Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Oulu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Oulu

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi OUL
Lennon hinta 161 €

Halvat lennot Tukholmasta (STO) Ouluun (OUL)

Näyttääkö Oulu kaukaiselta kaupungilta Pohjanlahden perukassa? Oulusta on matkaa esimerkiksi Tukholmaan 739 kilometriä (lentäen), Helsinkiin 606 kilometriä, Turkuun 648 kilometriä ja Rovaniemelle 221 kilometriä. Sijainti voi hämätä, sillä Oulu on vireä teknologia- ja yliopistokaupunki, jossa kesäyöt ovat valoisia ja ihmiset leppoisia. Usein voit nauttia helteestäkin Nallikarin hiekkarannalla silloin, kun Etelä-Suomessa on viileää. Lisäksi Oulusta on hyvät yhteydet Pohjois-Ruotsiin ja -Norjaan, mikä tekee siitä näppärän liikenteen solmukohdan muihinkin pohjoisen kohteisiin. Oulussa voit nauttia luonnosta vuoden ympäri, sillä talvella hanget houkuttelevat hiihtämään, syksyisin voit sienestää ja marjastaa metsissä ja kesäisin voit nauttia valoisista illoista.

Oulussa on myös lukuisia tapahtumia kesät talvet, kuten ilmakitaransoiton MM-kilpailut elokuun lopulla kävelykatu Rotuaarin aukiolla, Oulun Musiikkijuhlat kevättalvella, Oulun kaupunginteatterin monipuolisia näytöksiä ja urheilun ystäville mm. SM-liigan parhaimmistoon kuuluvan Oulun Kärppien pelejä sekä vuosittain järjestettävä perinteinen Oulun Tervahiihto. Tervahiihto kerää joka kerta tuhansia osallistujia reitille, joka on vaihdellut paljon vuosien varrella. Teknologiakaupunki Oulussa voit vierailla myös Suomen vanhimmassa tiedekeskuksessa, Oulun Tietomaassa. Siellä on vaihtuvia teemanäyttelyitä sekä jättielokuvateatteri, jossa esitetään mielenkiintoisia 3D-elokuvia. Tietomaa on suosittu luokkaretkien vierailukohde, mutta sieltä löytyy elämyksiä kaiken ikäisille.

Oulussa on myös paljon kauniita puistoja, kuten kymmenistä pienistä Oulujoen suiston saarista ja puistoista koostuva Hupisaari. Sen valkoisten siltojen yhdistämillä saarilla on sekä puistoja että lähes luonnontilassa olevia lehtoja. Tunnetuin on Ainolan puisto ja sen monet muistopatsaat.

Vakuutuitko jo Oulun tarjonnasta? Varaa siis halvat lennot Tukholmasta Ouluun ebookersilta! Sivuillamme voit kätevästi vertailla hintoja ja löytää juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Yleensä lennot ovat halvimmillaan arkipäivinä, mutta voit löytää edullisia lentoja myös viikonloppuisin. Samalla voit vertailla Oulun monipuolista hotellitarjontaa ja tehdä hotellivarauksen sivuillamme. Oulussa on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä, ja sieltä lentävät monet lentoyhtiöt, kuten Finnair, Norwegian ja NextJet. Voit jatkaa sieltä hyvillä liikenneyhteyksillä esimerkiksi Pohjois-Suomen hiihtokohteisiin tai kyllästyttyäsi talven kylmyyteen ottaa vaikka lennon etelän aurinkoon, sillä Oulusta on nykyään myös monia suoria lentoja Etelä-Euroopan rantakohteisiin. Tukholmasta ei tällä hetkellä valitettavasti ole suoraa lentoa Ouluun, mutta pääset lentämään sieltä näppärästi Helsingin kautta Finnairilla tai Norwegianilla. Tällöin lento kestää yleensä 2–4 tuntia vaihtoyhteyden mukaan. Nyt voit lentää myös Pohjois-Ruotsin kautta Luulajasta, sillä sieltä on suora lentoyhteys Ouluun NextJetillä.

