Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Praha

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Praha

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi PRG
Lennon hinta 173 €

Lennot Turusta Prahaan vievät upeaan siltojen kaupunkiin.

Praha on erinomainen matkakohde kaikkina vuodenaikoina. Kun kiikarissa on erityisen halvat lennot Turusta Prahaan, katseet kannattaa kohdistaa helmi- ja toukokuuhun, jolloin lentojen hinnat ovat alhaisimmillaan. Viikonpäivistä paras on keskiviikko, ja vastaavasti kallista lauantaita kannattaa tällä reitillä välttää. Ole kuitenkin ajoissa liikkeellä, sillä parhaat lennot Turusta Prahaan myydään noin 57 päivää ennen matkaa. Mantereisen ilmastonsa ansiosta Prahaan voi – ja kannattaa – matkustaa kaikkina vuodenaikoina. Kesällä kaupungissa nautitaan auringosta ja lämmöstä. Matkailijoiden suosiossa ovat etenkin kesä- ja elokuu, joten silloin esimerkiksi majoitushinnat nousevat helposti. Lentojen kannalta kalleimpia kuukausia ovat huhti- ja heinäkuu, joten tiukan budjetin matkailija välttää matkustamista silloin. Keväällä ja syksyllä sää on Prahassa useimmiten kaunis ja lämmin, mutta turisteja on vähemmän. Talvikaudella etenkin joulunalusaika on erinomainen ajankohta matkustaa Prahaan, jossa järjestetään idyllisiä joulumarkkinoita. Myös pääsiäisenä suuret markkinat näkyvät kaupungin katukuvassa.

Turku–Praha-lennot

Suoria lentoja Turusta Prahaan ei juuri nyt ole tarjolla, mutta voit valita useista yhden välilaskun yhteyksistä, joista monet ovat todella nopeita. Esimerkiksi CSA Czech Airlinesin ja Finnairin lennoilla Helsingin kautta pääset Turusta Prahaan vain reilussa kolmessa ja puolessa tunnissa. SASin lennot Tukholman kautta vievät perille viidessä tunnissa, ja Helsingin kautta voi matkustaa myös Smart Wingsilla tai kokonaan Finnairin lennoin. Tavanomainen matkustusaika reitillä on 5–7 tuntia, eikä pidempiä reitityksiä kannata varata – ellei sitten luvassa ole huomattavaa säästöä lippujen hinnoissa. Lento Helsingistä Prahaan kestää reilut kaksi tuntia, joten kumpikaan lennoista ei tällä reitillä ole uuvuttavan pitkä. Kaiken kaikkiaan lennot Turusta Prahaan ovat varsin kohtuuhintaisia.

Turusta matkaan

Turun lentoasema (TKU) sijaitsee näppärän lähellä Turun keskustaa, vain kahdeksan kilometrin päässä keskustasta pohjoiseen. Kentälle pääset parhaiten sähköbussilla ajettavalla linjalla 1, ja kyydissä voit nauttia kauniiden maisemien lisäksi myös ilmaisesta langattomasta verkosta. Lentoasemalle pääsee toki myös taksilla tai omalla autolla, jolle löytyy hyvin parkkitilaa terminaalirakennuksen edustalta. Turun lentoasemalla on mukava kahvila ja pieni kauppa. Pienellä, kotoisalla kentällä lähtöselvitys ja turvatarkastukset sujuvat useimmiten ilman ruuhkia tai pitkiä jonoja.

Saapuminen perille Prahaan

Prahan lentokenttä on viralliselta nimeltään Václav Havelin kansainvälinen lentoasema (PRG), ja se sijaitsee kymmenen kilometrin päässä Prahan keskustasta. Lentokentältä on hyvät bussiyhteydet eri puolille Prahaa. Bussi 119 ajaa vartissa lentokentältä Nádraži Veleslavinin metroasemalle (metrolinjalla A), ja bussi 100 Zličinin metroasemalle (metrolinjalla B) 18 minuutissa. Airport Express -bussilla taas pääsee 35 minuutissa suoraan Prahan päärautatieasemalle (metrolinja C, SC-, EC-, IC ja EN-junat). Matkan voi hurauttaa myös taksilla – kentällä matkustajia palvelevat taksifirmat ovat FIX TAXI ja Taxi Praha. Terminaalien 1 ja 2 edustalta löydät taksien palvelutiskit, ja taksien lähtöpaikoille on tuloaulassa selkeät opasteet. Voit vuokrata lentokentältä myös auton; vuokraamoiden palvelupisteet sijaitsevat omassa erillisessä hallissaan pysäköintialue C:n pohjakerroksessa. Auto kannattaa aina varata ennen matkaa valmiiksi.

Prahan tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten voit liikkua melkein kaikkialle kävellen. Lisäksi on mukava käyttää raitiovaunuja, busseja ja metron kolmea linjaa. Metrolinjat risteävät Mustekin ja Muzeumin asemilla, joilta molemmilta on vain lyhyt kävelymatka Václavské námĕstin aukiolle.

Etsi ja varaa halvat lennot Turusta Prahaan, joka tunnetaan myös täyttävästä ruoasta ja maukkaasta oluesta, kauniista maisemista, Kaarlensillasta ja upeasta arkkitehtuurista, kaikista kulttuurin muodoista klassisesta musiikista teatteriin ja nukketeatterista kirjallisuuteen, Franz Kafkasta, juutalaiskaupunginosasta ja pitkistä ostoskaduista. Kaikkea ei millään ehdi kokea yhden ja saman matkan aikana.

Varatuimmat hotellit Praha

Näytä kaikki 2 332 majoitusliikettä kohteessa Praha
54 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

5.0 kautta 5.0 Na Porici 42, Praha
Grandior Hotel Prague on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palladium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 393 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
59 €
Grandium Hotel Prague

Grandium Hotel Prague

5.0 kautta 5.0 Politickych veznu 913/12, Praha
Grandium Hotel Prague on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venceslauksen aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 365 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
76 €
Hotel Kings Court

Hotel Kings Court

5.0 kautta 5.0 U Obecniho Domu 3, Praha
Hotel Kings Court on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prahan astronominen kello. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 138 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.