Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Oulu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Oulu

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi OUL
Lennon hinta 200 €

Halvat lennot Turusta Ouluun

Aurajoen rannoilta katsoen Oulu on käytännössä Lapissa asti, mutta Pohjois‑Pohjanmaan maakuntakeskus on todellisuudessa tukevasti Suomi‑neidon vyötärön korkeudella. Varaa halvat lennot Turusta Ouluun ja käy katsomassa, miten maa makaa Perämeren rannikolla. Monille turkulaisille tulee yllätyksenä, että Oulu on väkiluvultaan Turkua suurempi, mutta Oulussa on nähtävää ja koettavaa vaikka vähän isommankin kaupungin tarpeiksi. Etsi lennot Turusta Ouluun ebookersin sivuilta ja tutustu lomallasi Turkansaaren ulkoilmamuseoon tai käyskentele pitkin Rotuaari-kävelykatualuetta. Oulusta saa myös varsin mairittelevan kuvan tutkailemalla kaupungin kulttuuritarjontaa, sillä sinfoniaorkesterin ja kaupunginteatterin lisäksi erilaisia tapahtumia on vuoden ympäri. Miltä kuulostaisi kesäinen matka Qstockiin tai vierailu jokakeväisillä Oulun Musiikkijuhlilla? Lähde nauttimaan Oulun leppoisasta tunnelmasta helposti lentäen.

Paras aika matkustaa Ouluun

Edellä mainittujen tapahtumien lisäksi Oulussa järjestetään runsaasti muita kulttuuririentoja sekä esimerkiksi suuria urheilukilpailuja, joten lento Turusta Ouluun on aina hyvä vaihtoehto kaupunkilomailusta kiinnostuneille reissaajille. SM‑liigaa seuraavat innokkaat tepsiläiset voivat vaikkapa käydä kajauttamassa ”Hunajata, hunajata” vierasottelussa Kärppien kotiareenalla. Lennot Oulusta Turkuun kannattaa varata vasta seuraavalle aamulle, jotta voiton huumaa tai tappion tuskaa ehtii käydä lävitse rauhassa. Yleisesti ottaen kesä on kuitenkin Suomen sisäisen matkailun kulta‑aikaa, eikä Oulu ole tässä suhteessa poikkeus. Lentoliikenteessä kesä ei kuitenkaan näy runsaampina yhteyksinä, sillä silloin Turku–Oulu‑väliä kulkevia bisnesmatkaajia on vähemmän. Talven saapuessa on hyvä aika vertailla lentoja Turusta Ouluun ebookersin kautta, sillä laskettelukauden alkaminen näkyy heti lentoliikenteen vilkastumisena. Oulu itsessään ei ole laskettelijoiden unelmakohde, mutta kaupungista käsin on helppo jatkaa matkaa lumisille rinteille.

Kätevästi lentäen Turusta Ouluun

Tällä hetkellä yksikään lentoyhtiö ei tarjoa suoria lentoja Turusta Ouluun, mutta lentomatkustaminen on silti nopein vaihtoehto. Junamatka kaupunkien välillä kestää yleensä vähintään seitsemän tuntia, mutta Helsingissä välilaskun tekevä lento Turusta Ouluun vie parhaimmassa tapauksessa vain vähän päälle kaksi tuntia. Finnair liikennöi lentoja sekä Turusta Helsinkiin että Helsingistä Ouluun, joten matkan suunnittelu sinivalkoisilla siivillä onnistuu kätevästi. Finnairin lentoihin kuluu vuorokauden ajasta riippumatta yhteensä noin puolitoista tuntia, joten matka‑aikaan vaikuttaa eniten välilaskun pituus Helsingissä. Turusta Ouluun pääsee myös esimerkiksi varaamalla Finnairin lennon Turusta Helsinkiin ja Norwegianin lennon Helsingistä Ouluun, mutta eri lipuille varattujen lentojen välissä lähtöselvitys ja turvatarkastus täytyy hoitaa uudestaan Helsinki‑Vantaan lentoasemalla.

