Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Oulu - Dubai

Lähtölentokentän IATA-koodi KAJ
Kohdelentokentän IATA-koodi DXB

Lennot Oulusta Dubaihin

Jos jokin matkakohde maailmassa on sellainen, jossa rajat todella on tehty rikottaviksi, se on Dubai. Vaikka suuruudenhulluudessaan ainutlaatuista Dubaita on kutsuttu Lähi-idän Miamiksikin, on sille todellisuudessa vaikeaa – jollei mahdotonta – löytää vertailukohtaa. Eikä Dubain loistokkuutta voi käsittää ennen kuin sen on itse kokenut. Kauttamme voit etsiä lennot Oulusta Dubaihin ja varata paikkasi Arabiemiraatteihin Persianlahden rannalle rakennetussa, säkenöivässä lomakeitaassa, joka yhdistää Lähi-idän eksotiikan länsimaiseen luksukseen. Tätä matkaa et unohda!

Milloin Dubaihin kannattaa matkustaa?

Kesäkuukausina keskelle autiomaata rakennetussa kaupungissa on suorastaan tukahduttavan kuuma, ja näin ollen paras ajankohta Dubain-matkalle on myöhäinen syksy tai talvi. Vuorokauden keskilämpötila ei tällöinkään laske alle +20 asteen. Pääuskonto Arabiemiraateissa on islam, ja myös matkailijoiden odotetaan kunnioittavan paikallisia pukeutumisnormeja hotellialueiden ulkopuolella. Islamin perinteisiin kuuluvan Ramadan-kuukauden aikana esimerkiksi pukeutumiseen ja alkoholin käyttöön suhtaudutaan tavanomaista tiukemmin. Ramadanin ajankohta ei ole sidonnainen länsimaiseen kalenteriin, vaan määräytyy islamilaisen kalenterin mukaan. Yleisesti ottaen kaupunki soveltuu niin kaupunki- ja rantalomien kuin aktiivisen lomailun ystäville, sillä siellä todella näkyy se, että turismiin on satsattu ja mielekästä tekemistä on tarjolla kaikille.

Milloin voin varata halvat lennot Oulusta Dubaihin?

Dubaihin liikennöidään Suomesta tiiveimmin talvikaudella, joten paras todennäköisyys sopivien lentojen löytämiseen on tuolloin. Oulun lentoasemalta lähdettäessä matkaan sisältyy ainakin yksi välilasku Helsinki-Vantaan lentokentällä, mahdollisesti toinenkin jollakin Keski-Euroopan kentällä. Matkan kokonaisaika yhdellä välilaskulla on noin 8,5 tuntia ja kahdella välilaskulla parhaimmillaan 10−15 tuntia. Sivustomme hakupalvelun tekemästä listauksesta näet halvimmat lennot Oulusta Dubaihin sekä yksityiskohtaiset tiedot kustakin yhteydestä, matkan kestosta jne. Mitä varhaisemmassa vaiheessa varauksen teet, sitä kattavampi on valikoima ja sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada halvat matkat Oulusta Dubaihin.

Lennot Oulun lentokentältä (OUL)

Sekä vuonna 2014 että vuonna 2016 vuoden lentoasemaksi valittu Oulun lentoasema on matkustajamääriltään Suomen toiseksi suurin. Oulun lentoasemalle on hyvät yhteydet niin henkilöautolla kuin julkisilla kulkuvälineillä, ja esimerkiksi busseja kulkee Oulun keskustasta lentokentälle säännöllisesti. Henkilöautoille on terminaalin edustalla hyvin paikoitustilaa. Oulun lentoasemalla on erinomaiset palvelut, ja odotteluajan voit viettää vaikkapa jommassakummassa kahvilassa tai tekemällä viime hetken ostokset lentokenttämyymälässä. Lapsille Oulun lentoasemalta löytyy leikkipaikka.

Saapuminen Dubain lentoasemalle (DXB)

Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB) sijaitsee lähellä Sharjahia, Deiran kaupunginosassa. Lentoasemalla on kolme terminaalia, joiden välille on järjestetty bussikuljetus. Bussilla Dubain keskustaan pääsee jokaisesta terminaalista ja terminaaleilta 1 ja 3 kulkee myös metro. Myös taksi on Dubaissa erinomainen ja edullinen vaihtoehto lentokentältä hotellille siirtymiseen. Lentoasemalta löytyy myös usean autovuokraamon toimipiste, mikäli haluat liikkua matkallasi omatoimisesti.

Miten voin viettää aikaani Dubaissa?

Dubaissa tekemisen puute ei varmastikaan pääse yllättämään, sillä ihmeteltävää kaupungissa todella riittää alkaen useista ennätyksellisistä rakennuksista; maailman korkeimman rakennuksen, yli 800 metriin kohoavan Burj Khalifan, 124. kerroksessa on näköalatasanne, josta turistienkin on mahdollista päästä ihailemaan ympärille aukeavaa maisemaa – jollei korkeanpaikankammo vaivaa. Dubai on toki myös shoppailijoiden paratiisi ja maailman suurimman ostoskeskuksen, Mall of the Emiratesin, kotipaikka.

Rantalomailijalle hienohiekkaista rantaviivaa Dubaissa riittää, ja kohde on kasvattanut suosiotaan myös golffareiden keskuudessa. Aavikkoretket ja jeeppisafarit ovat niin ikään pidettyjä, ja niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, voi keskellä aavikkoa harrastaa myös laskettelua Ski Dubai -hiihtokeskuksessa.

Liikkuminen Dubaissa

Dubain julkisen liikenteen verkosto on kattava ja taksit halpoja, joten paikasta toiseen siirtyminen tuskin koituu ongelmaksi. Dubai on myös verraten helppo kohde länsimaiselle autoilijalle, sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja liikennemerkit ovat arabian lisäksi myös englanniksi. Myös parkkitilaa on Dubaissa hyvin saatavilla.

Lennot Oulu – Dubai

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Oulu ja Dubai välisille lennoille?

Jos haluat löytää matkallesi sopivimmat lennot reitille Oulu - Dubai, tässä ovat useimmin liikennöidyt lentoreitit:

  • Oulu (OUL) - Dubai (DXB-Dubain kansainvälinen lentoasema) – 9 lentoa viikossa
  • Kuusamo (KAO) - Dubai (DXB-Dubain kansainvälinen lentoasema) – 9 lentoa viikossa
Kuinka monta lentoa kohteiden Oulu ja Dubai välillä on?

Haluatko lentää yöllä vai päivällä? Haluatko paikan edestä vai takaa? Tee matkastasi oman näköisesi valitsemalla yksi 9 lennosta, jotka lennetään joka viikko kohteiden Oulu ja Dubai välillä.

Varatuimmat hotellit Dubai

Näytä kaikki 3 352 majoitusliikettä kohteessa Dubai
282 €
Jumeirah Al Naseem

Jumeirah Al Naseem

5.0 kautta 5.0 King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
Jumeirah Al Naseem on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wild Wadin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 430 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
55 €
FIVE Jumeirah Village Dubai

FIVE Jumeirah Village Dubai

5.0 kautta 5.0 Jumeirah Village Circle, Dubai
FIVE Jumeirah Village Dubai on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dubai Autodrome. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 350 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
103 €
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

5.0 kautta 5.0 Palm Jumeirah, Dubai
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Marina. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 506 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.