Lähtö Tukholmasta

Arlandan kansainvälinen lentoasema (IATA: ARN) sijaitsee noin 42 kilometriä pohjoiseen Tukholmasta ja 28 kilometriä etelään Uppsalasta. Tukholman keskustasta sinne pääsee helposti Flygbussarna-yhtiön bussilla, jolla matka kestää noin 45 minuuttia ja maksaa hieman yli kymmenen euroa. Bussit lähtevät keskustan Cityterminalenista 10–15 minuutin välein. Arlandan ja Tukholman keskustan väliä liikennöi myös kuusi kertaa tunnissa suuntaansa kulkeva Arlanda Express -juna, jolla 20 minuutin matka maksaa noin 30 euroa. Lentoasemalla on neljä terminaalia, joista terminaalit 2 ja 5 ovat kansainvälisten lentojen käytössä ja terminaalit 3 ja 4 kotimaisten lentojen käytössä.

Bromman lentoasema (IATA: BMA) puolestaan sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä Tukholman keskustasta, ja bussilla matkan taittaa noin 20 minuutissa. Bussi lähtee Cityterminalenista 20–30 minuutin välein, ja Flygbussarna veloittaa matkasta noin 8 euroa. Lippuja näihin kaikkiin voit ostaa joko verkosta tai paikan päältä automaatista tai tiskiltä.

Saapuminen Ouluun

Oulun lentoasema (IATA: OUL) sijaitsee Oulunsalossa, noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Lentoasemalta on säännölliset bussiyhteydet, joiden aikataulut ovat Oulun joukkoliikenteen verkkosivuilla. Bussilinjat 8 ja 9 kulkevat noin puolessa tunnissa aivan lentokenttäterminaalin edestä keskustaan. Lentoaseman edustalta löydät myös taksipalvelut lentoaikataulun mukaisina aikoina. Lähtöselvitysalueella terminaalin ensimmäisessä kerroksessa on myös monien autovuokraamojen palvelupisteitä. Tiedot jatkoyhteyksistä Oulun linja-autoasemalta ja rautatieasemalta muualle Suomeen voit tarkistaa Matkahuollon ja VR:n sivuilta.

Tukholma - Oulu Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Oulu?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Oulu on 162 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Oulu. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Oulu on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Oulu on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Oulu on tarjolla 72 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Oulu?

  reitillä Tukholma -- Oulu liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Oulu -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Oulu.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Oulu?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Oulu hintaan 162 €! Reitillä Tukholma -- Oulu 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Oulu (OUL)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Singapore Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Oulu (OUL)\n * Finnair\n * Malmö Aviation\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Oulu useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Oulu (OUL)\n * Finnair -- 20 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- OUL\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 20 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- OUL\n \n\n * Singapore Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- OUL\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Oulu (OUL)\n * Finnair -- 15 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- OUL\n \n\n * Malmö Aviation -- 14 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- OUL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Oulu joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 20 lentoa reitillä Tukholma -- Oulu. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 43 lentoa kohteeseen Oulu (OUL).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 29 lentoa kohteeseen Oulu (OUL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Oulu?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Oulu kestää yleensä noin 1 tunti, 15 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 701,52 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 7 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 31 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Oulu?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Oulu (OUL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 11.25\n * Aikaisin saapumisaika: 13.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.25\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Oulu (OUL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.15\n * Aikaisin saapumisaika: 00.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.25\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Oulu?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Oulu

Näytä kaikki 327 majoitusliikettä kohteessa Oulu
122 €
Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu

4.0 kautta 5.0 Kirkkokatu 3, Oulu
Lapland Hotels Oulu on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
70 €
Forenom Aparthotel Oulu

Forenom Aparthotel Oulu

2.5 kautta 5.0 Uusikatu 26, Oulu
Forenom Aparthotel Oulu on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Oulun tuomiokirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 119 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
105 €
Best Western Hotel Apollo

Best Western Hotel Apollo

3.0 kautta 5.0 Asemakatu 31-33, Oulu
Best Western Hotel Apollo on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.