Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Turku - Joensuu

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi JOE

Haluatko matkustaa lentäen Turusta Joensuuhun ja säästyä noin 600 kilometrin ajomatkalta?

Etsi ja varaa nyt kätevät lennot Turusta Joensuuhun, Pohjois-Karjalan maaseutukeskukseen, iloisen Itä-Suomen toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Liikuitpa Joensuussa loma- tai työmatkalla, löydät kaupungista varmasti myös jotakin uutta tutustumisen arvoista.

Turku–Joensuu-lennot

Halpoja lentoja Turusta Joensuuhun on tarjolla Finnairilla Helsingin kautta. Nopeimmillaan matka taittuu reilussa kahdessa tunnissa, ja silloin vaihtoaikaa Helsingissä on vain 40 minuuttia. Lento Turusta Helsinkiin kestää noin puoli tuntia, Helsinki–Joensuu-reitti puolestaan tunnin. Jos matkustat ilman ruumaan selvitettävää matkatavaraa ja hoidat lähtöselvityksen etukäteen netissä, säästät aikaa vieläkin enemmän. Halvat lennot Turusta Joensuuhun myydään joko hyvissä ajoin, kuukausi pari ennen matkaa, tai tarjouskampanjahinnoin usein vasta viime hetkellä. Jos voit vaikuttaa matkasi ajankohtaan, kannattaa valita lentopäiväksi tiistai, koska se on usein kaikkein edullisin.

Matka alkaa Turusta

Turun lentoasema (TKU) sijaitsee kätevästi lähellä Turun keskustaa, vain kahdeksan kilometrin päässä. Turussa on otettu käyttöön uusi, ekologinen sähköbussijärjestelmä, joka on jo käytössä myös lentoasemalle liikennöivällä linjalla 1. Linja ajaa lentoasemalle Turun sataman ja kauppatorin kautta. Sähköbusseissa on ilmainen langaton verkko, joten voit vaikka tarkistaa Joensuun sään ja tapahtumat vielä juuri ennen matkaa. Turun lentoasemalle pääsee toki myös taksilla tai omalla autolla, jonka saa parkkiin kätevästi terminaalirakennuksen edustalle. Nopean lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen voit istahtaa hetkeksi alas mukavassa kahvilassa ja tehdä kentän myymälässä vielä viime hetken ostokset. Turun lentoasemalla ei yleensä ole pitkiä jonoja ja ruuhkia, joten matka pääsee käynnistymään sutjakasti.

Vaihto Helsinki-Vantaalla

Välilaskupaikka välillä Turku–Joensuu on taatusti mukava ja moneen kertaan kansainvälisissäkin vertailuissa palkittu Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL). Se on erinomainen vaihtokenttä lyhyiden monipuolisten palveluiden takia. Se sijaitsee Vantaalla, 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen, ja kentälle on nopeat yhteydet aivan Helsingin ydinkeskustasta. Palvelut kentän kahdessa terminaalissa ovat erinomaiset. Jos lennät 40 minuutin vaihtoajalla, ei ylimääräistä aikaa tuhlattavaksi lentoasemalla jää, mutta pidemmillä vaihdoilla ennätät vaikkapa testata jonkin lentokentän useista ravintoloista tai kahviloista sekä tehdä ostoksia erikoisliikkeissä.

Saapuminen Joensuuhun

Joensuun lentoasema (JOE) sijaitsee Liperissä, 11 kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Kentältä Joensuun keskustaan pääsee joko bussilla, taksilla tai omalla autolla. Lentojen saapumisaikoina takseja on yleensä odottelemassa asiakkaita terminaalin edustalla, mutta kyydin voi myös varata etukäteen, jolloin välttää jonot ja voi esittää myös erityistoiveita, mikäli sellaisia on. Palveleva bussiyhtiö on Savo-Karjalan Linja Oy, jonka bussi liikennöi kotimaanlentojen saapumisaikoina. Jos kone on myöhässä, bussi odottaa asiakkaita enintään 45 minuuttia aikataulun mukaisesta lähtöajasta. Joensuussa bussin määränpää on Matkahuollon pysäkki, mutta matkan varrella on useita muitakin käteviä pysäkkejä, kuten Siltakadun Matkailupysäkki. Selvitä majoituksen sijainti etukäteen, jotta jäät pois oikealla pysäkillä. Ja kun on aika hyvästellä Joensuu ja lähteä paluumatkalle, kompaktilla kentällä lähtöselvitys ja turvatarkastukset sujuvat yleensä mallikkaasti ilman pitkiä jonoja. Jos liikut vuokra-autolla, voit ottaa auton alle jo heti kentältä, mutta auto on varattava etukäteen. Omalla autolla liikkuville on parkkitilaa terminaalin edustalla.

Majoitusvinkkejä Joensuuhun

Joensuussa voit majoittua mukavasti hotelliin, sillä keskustan alueella on kaksi uutta hotellia ja kaksi vanhempaa, jotka nekin on hiljattain uusittu. Lisäksi tarjolla on mökkimajoitusta, hostelleja ja motelleja, aamiais- ja maatilamajoitusta sekä leirintäalueita.

Nopeat, halvat lennot Turusta Joensuuhun odottavat ostajaa – kätevä työmatka tai mukava loma iloisessa Itä-Suomessa on nyt helppo varata.

Varatuimmat hotellit Joensuu

Näytä kaikki 268 majoitusliikettä kohteessa Joensuu
69 €
GreenStar Hotel Joensuu

GreenStar Hotel Joensuu

2.5 kautta 5.0 Torikatu 16, Joensuu
GreenStar Hotel Joensuu on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carelicum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 83 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
59 €
Art Village Rajan Loma

Art Village Rajan Loma

3.0 kautta 5.0 Syrjävaarantie 27, Joensuu
Art Village Rajan Loma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Syrjänjärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden mökissä on 7 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille keittiöt ja takat.
98 €
Scandic Joensuu

Scandic Joensuu

4.0 kautta 5.0 Kirkkokatu 20, Joensuu
Scandic Joensuu on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.