Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Gotlannin lääni

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Gotlannin lääni

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi VBY
Lennon hinta 112 €

Kohteen Gotlannin lääni Parhaimmat Pakettimatkat

Gotlannin lääni lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Gotlantiin

Lähes keskellä Itämerta sijaitsee Gotlannin saari. Saaren pituus päästä päähän on 176 kilometriä, mutta rantaviivaa sillä on kunnioitettavat 800 kilometriä. Ihania rantoja ja uimapaikkoja on siis Gotlannissa enemmän kuin riittämiin. Saaren erikoisuuksia ovat kalkkikivimuodostelmat, toiselta nimeltään raukit, jotka ovat muotoutuneet aikojen saatossa rapautumisen seurauksena. Luonnon kädenjälkiin voi tutustua myös Lummelundan tippukiviluolissa.

Lomakohteena Itämeren pieni suuri saari

Gotlannin saarella on ollut asutusta jo tuhansia vuosia. Viikinkiaikaan Gotlanti oli tärkeä kauppapaikka, mistä todisteena ovat saarelta löytyneet valtavat määrät vanhoja kolikoita. Kaupankäynti ei päättynyt kuitenkaan viikinkeihin, sillä Visbystä tuli myöhemmin yksi Itämeren hansakaupungeista. Voit itse kokea aitoa viikinkitunnelmaa Toftan viikinkikylässä tai osallistua joka vuosi elokuussa järjestettävälle keskiaikaviikolle. Unohda siis hetkeksi arjen kiireet, sammuta älylaitteet ja tee lomallasi aikahyppy menneeseen! Muista toki ensin varata halvat lennot Helsingistä Gotlantiin nykyaikaiseen tyyliin ebookersin kautta.

Lennot Helsingistä Gotlantiin

Kesä on luonnollisesti Gotlannin matkailusesongin vilkkainta ja suosituinta aikaa. Tätä edistää muita vuodenaikoja paremmat kulkuyhteydet myös Suomesta käsin. Esimerkiksi Helsingistä Gotlantiin pääsee suorilla lennoilla vain kesäkuukausina. Muina aikoina välilasku tehdään Tukholmassa. Lyhimmillään yhden välilaskun sisältävä lentomatka kestää Helsingistä Visbyhyn keskimäärin noin kaksi ja puoli tuntia. Suorat lennot Helsingistä Gotlantiin kestävät tunnin verran vähemmän. Vierailijoita käy Gotlannissa vuosittain moninkertaisesti saaren omaan asukaslukuun verrattuna. Vaikka talven tullen aurinkoiset hiekkarannat saavat päälleen lumipeitteen ja jotkin nähtävyyksistä eivät ole auki muuta kuin kesäisin, ei se silti estä matkustamista Gotlantiin muinakaan vuodenaikoina. Saarella on yli 90 kirkkoa, keskiaikaisia rakennuksia sekä Visbyn kaupunginmuuri, joihin voi käydä tutustumassa milloin tahansa – puhumattakaan kalkkikivimuodostelmista tai kauniista rannoista, jotka ovat pysyneet paikoillaan jo vuosituhansien ajan ja ovat avoinna matkailijoille säällä kuin säällä. Tutustu myös Visbyn viehättäviin ravintoloihin ja maista maukkaita paikallisia herkkuja, kuten lammasruokia, gotlantilaista sahramipannukakkua tai sinivatukoista valmistettua hilloa.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Kun lennot Helsingistä Gotlantiin on varattu ja matkalippu taskussa, on aika suunnata kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Pääkaupungista tai lähiseudulta matkansa aloittavat voivat astella Helsingistä bussiin numero 615 tai Finnair City Busiin. Noin puolessa tunnissa ollaan jo Helsinki-Vantaalla. Vaihtoehtona ovat myös vuonna 2015 avattua kehärataa pitkin kulkevat I- ja P-junat, jotka saapuvat myös puolessa tunnissa lentoasemalle. Jos bussin tai junan aikataulut tuntuvat liian tiukoilta, hyppää taksin kyytiin. Muualta päin Suomea saapuvat matkailijat voivat hyödyntää kotimaan sisäisiä lentoja, jos junassa tai bussissa istuminen tuntuu liian aikaa vievältä. Kaukoliikenteen busseilla tai kaukojunilla matkustavat voivat kehäradan myötä vaihtaa Tikkurilassa I-junaan ja saapua Helsinki-Vantaalle raiteita pitkin tai vaihtoehtoisesti paikallisbussilla. Vaikka lentomatka Gotlantiin ei olekaan pitkä, voi loman aloittaa jo kotimaassa yöpymällä lentoaseman lähistön hotelleissa. Maittavan aamiaisen jälkeen loppumatka lentoaseman terminaaliin taittuu maksuttoman bussikuljetuksen kyydissä. Omalla autolla lentoasemalle matkaavat voivat jättää autonsa matkan ajaksi parkkiin lentokentän maksullisille pysäköintialueille.

