Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oulu Reykjavik

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Oulu - Reykjavik

Lähtölentokentän IATA-koodi OUL
Kohdelentokentän IATA-koodi KEF
Lennon hinta 340 €

Maaginen Reykjavik ja Islannin jäätiköt, kuumat lähteet ja tulivuoret on pakko nähdä ainakin kerran elämässä.

Miltä siis kuulostaisi matka Islantiin, jossa luonto tarjoaa ainutlaatuiset raamit viettää aikaa toisella tavalla elossa kuin arjen oravanpyörässä? Eyjafjallajökull muistutti olemassaolostaan joitakin vuosia sitten, ja laavan muotoja tunnustellessa, armottomalta säältä suojautuessa ja toisaalta lämpimässä lähdevedessä kelluessa tulee muistaneeksi, että luonnon armoilla täällä edelleen elellään. Varaa halvat lennot Oulusta Reykjavikiin ja vietä elämäsi vaativin mutta samalla rentouttavin ja antoisin loma Islannissa, tulen ja jään maassa.

Oulu–Reykjavik-lennot

Suoria lentoja Oulusta Reykjavikiin ei ole saatavilla, mutta tarjolla on silti hyvät ja nopeat lentoyhteydet esimerkiksi Helsingin kautta. Nopeimmillaan matkan taittaa hiukan yli kuudessa tunnissa Finnairilla. Myös SASin ja Icelandairin lentotarjonta kannattaa tarkistaa ja lentoja yhdistellä eri lentoyhtiöiltä, niin pääset valitsemaan omaan aikatauluusi parhaiten sopivat lähtö- ja paluupäivät. Nyrkkisääntönä voi sanoa, että aamukuudelta Oulusta lähtevällä lennolla ehtii mukavasti perille vielä saman päivän aikana, ja pääset viettämään unohtumattoman ensimmäisen illan Reykjavikissa tai jatkamaan matkaa muualle Islantiin. Lentoyhtiöillä on tarjolla myös kahden välilaskun yhteyksiä, mutta matka-aika pitenee tällöin reilusti. Muista pitää silmällä etenkin Icelandairin erinomaisia tarjouskampanjoita, jotka vaikuttavat muidenkin yhtiöiden hintoihin matkailijan kannalta suotuisasti. Lento Oulusta Helsinkiin kestää noin tunnin, Helsingistä Reykjavikiin noin 3,5 tuntia. Matkan kokonaispituus riippuu siis ennen kaikkea vaihtoajoista.

Islantiin voi matkustaa kaikkina vuodenaikoina hieman riippuen siitä, mitä matkallaan haluaa kokea ja tehdä. Helteestä ei päästä nauttimaan edes kesällä, joten Islanti sopii sille, joka haluaa liikkua ja viettää aktiivilomaa. Kesällä lämpötila liikkuu yleensä 15–20 asteen tuntumassa, ja kesällä maassa käy eniten matkailijoita. Talvisin hinnat ovat alhaisempia ja maassa voi viettää upeaa revontulilomaa.

Oulusta matkaan

Oulun lentoasema (OUL) sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta lounaaseen, Oulunsalossa. Omalla autolla kentälle saapuvalle löytyy parkkitilaa terminaalin edustalta. Keskustasta pääsee kentälle myös bussilinjalla 8. Bussi kulkee kaksi kertaa tunnissa ja kiertää kentälle Teknologiakylän kautta. Oulun lentoasemaa on uusittu, ja sen mukaviin palveluihin kuuluvat kahvila, monipuoliset myymälät ja kaikille avoin lounge. Kenttä on pieni ja näppärä, joten pitkiä jonoja lähtöselvityksessä tai turvatarkastuksessa ei useimmiten ole – voiko matka alkaa paremmin?

Perille Reykjavikiin

Reykjavikin lentoasema Keflavik (KEF) sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Reykjavikin keskustasta eikä sitä pidä sekoittaa pienempään Reykjavikin lentoasemaan (RKV), joka on keskustasta muutaman kilometrin päässä ja jolta lähtee lentoja lähinnä Färsaarille ja Grönlantiin. Keflavikin lentoasemalta on hyvät liikenneyhteydet Reykjavikiin ja Akureyriin. Gray Line Icelandin bussi (Airport Express) liikennöi Reykjavikiin jokaisen saapuvan lennon jälkeen (lähtö 35–45 minuuttia saapumisen jälkeen). Akureyriin on yksi päivittäinen lähtö. Bussiyhteys kannattaa varata etukäteen netistä, mutta lipun voi ostaa myös tuloaulan lipputiskiltä. Bussista voi erikseen sovittaessa jäädä pois suur-Reykjavikin alueella yli 160 hotellilla ja majatalolla, mikä helpottaa matkantekoa huomattavasti. Matkan voi taittaa myös Flybusilla, jolla on samankaltaiset palvelut. Matka kentältä keskustaan bussilla kestää noin 45 minuuttia. Kentällä kaupunkiin pääsee myös useiden taksiyhtiöiden takseilla tai vuokra-autolla.

Islannista on helppo löytää mukava majoitus. Talvikaudella monet hotellit sulkevat ovensa, mutta majapaikan löytää kyllä ainakin suuremmista kylistä. Julkisen liikenteen verkosto ei Reykjavikissa ole erityisen tiheä, mutta bussilinjoja löytyy kyllä jonkin verran. Sama koskee koko maata: suosituimmat tavat kiertää maata ovat valmiit retket ja matkat tai oman auton vuokraaminen.

Varaa heti halvat lennot Oulusta Reykjavikiin ja lennä nauttimaan valosta tai pimeydestä.

Varatuimmat hotellit Reykjavik

Näytä kaikki 733 majoitusliikettä kohteessa Reykjavik
175 €
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre

4.0 kautta 5.0 Smidjustigur 4, Reykjavik
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 112 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
119 €
Grand Hotel Reykjavik

Grand Hotel Reykjavik

4.0 kautta 5.0 Sigtun 38, Reykjavik
Grand Hotel Reykjavik on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 312 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
1,150 €
The Retreat at Blue Lagoon Iceland

The Retreat at Blue Lagoon Iceland

5.0 kautta 5.0 Norðurljósavegur 9, Grindavik, Eteläinen niemimaa
The Retreat at Blue Lagoon Iceland on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Blue Lagoon. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 61 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.