\n * Aikaisin saapumisaika: 14.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 08.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 16.20\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Cadiz?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Cadiz

Näytä kaikki 3 652 majoitusliikettä kohteessa Cadiz
139 €
Parador De Cadiz

Parador De Cadiz

4.0 kautta 5.0
Parador De Cadiz on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Caletan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
Senator Cádiz Spa Hotel

Senator Cádiz Spa Hotel

4.0 kautta 5.0
Senator Cádiz Spa Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Catedral de Cádiz. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 91 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
49 €
Hotel Best Costa Ballena

Hotel Best Costa Ballena

4.0 kautta 5.0
Hotel Best Costa Ballena on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Agua Dulce. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 618 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.