Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oulu Turku

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Oulu - Turku

Lähtölentokentän IATA-koodi OUL
Kohdelentokentän IATA-koodi TKU
Lennon hinta 218 €

Halvat lennot Oulusta Turkuun

Suomi‑neidon vyötärön tienoilla olevasta Oulusta on helppo lähteä lomailemaan mihin tahansa osaan kotimaata, eikä edes Lounais‑Suomessa oleva Turku ole liian suuri kulttuurishokki pohjoispohjanmaalaisille matkailijoille. Varaamalla halvat lennot Oulusta Turkuun pääset harvinaisen vikkelästi Aurajoen rannoille, joilla näkee Turun tuomiokirkon, Suomen Joutsenen ja Turun linnan kaltaisia nähtävyyksiä. Turkulaisia ei varsinaisesti tunneta kaikkein letkeimpinä ihmisinä, mutta Ruisrockin ja DBTL:n kaltaiset kesätapahtumat saavat varsinaissuomalaisetkin hellittämään hetkeksi. Viimeistään Turun lähikunnassa Naantalissa sijaitsevan Muumimaailman pehmeänpyöreät asukit kääntävät niin paikallisten kuin vierailijoiden suut hymyyn. Lisäksi liikematkailijat kiittävät Turun ja Oulun välisiä nopeita lentoyhteyksiä, sillä aika on tunnetusti rahaa. Etsi lennot Oulusta Turkuun ebookersin sivuilta ja käy katsomassa, mitä hauskuuksia odottaa tälpual ja toispual jokke.

Vietä hauska loma Suomen Turussa

Turku on historiallisesti ollut niin merkittävä kauppapaikka, että sen nimi juontuu venäjän sanasta tori. Tämän vuoksi kaupungista puhutaan Suomen Turkuna erotuksena muista maailman turuista ja toreista. Nykypäivän oululaisille Turku ei todennäköisesti ole yhtä eksoottinen kauppapaikka kuin aiempina vuosisatoina, mutta lento Oulusta Turkuun vie yhä yhteen Suomen kansainvälisimmistä kaupungeista. Turun museotarjonta on erinomainen niin taiteen kuin historian ystäville, ja pohjanmaalaiset kaupunkilomailun ystävät pääsevät halutessaan tutustumaan samalla kertaa molempiin esimerkiksi Aboa Vetus & Ars Nova ‑museossa. Kesällä Turku on täynnä tapahtumia, joten rokkifestareiden lisäksi kannattaa käydä esimerkiksi Turun musiikkijuhlilla tai keskiaikaisilla markkinoilla. Turku on myös satamakaupunki, joten myös Tukholman‑risteilylle suuntaavien matkailijoiden kannattaa varata lennot Oulusta Turkuun. Muut vesille mielivät reissaajat voivat tyytyä ilmaiseen jokiristeilyyn Aurajoen rannalta toiselle kaupunkilautta Förin kyydissä.

Kätevä ja nopea lento Oulusta Turkuun

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole tarjolla suoria lentoja Oulusta Turkuun, mutta ilmojen teitä matkustaminen on silti helppoa ja nopeaa. Kaupunkien välinen matka taittuu lentäen, kun lisää matkasuunnitelmiin välilaskun Helsinki‑Vantaan lentoasemalla. Ensi alkuun pääkaupunkiseudun kautta lentäminen ei vaikuta kovin kätevältä ajatukselta, mutta todellisuudessa välilaskun sisältävä lento säästää reilusti aikaa. Esimerkiksi junamatka Oulusta Turkuun kestää noin seitsemän tuntia, kun taas Finnairin liikennöimä välilaskullinen lento vie hyvässä lykyssä vain 2–3 tuntia. Vertaile lentoja Turusta Ouluun ebookersin kautta ja valitse nopea ja kätevä yhteys kaupunkien välillä. Turusta pääsee halutessaan jatkamaan matkaa lentäen esimerkiksi Tukholmaan tai Riikaan, joten voit yhdistää lomaasi sekä lomailua Turussa että lähimaiden kaupunkikohteissa.

Lähtö Oulusta

Pohjois‑Pohjanmaalla matkailijat pääsevät liikkeelle Oulun lentoasemalta, joka sijaitsee Oulunsalossa noin 15 kilometrin päässä Oulusta. Oman auton voi jättää maksulliselle paikoitusalueelle lentoaseman eteen, mutta Oulun ja lentoaseman välillä pääsee kulkemaan myös bussilla. Paikallisliikenteen linjat 8 ja 9 kuljettavat matkustajat kaupungista kentälle Teknologiakylän ja Heikinharjun kautta. Taksimatka Oulun keskustasta lentoasemalle kestää parikymmentä minuuttia ja maksaa suurin piirtein 30 euroa. Finnairin kotimaan lennoilla lähtöselvityksen pitää olla tehtynä vähintään 45 minuuttia ennen lentoa, mutta sen voi tehdä myös etukäteen netissä. Pienellä kentällä myöskään turvatarkastukseen ei tarvitse varata tuhottomasti aikaa. Ennen lentoa voit rentoutua hetken Oulun lentoaseman kahvilassa tai Oluthuone Toppilassa, ja porttialueella palveluihin kuuluu myös apteekin sivupiste.

Saapuminen Turkuun

Turun lentoasema sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Takseja päivystää lentoaseman edessä olevalla tolpalla saapuvien lentojen mukaan, mutta myös joukkoliikenne pelaa kaupunkiin päin. Paikallisliikenteen linjalla numero 1 pääsee keskustaan ja matkaa voi jatkaa samalla bussilla aina matkustajasatamaan saakka. Turusta on helppo jatkaa reissua minne päin Varsinais‑Suomea tahansa, sillä esimerkiksi Saloon pääsee kätevästi junalla ja paikallisliikenteen busseilla pääsee kertalipun hinnalla Naantaliin saakka.

Varatuimmat hotellit Turku

Näytä kaikki 176 majoitusliikettä kohteessa Turku
117 €
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

4.0 kautta 5.0 Linnankatu 32, Turku
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wäinö Aaltosen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat memory foam -patjalliset sängyt ja LCD-televisiot.
111 €
Holiday Club Caribia

Holiday Club Caribia

3.5 kautta 5.0 Kongressikuja 1, Turku
Holiday Club Caribia on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sibeliusmuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 7 sisäuima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 175 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
112 €
Hotel Seaport

Hotel Seaport

3.5 kautta 5.0 Toinen Poikkikatu 4, Turku
Hotel Seaport on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turun satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 77 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.