Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Mauritius

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Mauritius

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MRU
Lennon hinta 580 €

Halvat lennot Helsingistä Mauritiukselle

Mielikuvat Mauritiuksesta ovat täynnä auringonpaistetta, turkoosinsinistä merta ja valkohiekkaisia rantoja. Kaikki trooppisten paratiisisaarien ihanimmat kliseet ovat täyttä totta Madagaskarin itäpuolella sijaitsevalla Mauritiuksella, joka on kaikkien rantalomailijoiden unelmakohde. Etsi halvat lennot Helsingistä Mauritiukselle ebookersin sivuilta ja elä hetki unelmaa Intian valtameren aaltojen äärellä. Tuliperäisten saarten muodostamalla Mauritiuksella on sekä luksuslomailijoille sopivia lomakeskuksia että omaa rauhaa arvostaville matkailijoille tarkoitettuja bungaloweja. Mauritius sopii matkakohteeksi kaikille rantaleijonille, mutta se on myös erittäin suosittu häämatkakohde. Varaa lennot Helsingistä Mauritiukselle Suomen räntäisimpien talvikuukausien aikaan, jolloin paikallinen sesonki on parhaimmillaan, tai suunnittele aktiivilomailijalle sopiva surffaus- tai vaellusreissu paikallisille talvikuukausille.

Paras aika matkustaa Mauritiukselle

Klassinen vastaus tämän otsikon alla on tietysti se, että huonoa aikaa matkustaa Mauritiukselle ei olekaan. Tämä pitää osittain paikkansa, sillä paras matkustusaika riippuu siitä, millaista lomaa haluaa perillä viettää. Jos auringonpalvonta ja meressä uiminen ovat oman matkasi ykkösjuttuja, kannattaa lento Helsingistä Mauritiukselle varata lokakuun ja huhtikuun väliselle ajalle. Mauritiuksen kesä on silloin kauneimmillaan ja kuumankosteat päivät kutsuvat laiskottelemaan aurinkovarjon alle. Suosituimpaan sesonkiaikaan on myös helpointa vertailla lentoja Helsingistä Mauritiukselle, sillä vaihtoehtoja on silloin runsaammin. Parhaimman matkailusesongin päättyessä lentojen hinnat useimmiten nousevat, mutta muiden palveluiden hinta Mauritiuksen päässä laskee merkittävästi. Ui vastavirtaan ja suunnittele loma Mauritiuksella heinäkuun ja syyskuun välillä, jolloin sateita on hyvin vähän ja ilma on silti miellyttävän lämmin.

Parhaat lennot Helsingistä Mauritiukselle

Etelä-Suomesta on matkaa Mauritiukselle noin 10 000 kilometriä, joten parhaissakin oloissa suorat lennot Helsingistä Mauritiukselle kestävät lähes 12 tuntia. Tällä hetkellä ebookersin valikoimissa ei ole suoria yhteyksiä kohteiden välillä, mutta yhden välilaskun sisältäviä lentoja Helsingistä Mauritiukselle on runsaasti. Pitkien lentojen suunnittelussa joutuu usein valitsemaan lyhyen matka-ajan tai halpojen hintojen välillä, mutta Mauritiukselle on mahdollista löytää molemmat vaihtoehdot sisältävä yhteys. Nopeus on toki suhteellinen käsite, sillä välilaskun sisältävä matka Helsingistä Mauritiukselle kestää yleensä vähintään 16–18 tuntia. Itselle sopivin lento Helsingistä Mauritiukselle löytyy usein lentoyhtiöitä yhdistelemällä, joten hakutuloksista ei kannata rajata mitään vaihtoehtoja pois. Lentoja löytyy lukuisien suurten eurooppalaiskaupunkien kautta, ja esimerkiksi Frankfurt, München, Pariisi, Lontoo ja Istanbul ovat hyviä paikkoja vaihtaa lennolta toiselle. Euroopan ulkopuolisista kaupungeista Dubai ja Delhi ovat kätevimpiä vaihtoehtoja.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Pitkälle Mauritiuksen‑lennolle ei kannata lähteä jo valmiiksi väsyneenä, joten jos lentosi Helsinki‑Vantaalta nousee ilmaan jo aamuvarhaisella, voi lentokenttähotellissa yöpyminen olla paras vaihtoehto pitkämatkalaisille. Etenkin pääkaupunkiseudulla asuvat hyötyvät hyvistä joukkoliikenneyhteyksistä lentoasemalle, sillä toimivien bussi- ja junavaihtoehtojen ansiosta omassa kodissa voi vedellä sikeitä pitkään. Kaikki halukkaat pääsevät kuitenkin Rautatientorilta Helsinki‑Vantaan lentoasemalle esimerkiksi Finnair City Busilla tai HSL:n linjalla 615, jotka molemmat poimivat lomailijoita kyytiin myös matkan varrelta. Bussimatkaan kannattaa varata aikaa 30–45 minuuttia. Uuden kehäradan varrella asuvat reissaajat pääsevät I‑ ja P‑junilla suoraan Aviapolisin asemalle, joka sijaitsee Helsinki‑Vantaan terminaalien 1 ja 2 välissä. Päärautatieaseman ja Aviapolisin väli taittuu noin puolessa tunnissa. Helsinki‑Vantaan lähtöselvityksissä ja turvatarkastuksessa on ajoittaista ruuhkaa aamulla ja alkuiltapäivästä, joten näinä aikoina pakollisiin kuvioihin kannattaa varata tarpeeksi aikaa.

Saapuminen Mauritiukselle

Mauritiuksen pääasiallinen kansainvälinen lentokenttä on pitkällä nimellä siunattu Sir Seewoosagur Ramgoolamin lentoasema (IATA: MRU) Mauritiuksen suurimman saaren kaakkoispuolella. Sieltä matka omaan lomakohteeseen jatkuu kätevästi taksilla tai bussilla. Lentokentän omilta sivuilta löytyy lista keskimääräisistä taksimatkan hinnoista eri puolille pääsaarta. Suurimman parkkialueen yhteydessä olevalta bussipysäkiltä kulkee kolme linjaa eri kohteisiin. Mauritiuksen saarella bussi numero 09 vie matkalaisia Curepipen suuntaan, numero 10 Chemin Grenieriin päin ja numero 198 Port Louisiin.

Varatuimmat hotellit Mauritius

Näytä kaikki 1 732 majoitusliikettä kohteessa Mauritius
Hae hinnat
LUX* Belle Mare Resort & Villas

LUX* Belle Mare Resort & Villas

5.0 kautta 5.0 Coastal Road, 742CU001, Belle Mare
LUX* Belle Mare Resort & Villas on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Belle Maren ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 5 tähden lomakylässä on 186 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
54 €
Mystik Life Style

Mystik Life Style

3.0 kautta 5.0 Royal Road, Mont Choisy
Mystik Life Style on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Trou aux Biches Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 35 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

5.0 kautta 5.0 Coastal Road, Bel Ombre, Bel Ombre
Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heritage Golf Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 158 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.