Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Oulu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Oulu

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi KOK
Lennon hinta 218 €

Halvat lennot Turusta Ouluun

Aurajoen rannoilta katsoen Oulu on käytännössä Lapissa asti, mutta Pohjois‑Pohjanmaan maakuntakeskus on todellisuudessa tukevasti Suomi‑neidon vyötärön korkeudella. Varaa halvat lennot Turusta Ouluun ja käy katsomassa, miten maa makaa Perämeren rannikolla. Monille turkulaisille tulee yllätyksenä, että Oulu on väkiluvultaan Turkua suurempi, mutta Oulussa on nähtävää ja koettavaa vaikka vähän isommankin kaupungin tarpeiksi. Etsi lennot Turusta Ouluun ebookersin sivuilta ja tutustu lomallasi Turkansaaren ulkoilmamuseoon tai käyskentele pitkin Rotuaari-kävelykatualuetta. Oulusta saa myös varsin mairittelevan kuvan tutkailemalla kaupungin kulttuuritarjontaa, sillä sinfoniaorkesterin ja kaupunginteatterin lisäksi erilaisia tapahtumia on vuoden ympäri. Miltä kuulostaisi kesäinen matka Qstockiin tai vierailu jokakeväisillä Oulun Musiikkijuhlilla? Lähde nauttimaan Oulun leppoisasta tunnelmasta helposti lentäen.

Paras aika matkustaa Ouluun

Edellä mainittujen tapahtumien lisäksi Oulussa järjestetään runsaasti muita kulttuuririentoja sekä esimerkiksi suuria urheilukilpailuja, joten lento Turusta Ouluun on aina hyvä vaihtoehto kaupunkilomailusta kiinnostuneille reissaajille. SM‑liigaa seuraavat innokkaat tepsiläiset voivat vaikkapa käydä kajauttamassa ”Hunajata, hunajata” vierasottelussa Kärppien kotiareenalla. Lennot Oulusta Turkuun kannattaa varata vasta seuraavalle aamulle, jotta voiton huumaa tai tappion tuskaa ehtii käydä lävitse rauhassa. Yleisesti ottaen kesä on kuitenkin Suomen sisäisen matkailun kulta‑aikaa, eikä Oulu ole tässä suhteessa poikkeus. Lentoliikenteessä kesä ei kuitenkaan näy runsaampina yhteyksinä, sillä silloin Turku–Oulu‑väliä kulkevia bisnesmatkaajia on vähemmän. Talven saapuessa on hyvä aika vertailla lentoja Turusta Ouluun ebookersin kautta, sillä laskettelukauden alkaminen näkyy heti lentoliikenteen vilkastumisena. Oulu itsessään ei ole laskettelijoiden unelmakohde, mutta kaupungista käsin on helppo jatkaa matkaa lumisille rinteille.

Kätevästi lentäen Turusta Ouluun

Tällä hetkellä yksikään lentoyhtiö ei tarjoa suoria lentoja Turusta Ouluun, mutta lentomatkustaminen on silti nopein vaihtoehto. Junamatka kaupunkien välillä kestää yleensä vähintään seitsemän tuntia, mutta Helsingissä välilaskun tekevä lento Turusta Ouluun vie parhaimmassa tapauksessa vain vähän päälle kaksi tuntia. Finnair liikennöi lentoja sekä Turusta Helsinkiin että Helsingistä Ouluun, joten matkan suunnittelu sinivalkoisilla siivillä onnistuu kätevästi. Finnairin lentoihin kuluu vuorokauden ajasta riippumatta yhteensä noin puolitoista tuntia, joten matka‑aikaan vaikuttaa eniten välilaskun pituus Helsingissä. Turusta Ouluun pääsee myös esimerkiksi varaamalla Finnairin lennon Turusta Helsinkiin ja Norwegianin lennon Helsingistä Ouluun, mutta eri lipuille varattujen lentojen välissä lähtöselvitys ja turvatarkastus täytyy hoitaa uudestaan Helsinki‑Vantaan lentoasemalla.

Lähtö Turun lentoasemalta

Lähdit sitten matkaan tält pualelt tai tois pualelt jokkee, on Turun lentoasemalle helppo saapua. Turkuun on hyvät bussi‑ ja junayhteydet eri puolilta Varsinais‑Suomea, joten vähän kauempaakin saapuvat matkailijat pääsevät lennolle kätevästi. Lentoasema on noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta, joten taksireissu kentälle Kauppatorin laidalta ei vielä vie vararikkoon. Turun paikallisbussien linja numero 1 kuljettaa matkalaiset keskustasta suoraan lentoasemalle. Samalla linjalla pääsee myös satamaan, joten ruotsinlaivalta pääsee kentälle ilman bussinvaihtoa. Kaikki Turun lentoaseman toiminnot sijaitsevat samassa terminaalissa, joten pienellä kentällä ei tarvitse varata loputtomasti aikaa lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen hoitamiseen. Ennen lentoa voi tehdä viime hetken ostoksia lahjamyymälässä tai nauttia kupillisen kahvia terminaalin Turku Cafessa.

Saapuminen Ouluun

Toisessa päässä matkustajia odottaa Oulunkylässä oleva lentoasema, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Taksia ei tarvitse tilata etukäteen, sillä pirssit päivystävät tolpalla saapuvien lentojen mukaan. Joukkoliikennettä suosivia matkalaisia ei ole unohdettu, sillä Oulun lentoasemalta pääsee jatkamaan matkaa paikallisliikenteen linjoilla 8 ja 9. Autonvuokraus onnistuu heti lentoasemalta, sillä lukuisilla kansainvälisesti tunnetuilla vuokraamoilla on palvelupiste terminaalissa. Osa yhtiöistä päivystää paikalla vain ennakkovarauksella, joten autoreissua Oulun päässä suunnittelevien kannattaa varata auto jo etukäteen.

Turku - Oulu Lennot FAQ

Lennot Turku – Oulu

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Turku ja Oulu välisille lennoille?

Oletko lentämässä reitillä Turku - Oulu? Nämä ovat useimmin liikennöidyt tällä välillä:

  • Turku (TKU) - Oulu (OUL) – 24 lentoa viikossa
  • Turku (TKU) - Kuusamo (KAO) – 12 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Turku ja Oulu välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos haluat aloittaa lomasi parhaalla mahdollisella tavalla, tarkista tarjoukset, joita Finnair tarjoaa. Vaikka monet tunnetut yhtiöt lentävät kohteiden Turku ja Oulu välillä, tämä lentoyhtiö on monien matkailijoiden suosikki. Toinen hyvämaineinen yhtiö, joka lentää 137 lentoa tällä reitillä joka kuukausi, on Air France. Vertaile hintoja, varaa istuinpaikkasi ja pakkaa tavarasi!

Kuinka monta lentoa kohteiden Turku ja Oulu välillä on?

3 jokapäiväistä lentoa välillä Turku – Oulu takaavat, että matkan varaaminen kohteeseen Oulu on helppoa.

Varatuimmat hotellit Oulu

Näytä kaikki 520 majoitusliikettä kohteessa Oulu
126 €
Best Western Hotel Apollo

Best Western Hotel Apollo

3.0 kautta 5.0 Asemakatu 31-33, Oulu
Best Western Hotel Apollo on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu

4.0 kautta 5.0 Kirkkokatu 3, Oulu
Lapland Hotels Oulu on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
127 €
Scandic Oulu Station

Scandic Oulu Station

3.5 kautta 5.0 Kajaaninkatu 17, Oulu
Scandic Oulu Station on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 207 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.