Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Rooma - Catania

Lähtölentokentän IATA-koodi ROM
Kohdelentokentän IATA-koodi CTA
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 16 minuuttia

Lennot Rooma–Catania

Oletko suuntaamassa kohteeseen Catania? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Rooma–Catania löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Catania on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Rooma–Catania – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Rooma–Catania etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Rooma kohteeseen Catania saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Rooma–Catania ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Catania?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Catania, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Catania nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Rooma–Catania

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Rooma–Catania maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Rooma – Catania

Onko kohteiden Rooma ja Catania välillä suoria lentoja?

Huoleton lentomatka takaa stressittömän loman. Varaa lippusi luotettavalta yhtiöltä, esimerkkeinä Alitalia tai Ryanair, jotka operoivat suoria lentoja reitillä Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema) – Catania (CTA-Fontanarossa).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Rooma ja Catania välillä kestää?

Kohteiden Rooma ja Catania välinen matka on 540 km, ja suora lento kestää noin 1 tunti ja 16 minuuttia. Mutta joskus lentoaika voi olla vain 1 tunti ja 15 minuuttia. Pidä silmällä suurimpien lentoyhtiöiden, kuten Alitalia ja Ryanair, tarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Rooma ja Catania välisille lennoille?

Reitille Rooma – Catania on muutama vaihtoehto. Nämä ovat joitain yleisimpiä reittejä:

  • Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema) – Catania (CTA-Fontanarossa): 141 lentoa viikossa
  • Rooma (CIA-Ciampino) – Catania (CTA-Fontanarossa): 8 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Rooma ja Catania välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Pitkään odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen harkitset, että mikä reitillä Rooma – Catania lentoja tarjoava lentoyhtiö vastaa matkasuunnitelmiasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön Alitalia tarjonta. Se on monien matkustajien suosikki ja se liikennöi 592 lentoa joka kuukausi. Harkitsemisen arvoinen on myös Ryanair, joka liikennöi 169 lentoa tällä reitillä joka kuukausi. Jos käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit varmistaa, että olet löytänyt parhaan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Rooma ja Catania välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Rooma – Catania on yksinkertaista. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 20 jokapäiväisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit Catania

Näytä kaikki 3 123 majoitusliikettä kohteessa Catania
72 €
Il Borgo Country Resort

Il Borgo Country Resort

Strada Provinciale 81, No. 39, Mitogio, Castiglione di Sicilia, CT
Il Borgo Country Resort on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maatilamajoituksessa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille televisiot ja minibaarit.
96 €
Mercure Catania Excelsior

Mercure Catania Excelsior

4.0 kautta 5.0 Piazza Giovanni Verga 39, Catania, CT
Mercure Catania Excelsior on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Etnean ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1953 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 176 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
202 €
Castello San Marco Charming Hotel & Spa

Castello San Marco Charming Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Via San Marco 40, Calatabiano, CT
Castello San Marco Charming Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1689 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.