Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Keski-Pohjanmaa - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi KAU
Kohdelentokentän IATA-koodi STO

Halvat lennot Kokkolasta Tukholmaan

Keski‑Pohjanmaalla riittää musiikkia ja kulttuuria omasta takaa, sillä Kokkolassa kuulee kesällä oopperaa ja talvella harmonikansoittoa. Joskus mieleen hiipii kuitenkin kysymys, millaista meno mahtaa olla Pohjanlahden toisella puolella. Etsi halvat lennot Kokkolasta Tukholmaan ebookersin sivuilta ja lähde katsomaan, kuinka Ruotsin pääkaupunki svengaa. Suomalaismatkailijaa odottaa Tukholmassa sellainen shoppailupaikkojen ja nähtävyyksien kirjo, että lyhyellä kaupunkilomalla ei mitenkään ehdi tutustua kaikkeen. Gamla Stanin kiemuraiset kadut, Norrmalmin ostosmahdollisuudet ja monipuoliset museokohteet takaavat, että saat rahoillesi vastinetta varatessasi lennot Kokkolasta Tukholmaan. Suomen länsinaapurissa asuu kaiken kukkuraksi varsin iloisia ihmisiä, joten anna hymyn levitä kasvoillesi ja rakastu Tukholmaan.

Vietä pirteä kaupunkiloma Tukholmassa

Keski‑Pohjanmaalta katsoen Tukholma on sekä lähellä että kaukana, sillä vaikka esimerkiksi Vaasasta pääsee lautalla Ruotsin puolelle, on Umeåsta vielä reilusti yli 600 kilometriä ajomatkaa Tukholmaan. Ruotsinlaiva Turusta ei myöskään ole reittinä kovin kummoinen, sillä automatkan lyhenemisestä huolimatta Tukholmaan pääsemiseen tuhraantuu silti lähemmäs vuorokausi. Parempi vaihtoehto on vertailla lentoja Kokkolasta Tukholmaan ebookersin kautta ja jättää pitkät reissut muiden huoleksi. Tukholma on kaupunki, johon voi mennä matkalle aina uudestaan ja uudestaan ilman, että aika käy tylsäksi. Kun Vasa‑laiva ja kuninkaanlinna on tullut nähtyä jo useampaan kertaan, voi vaihteeksi lähteä kiertelemään vaikkapa Södermalmin kaupunginosaa tai huvittelemaan Gröna Lundiin. Himoshoppaaja varaa lennon Kokkolasta Tukholmaan jo pelkästään Tukholman rajalla sijaitsevan Kungens Kurva ‑ostosparatiisin vuoksi. Alue on yksi Pohjoismaiden suurimpia kauppakeskittymiä, joten kierreltävää riittää. Tukholma on kesällä kauneimmillaan, mutta kaupunkilomaa Ruotsin menevään metropoliin voi lähteä viettämään mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lentoyhteydet Kokkolasta Tukholmaan

ebookersin valikoimaan ei kuulu tällä hetkellä suoria lentoja Kokkolasta Tukholmaan, mutta Helsingin kautta koukkaamalla Ruotsin puolelle pääsee varsin vikkelästi. Finnair liikennöi lentoja Kokkolan ja Helsingin välillä päivittäin, joten lento Kokkolasta Tukholmaan järjestyy kätevästi sinivalkoisilla siivillä. Tukholman‑matka on helppo suunnitella Helsingin kautta, sillä Finnairin lennot Kokkola–Helsinki‑välillä saa yhdistettyä Helsinki–Tukholma‑lentoihin sujuvasti. Helsingin kautta kulkeva yhteys ei paljon häviä suorille lennoille Kokkolasta Tukholmaan, sillä matka rannikolta toiselle ei kestä kuin 3–4 tuntia. Finnair on ainoa vaihtoehto Kokkolan ja Helsingin välillä, mutta jos olet valmis varaamaan lennot eri lipuille, löytyy Helsingin ja Tukholman väliltä muitakin vaihtoehtoja. Esimerkiksi SAS, Norwegian ja Braathens Regional Aviation tarjoavat yhteyksiä pääkaupunkien välillä.