Saapuminen Gotlantiin

Gotlannin lentoasema sijaitsee saaren ainoassa kaupungissa Visbyssä 3,5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kesäisin matkailukauden ollessa vilkkaimmillaan lentoasemalta kulkee bussiyhteys keskustaan. Muina aikoina on turvauduttava taksiin tai vuokrattava auto lentokentällä palvelevista autovuokraamoista. Auton vuokraamisesta on hyötyä myös siinä tapauksessa, jos aikoo kierrellä Visbyn lisäksi muuallakin Gotlannissa. Paikasta toiseen pääsee kulkemaan toki linja-autoillakin. Gotlanti ei kuitenkaan ole kooltaan mikään järin iso saari, joten hyvä vaihtoehto on nauttia saaren maisemista pyörän selästä. Kohota kuntoa, tutustu nähtävyyksiin ja kierrä vaikka koko saari pyöräillen!

Helsinki - Gotlannin lääni Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Gotlannin lääni?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Gotlannin lääni on 113 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Gotlannin lääni. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Gotlannin lääni on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Gotlannin lääni on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Gotlannin lääni on tarjolla 72 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Gotlannin lääni?

  reitillä Helsinki -- Gotlannin lääni liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Gotlannin lääni -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Gotlannin lääni: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Visby (VBY), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Gotlannin lääni.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Gotlannin lääni?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Gotlannin lääni hintaan 113 €! Reitillä Helsinki -- Gotlannin lääni 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Gotlannin lääni (VBY)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Malmö Aviation\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Gotlannin lääni useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Gotlannin lääni (VBY)\n * Finnair -- 35 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- VBY\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 22 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- VBY\n \n\n * Malmö Aviation -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- VBY\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Gotlannin lääni joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 35 lentoa reitillä Helsinki -- Gotlannin lääni. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 72 lentoa kohteeseen Gotlannin lääni (VBY).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Gotlannin lääni tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Gotlannin lääni ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 2 tuntia, 25 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 598,55 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 7 tuntia, 50 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 5 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Gotlannin lääni?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Gotlannin lääni (VBY)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.10\n * Aikaisin saapumisaika: 08.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.25\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Gotlannin lääni?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Gotlannin lääni

Näytä kaikki 238 majoitusliikettä kohteessa Gotlannin lääni
68 €
Clarion Hotel Wisby

Clarion Hotel Wisby

4.0 kautta 5.0 Strandgatan 6, Visby
Clarion Hotel Wisby on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Almedalen. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 212 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
77 €
Best Western Strand Hotel

Best Western Strand Hotel

4.0 kautta 5.0 Strandgatan 34, Visby
Best Western Strand Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Almedalen. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
61 €
Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

4.0 kautta 5.0 Donnersplats 6, Visby
Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Almedalen. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 31 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.