Lähtö Turun lentoasemalta

Lähdit sitten matkaan tält pualelt tai tois pualelt jokkee, on Turun lentoasemalle helppo saapua. Turkuun on hyvät bussi‑ ja junayhteydet eri puolilta Varsinais‑Suomea, joten vähän kauempaakin saapuvat matkailijat pääsevät lennolle kätevästi. Lentoasema on noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta, joten taksireissu kentälle Kauppatorin laidalta ei vielä vie vararikkoon. Turun paikallisbussien linja numero 1 kuljettaa matkalaiset keskustasta suoraan lentoasemalle. Samalla linjalla pääsee myös satamaan, joten ruotsinlaivalta pääsee kentälle ilman bussinvaihtoa. Kaikki Turun lentoaseman toiminnot sijaitsevat samassa terminaalissa, joten pienellä kentällä ei tarvitse varata loputtomasti aikaa lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen hoitamiseen. Ennen lentoa voi tehdä viime hetken ostoksia lahjamyymälässä tai nauttia kupillisen kahvia terminaalin Turku Cafessa.

Saapuminen Ouluun

Toisessa päässä matkustajia odottaa Oulunkylässä oleva lentoasema, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Taksia ei tarvitse tilata etukäteen, sillä pirssit päivystävät tolpalla saapuvien lentojen mukaan. Joukkoliikennettä suosivia matkalaisia ei ole unohdettu, sillä Oulun lentoasemalta pääsee jatkamaan matkaa paikallisliikenteen linjoilla 8 ja 9. Autonvuokraus onnistuu heti lentoasemalta, sillä lukuisilla kansainvälisesti tunnetuilla vuokraamoilla on palvelupiste terminaalissa. Osa yhtiöistä päivystää paikalla vain ennakkovarauksella, joten autoreissua Oulun päässä suunnittelevien kannattaa varata auto jo etukäteen.

Turku - Oulu Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Turku – Oulu?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Turku -- Oulu on 200 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Oulu. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Turku -- Oulu on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Turku – Oulu on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Turku -- Oulu on tarjolla 22 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Turku – Oulu?

  reitillä Turku -- Oulu liikennöi 2 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Turku – Oulu -lennoille?

  Löysimme alueelta Turku vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Oulu: Turku (TKU). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Oulu (OUL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Oulu.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Turku – Oulu?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Turku -- Oulu hintaan 200 €! Reitillä Turku -- Oulu 2 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Turku liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Turku (TKU) -- Oulu (OUL)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Turku – Oulu useimmin?

  * Turku (TKU) -- Oulu (OUL)\n * Finnair -- 20 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- OUL\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- OUL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Turku lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Oulu joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 20 lentoa reitillä Turku -- Oulu. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Turku (TKU) liikennöidään viikoittain 22 lentoa kohteeseen Oulu (OUL).\n
 • Onko reitillä Turku – Oulu tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Turku -- Oulu ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 2 tuntia, 50 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 664,52 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 38 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Turku – Oulu?

  * Lento reitillä Turku (TKU) -- Oulu (OUL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 08.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.25\n

Varatuimmat hotellit Oulu

Näytä kaikki 327 majoitusliikettä kohteessa Oulu
122 €
Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu

4.0 kautta 5.0 Kirkkokatu 3, Oulu
Lapland Hotels Oulu on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
70 €
Forenom Aparthotel Oulu

Forenom Aparthotel Oulu

2.5 kautta 5.0 Uusikatu 26, Oulu
Forenom Aparthotel Oulu on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Oulun tuomiokirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 119 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
105 €
Best Western Hotel Apollo

Best Western Hotel Apollo

3.0 kautta 5.0 Asemakatu 31-33, Oulu
Best Western Hotel Apollo on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.