Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Turku

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Turku

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi TKU
Lennon hinta 159 €

Halvat lennot Tukholmasta (STO) Turkuun (TKU)

Moni on risteillyt Tukholmasta Turkuun, mutta jos et jaksa odottaa kymmentä tuntia merellä, nopein tapa on mennä lentämällä. Reitillä Tukholmasta Turkuun sinulla on valittavanasi monta eri vaihtoehtoa ja lentoyhtiötä. Nopein tapa on suora lento SAS-lentoyhtiöllä, tällöin matka kestää vain 50 minuuttia. Jos maltat tehdä välilaskun Helsingissä, voit valita Finnairin. Tai jos välilasku Riiassa kiinnostaa, silloin vaihtoehtosi on airBaltic. Lento on usein edullinen, mutta monesti odotusaika Riiassa on hieman pidempi. Niin tai näin, viihdyt varmasti Turussa, koska se on perinteitä täynnä oleva Suomen vanhin kaupunki, joka ehti olla myös Suomen ensimmäinen pääkaupunki ennen Helsinkiä. Turkuun perustettiin myös Suomen ensimmäinen yliopisto vuonna 1640. Ei siis ihme, että turkulaisia pidetään hieman ylpeinä ja heidän kustannuksellaan vitsaillaan. Turkulaisilla on syytäkin olla ylpeitä kauniista kotikaupungistaan. Moni tuntee Turun tuomiokirkon ja Aurajoen rannat, jotka keräävät kesäisin paljon ihmisiä jokilaivoilleen. Turun saaristo on kuulu kauneudestaan, ja Turussa on myös runsaasti kesätapahtumia, joista tunnetuimpia ovat Suomen vanhin rockfestivaali Ruisrock ja Aurajoen ympäristössä järjestetty kaupunkifestivaali Down by the Laituri. Noin 16 kilometrin päässä Turusta sijaitsee aurinkoinen Naantali, jossa kaikki lapset ja lapsenmieliset voivat vierailla Muumimaailmassa ja nähdä kaikki hurmaavat Tove Janssonin luomat hahmot. Naantalin kesän huipputapahtuma on heinäkuun lopulla vietettävät Unikeonpäivät, joihin kuuluu Valtakunnan Viralliseksi Unikeoksi valitun henkilön heittäminen mereen unikeonpäivänä 27.7. aamuseitsemältä. Jos mielitkin Turusta nykyiseen pääkaupunkiin Helsinkiin, auto- tai junamatka sinne kestää vain pari tuntia. Tampereellekin pääset vajaassa parissa tunnissa.

Varaa siis halvat lennot Tukholmasta Turkuun ebookersin kautta! Sivuillamme voit vertailla hintoja ja hotelleja ja varata sinulle parhaimman vaihtoehdon. Turussa riittää tekemistä vuoden ympäri, sillä se on aktiivinen kulttuurikaupunki, jossa on monia eri tapahtumia ja myös vilkasta yöelämää sitä kaipaaville. Parhaimmillaan Turku on kuitenkin kesäkaupunkina, jolloin voit nauttia sen luonnonkauniista saaristosta.

Lähtö Tukholmasta

Arlandan kansainvälinen lentoasema (IATA: ARN) sijaitsee noin 42 kilometriä pohjoiseen Tukholmasta ja 28 kilometriä etelään Uppsalasta. Tukholman keskustasta sinne pääsee helposti Flygbussarna-yhtiön bussilla, jolla matka kestää noin 45 minuuttia ja maksaa hieman yli kymmenen euroa. Bussit lähtevät keskustan Cityterminalenista 10–15 minuutin välein. Arlandan ja Tukholman keskustan väliä liikennöi myös kuusi kertaa tunnissa suuntaansa kulkeva Arlanda Express -juna, jolla 20 minuutin matka maksaa noin 30 euroa. Lentoasemalla on neljä terminaalia, joista terminaalit 2 ja 5 ovat kansainvälisten lentojen käytössä ja terminaalit 3 ja 4 kotimaisten lentojen käytössä.

