Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Varsova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Varsova

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi WAW
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 69 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 50 minuuttia

Aloita kaupunkilomailu Puolassa varaamalla halvat lennot Turusta Varsovaan

Monen Itämeren rannalla sijaitsevan maan pääkaupungit ovat suomalaisille matkailijoille tuttuja vierailukohteita, mutta sisämaassa sijaitseva Puolan pääkaupunki Varsova on hieman vieraampi tuttavuus. Varsinaissuomalainen kaupunkilomailija tuntee kuitenkin olonsa siellä kotoisaksi, sillä kaunis Veikseljoki ja iloiset yliopisto-opiskelijat muistuttavat kotipuolen Turusta. Varaamalla lennot Turusta Varsovaan pääsee helposti tutustumaan kaupunkiin, jonka historia ulottuu satojen vuosien päähän ja jossa nautiskellaan hyvistä oluista ja tuhdeista puolalaisista liharuoista. Puolan hintataso on yleisesti ottaen Suomea halvempi, joten esimerkiksi viikonloppumatka pääkaupunkiin on helppo toteuttaa pienelläkin budjetilla – etenkin jos etsii halvat lennot Turusta Varsovaan ajoissa. Varsova on tyylillisesti kiehtova kaupunki, jonka vaikuttavimpiin nähtävyyksiin kuuluu neuvostoaikaisia kolosseja ja viehkeää vanhaakaupunkia. Lähde matkalle historialliseen Varsovaan puolalaisen kulttuurin sydämeen.

Konstailematon Varsova sopii kaikille kaupunkimatkailijoille

Varsova on antoisa lomakohde kokeneillekin reissaajille, sillä perinteinen keskieurooppalainen kaupunkikulttuuri kohtaa siellä neuvostovallan aikaiset perinteen. Lomalla Varsovassa pääsee ihailemaan Unescon maailmanperintölistalle kuuluvaa loistokasta Stare miastoa eli vanhaa kaupunginosaa, jossa sijaitsee muun muassa kuninkaallinen linna ja Varsovan historiallinen museo. Toisaalta monet modernit matkailijat haluavat nähdä myös rujompaa kaupunkikulttuuria, eivätkä lennot Turusta Varsovaan varanneet erilaiset esteetikot varmasti pety Puolan pääkaupungissa. Kulttuurin ja tieteen palatsina tunnettu valtava vuonna 1955 rakennettu neuvostokompleksi kohoaa 237 metrin korkeuteen, joten sen näköalatasanteelta on loistavat näkymät yli Varsovan. Sään puolesta Varsova muistuttaa muita eurooppalaisia kaupunkilomakohteita: kesät ovat ihastuttavan lämpimiä ja talvella lämpötila pysyttelee yleensä hieman nollan yläpuolella.

Yhden välilaskun sisältävät lennot Varsovasta Turkuun

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole valikoimissaan suoria lentoja Turusta Varsovaan, mutta Varsinais-Suomesta lähtevällä matkailijalla on onneksi valinnanvaraa lentoreitin suhteen. Lennot Riian kansainvälisen lentoaseman kautta ovat yleisesti ottaen nopea ja halpa tapa päästä Varsovaan. AirBaltic liikennöi sekä Turku–Riika-väliä että Riika–Varsova-reittiä, joten jatkolentojen varaaminen on vaivatonta ja huokeaa. Reitin ainoana miinuksena on, että Turusta joutuu lähtemään hyvin varhain aamulla eikä lentoja Riikaan päin ole yleensä kuin yksi päivässä. Tästä syystä kannattaa vertailla lentoja Turusta Varsovaan myös Helsinki–Vantaan ja Arlandan lentoasemien kautta. Kaupunkien väliset lennot välilaskuineen vievät keskimäärin 3,5–5,5 tuntia, eikä reittivalinnalla ole suurta vaikutusta lennon kestoon. Välilaskun pituus vaikuttaa eniten matkan pituuteen, joten tämänkin vuoksi pieni vertailu kannattaa.