Lähtö Kokkola‑Pietarsaaren lentoasemalta

Kaikkia keskipohjanmaalaisia palveleva Kokkola‑Pietarsaaren lentoasema sijaitsee Kruunupyyssä, joka on hieman alle kahdenkymmenen kilometrin päässä Kokkolan keskustasta. Pieneltä kentältä on mukava lähteä lennolle, kun kaikki tarpeellinen löytyy yhdestä ja samasta terminaalista eikä turvatarkastusjonossa hikoiluun tarvitse tuhlata aikaa. Lentoasemalle ei kulje paikallisliikenteen bussivuoroja tai muita vakituisesti palvelevia linjoja, mutta autottomat matkailijat eivät jää täysin tolpalla odottavien taksien varaan. Kokkolan Aluetaksi tarjoaa nopeita ja kiinteähintaisia lentokenttäkuljetuksia Kokkolasta lentoasemalle ja takaisin. Alle 12‑vuotiaat matkalaiset pääsevät kyytiin ilmaiseksi, joten koko perheen voimin matkustavia ei sorsita. Finnairilta lennon varanneet matkalaiset voivat Helsinki‑Vantaalla yleensä siirtyä suoraan jatkolennon lähtöportille. Jos lennot on varattu eri lipuille, täytyy lähtöselvitys ja turvatarkastus hoitaa toistamiseen Helsinki‑Vantaalla.

Saapuminen Tukholmaan

Tukholman tärkein lentoasema on noin 45 kilometrin päässä kaupungista sijaitseva Arlanda. Lentoasemalta Tukholman keskustaan pääsee helposti ja nopeasti Arlanda Express ‑junalla, joka kiidättää matkailijat keskikaupungille noin kahdessakymmenessä minuutissa. Hyvä vaihtoehto on myös Flygbussarnan lentokenttäkuljetus, joka on junaa halvempi vaihtoehto. Flygbussarnan linjurilla pääsee Tukholmaan 35–45 minuutissa. Tukholman toiseksi merkittävin lentoasema on Bromma, jonne liikennöidään paljon vähemmän lentoja. Brommasta Tukholman keskustaan pääsee esimerkiksi Flygbussarnan yhteydellä 20–30 minuutissa.

Keski-Pohjanmaa - Tukholma Lennot FAQ

Lennot Keski-Pohjanmaa – Tukholma

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Keski-Pohjanmaa ja Tukholma välisille lennoille?

Vertaile eri vaihtoehtoja kohteesta Keski-Pohjanmaa kohteeseen Tukholma ja saatat löytää täydellisen tarjouksen lomallesi. Yleisimmät reitit ovat:

  • Kokkola (KOK-Kruunupyy) - Tukholma (BMA-Bromma) – 14 lentoa viikossa
  • Kokkola (KOK-Kruunupyy) - Tukholma (ARN-Arlanda) – 14 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Keski-Pohjanmaa ja Tukholma välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit lopettaa parhaiten sopivan lentoyhtiön etsintää. Olemme hoitaneet asian puolestasi ja löytäneet useita lentoyhtiöitä, jotka operoivat lentoja kohteiden Keski-Pohjanmaa ja Tukholma välillä. Yksi vaihtoehto on Finnair, joka operoi 123 lentoa kuussa. Mutta jos haluat olla varma, että saat rahoillesi vastinetta, kannattaa tutustua myös muihin vaihtoehtoihin. Air Serbia on toinen loistava vaihtoehto, ja se tarjoaa 2 lentoa joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Keski-Pohjanmaa ja Tukholma välillä on?

Matka kohteiden Keski-Pohjanmaa ja Tukholma välillä ei voisi olla helpompi. 2 päivittäistä lentoa takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Tukholma

Näytä kaikki 699 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
72 €
Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal

Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal

3.5 kautta 5.0 Tornvagen 9, Arlanda, Stockholm
Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SkyCity. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 503 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
98 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

4.0 kautta 5.0 Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
Radisson Blu Waterfront Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 414 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
109 €
Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal

Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal

4.0 kautta 5.0 Tornvägen 2, Arlanda
Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja SkyCity on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 430 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.