Bromman lentoasema (IATA: BMA) puolestaan sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä Tukholman keskustasta, ja bussimatka sinne taittuu noin 20 minuutissa. Bussi lähtee Cityterminalenista 20–30 minuutin välein, ja Flygbussarna veloittaa matkasta noin 8 euroa.

Kolmas vaihtoehto on lentää Västeråsin tai Hässlön lentoasemalta (IATA:VST), joka sijaitsee noin sata kilometriä Tukholmasta länteen. Flygbussarna kuljettaa lentoasemalle Tukholman Cityterminalenista. Matka kestää noin 1 tunnin 30 minuuttia ja maksaa noin 15 euroa. Lippuja kaikkiin näihin lentokenttäkuljetuksiin voit ostaa joko verkosta tai paikan päältä automaatista tai tiskiltä.

Saapuminen Turkuun

Turun lentoasema (IATA: TKU) sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta, seitsemän kilometrin päässä Raisiosta ja 20 kilometrin päässä Naantalista. Lentoasemalta Turun keskustaan liikennöi Turun kaupunkiliikenteen linja 1. Bussipysäkki sijaitsee terminaalin edustalla. Tarkat aikataulut ovat Turun kaupunkiliikenteen sivuilla. Terminaalin edustan taksitolpalta löytyvät myös taksipalvelut lentoaikataulun mukaisina aikoina. Terminaalissa on myös runsaasti autovuokraamojen palvelupisteitä. Tiedot jatkoyhteyksistä Turun linja-autoasemalta ja rautatieasemalta muualle Suomeen voit tarkistaa Matkahuollon ja VR:n sivuilta.

Älä siis odota enää, vaan varaa halvat lennot Turkuun jo tänään!

Lennot Tukholma – Turku

Onko kohteiden Tukholma ja Turku välillä suoria lentoja?

Kohteiden Tukholma (ARN-Arlanda) ja Turku (TKU) välillä on yksinkertaista lentää suoraan. Voit valita lentosi 1 yhtiöltä, joihin kuuluu SAS. Varaa lippusi niin ymmärrät, miksi se on yksi suosituimmista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Turku välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Turku välinen matka on 260 km ja lentoaika on noin 55 minuuttia. Mutta hyvällä säällä lentoon saattaa mennä vain 55 minuuttia. Jos etsit suoria lentoja, Finnair ja SAS tarjoavat usein hyviä vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Turku välisille lennoille?

Yleisimmin liikennöidyt reitit kohteiden Tukholma ja Turku välillä ovat:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Turku (TKU): 28 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Turku (TKU): 8 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – Turku (TKU): 7 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Turku välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lukuisat lentoyhtiöt tarjoavat lentoja kohteiden Tukholma ja Turku välillä. Saat taatusti rahoillesi vastinetta hankkimalla liput näiltä hyvämaineisilta lentoyhtiöiltä:

  • Finnair, 101 lentoa kuussa
  • SAS, 53 lentoa kuussa
  • Wizz Air, 30 lentoa kuussa
  • Air Serbia, 2 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Turku välillä on?

Reitillä Tukholma – Turku lennetään suurin piirtein 4 lentoa päivässä. Seuraavan loman varaaminen on siis todella helppoa.

Varatuimmat hotellit Turku

Näytä kaikki 176 majoitusliikettä kohteessa Turku
113 €
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

4.0 kautta 5.0 Linnankatu 32, Turku
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wäinö Aaltosen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat memory foam -patjalliset sängyt ja LCD-televisiot.
111 €
Holiday Club Caribia

Holiday Club Caribia

3.5 kautta 5.0 Kongressikuja 1, Turku
Holiday Club Caribia on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sibeliusmuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 7 sisäuima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 175 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
112 €
Hotel Seaport

Hotel Seaport

3.5 kautta 5.0 Toinen Poikkikatu 4, Turku
Hotel Seaport on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turun satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 77 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.