Aloita matkasi Turun lentoasemalta

Noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitsevalle Turun lentoasemalle on helppo saapua mistä päin Varsinais-Suomea tahansa. Omalla autolla saapuvat voivat jättää kulkupelinsä aivan terminaalirakennuksen edessä sijaitsevalle pysäköintipaikalle. Turkuun päin on erittäin toimivat juna- ja bussiyhteydet monesta suunnasta, ja matka lentoasemalle jatkuu kätevästi paikallisliikenteen bussilla numero 1. Pienellä kentällä voi yleensä luottaa siihen, että turvatarkastuksen läpäisemiseen ei tarvitse varata tuhottomasti aikaa. Lentoasemalla pääsee nauttimaan Turku Cafen tarjottavista ja tekemään ostoksia lentokenttäpuodissa. Lisäksi ilmainen Wi-Fi ilahduttaa odottelevan matkailijan mieltä ennen lentoa. Eksymisen vaaraa Turun lentoasemalla ei juuri ole, sillä kaikki toiminnot sijaitsevat yhdessä terminaalirakennuksessa.

Saapuminen Frédéric Chopinin kansainväliselle lentoasemalle

Puolan todennäköisesti tunnetuimman säveltäjän Chopinin mukaan nimetty Varsovan kansainvälinen lentoasema (IATA: WAW) sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä pääkaupungista. Monet halpalentoyhtiöt käyttävät noin 35 kilometrin päässä Varsovasta sijaitsevaa Modlinin lentoasemaa, mutta Suomesta ei ole sinne tarjolla lentoja. Frédéric Chopinin lentoasemalta pääsee jatkamaan matkaa Varsovaan esimerkiksi bussilla ja junalla. Terminaali A:n vierestä lähtevä juna on nopein ja kätevin tapa päästä suoraan Varsovan keskustaan, mutta myös bussilinjat 175 ja 188 sekä yöbussi N32 ovat hyviä vaihtoehtoja.

Onko kohteiden Turku ja Varsova välillä suoria lentoja?

Onko Wizz Air yksi suosikeistasi? Jos on, sinua taatusti kiinnostaa kuulla, että se on yksi 1 lentoyhtiöstä, joka liikennöi suoria lentoja kohteiden Turku (TKU) ja Varsova (WAW-Frédéric Chopin) välillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Turku ja Varsova välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteesta Turku kohteeseen Varsova, lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Turku (TKU) ja saapumislentokenttäsi Varsova (WAW-Frédéric Chopin).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Turku ja Varsova välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Paljon odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen harkitset, että mikä reitillä Turku – Varsova liikennöivä yhtiö vastaa matkustussuunnitelmiasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön SAS tarjonta. Se on monien matkustajien suosima ja se operoi 15 lentoa joka kuukausi. Mutta mitä enemmän vaihtoehtoja, sitä parempi. Wizz Air on toinen suosittu yhtiö, joka lentää 8 lentoa kohteiden Turku ja Varsova välillä kuukaudessa. Minkä tahansa valinnan teetkin, lentosi tulee varmasti olemaan mukava.

Kuinka monta lentoa kohteiden Turku ja Varsova välillä on?

Spontaanit lomat voivat piristää arkea. 2 jokapäiväistä lentoa reitillä Turku – Varsova takaavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan lentoajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: TKU Saapuu: WAW la
4.7
su
5.7
ma
6.7
ti
7.7
ke
8.7
to
9.7
pe
10.7
Välilaskut
W6 1532 09:30 pm 10:20 pm Tarkista hinta - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Varsova

Näytä kaikki 2 168 majoitusliikettä kohteessa Varsova
49 €
Courtyard by Marriott Warsaw Airport

Courtyard by Marriott Warsaw Airport

4.0 kautta 5.0 Zwirki I Wigury 1J, Varsova, Masovia
Courtyard by Marriott Warsaw Airport on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Varsovan kapinamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 236 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
61 €
Renaissance Warsaw Airport Hotel

Renaissance Warsaw Airport Hotel

5.0 kautta 5.0 Ul Zwirki i Wigury 1, Varsova, Masovian voivodikunta
Renaissance Warsaw Airport Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Varsovan kapinamuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 225 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
60 €
Residence St. Andrew's Palace

Residence St. Andrew's Palace

4.0 kautta 5.0 ul. Chmielna 30, Varsova, Masovia
Residence St. Andrew's Palace on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulttuurin ja tieteen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.