Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Oulu Tampere

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Oulu - Tampere

Lähtölentokentän IATA-koodi KEM
Kohdelentokentän IATA-koodi TMP
Lennon hinta 202 €

Halvat lennot Oulusta Tampereelle

Suomessa reissaaminen on etenkin kesäaikaan hauskaa puuhaa, mutta aina maanteillä köröttely ei jaksa innostaa. Varsinkin liikematkailijat varaavat lennot Oulusta Tampereelle riemumielin, sillä taukopaikkavertailua kaupunkien välillä ei viitsisi tehdä ihan loputtomiin. Pohjanmaalta lähteville lomailijoille Tampere tarjoaa komeita nähtävyyksiä ja hauskaa tekemistä yllin kyllin. Näsijärven rannalla sijaitseva entinen teollisuuskaupunki on onnistunut säilyttämään vanhat punatiiliset rakennukset Tammerkosken varrella ja täyttänyt ne kulttuurilla. Lapsiperheiden suosikkikohde on tietysti Särkänniemi, jonka kyljessä komeilee näköalatorni Näsinneula. Tampereen murre on jo itsessään jännittävä kulttuurikokemus, mutta viimeistään mustamakkara aiheuttaa kulttuurishokin pelkällä ulkonäöllään. Säästä rahaa Mansen muidenkin murkinoiden kokeilemiseen ja etsi halvat lennot Oulusta Tampereelle ebookersin sivuilta.

Vietä hauska loma Tampereella

Oulu ja Tampere ovat monessa suhteessa varsin samanlaisia kaupunkeja, sillä molemmissa teollisuuden merkitys kaupungin kasvulle on ollut suuri. ”Suomen Manchesterina” tunnetun Tampereen vanhoihin tehdasrakennuksiin on perustettu esimerkiksi useita museokohteita sisältävä Vapriikki ja monenmoisia puoteja ja ravintoloita. Tampereella ei myöskään ole pulaa kulttuuritapahtumista, sillä lennot Oulusta Tampereelle voi varata esimerkiksi Sauna Open Air ‑metallifestivaalien tai Tampere Jazz Happeningin aikaan. Kaupunkifestivaali Tammerfest, Tampereen teatterikesä ja Tampere‑talon monipuoliset tapahtumat nostavat ”Mansesterin” Suomen menevimpien kaupunkien joukkoon. Oululaiset jääkiekko‑ ja jalkapallofanit varaavat lennon Tampereelle katsoakseen, miten kotikaupungin joukkue pärjää Ilvestä, Tapparaa tai Tampere Unitedia vastaan.

Nopea ja kätevä lento Oulusta Tampereelle

Tällä hetkellä yksikään lentoyhtiö ei tarjoa suoria lentoja Oulusta Tampereelle, mutta lentomatkailun riemut pääsee silti kokemaan Helsinki‑Vantaan lentoaseman kautta käväisemällä. Ensi alkuun ajatus pääkaupunkiseudun kautta kiertämisestä saattaa tuntua hassulta, mutta todellisuudessa aikaa säästyy huomattavasti. Junalla tai autolla matka Oulusta Tampereelle kestää noin 4,5–6 tuntia, mutta lentäen välimatka taittuu parhaimmillaan 2,5 tunnissa. Vertaile lentoja Tampereelta Ouluun ebookersin sivuilla ja valitse sopivin yhteys kaupunkien välillä. Oulun ja Helsingin välinen lento kestää noin tunnin ja Helsingistä Tampereelle pääsee hieman yli puolessa tunnissa, joten välilaskun pituus vaikuttaa merkittävästi matka‑aikaan. Finnair liikennöi lennot molemmilla kotimaan reiteillä, joten koneenvaihto Helsinki‑Vantaalla sujuu helposti. Oulusta Tampereelle on helppo suunnitella niin bisnes‑ kuin lomamatka, sillä lentovuoroja on tarjolla runsaasti ympäri vuoden. Varhaisimmat lennot Oulusta lähtevät jo aamukuuden aikoihin, ja myöhäisin mahdollisuus aloittaa matka Tampereelle on kymmenen maissa illalla.

Lähtö Oulusta

Oulun lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta sijaitsevalla Oulunsalon entisen kunnan alueella. Omalla autolla liikkuvat matkailijat voivat jättää kulkupelin parkkiin yhdelle terminaalirakennuksen edessä sijaitsevista pitkäaikaispysäköintiin tarkoitetuista alueista. Taksilla Oulun keskustan ja lentoaseman väli taittuu noin 20 minuutissa ja maksaa suurin piirtein 30 euroa. Oulun lentoasemalle pääsee myös paikallisliikenteen busseilla, jotka kulkevat myös Teknologiakylän tai Heikinharjun kautta. Linjojen 8 ja 9 aikataulut voi tarkistaa Oulun joukkoliikenteen sivuilta. Kotimaan lennoilla lähtöselvityksen tulee olla tehtynä 45 minuuttia ennen koneen lähtöaikaa, mutta Finnair tarjoaa mahdollisuuden hoitaa lähtöselvitys jo etukäteen netissä. Oulun lentoasemalla on lisäksi mahdollista hoitaa lähtöselvitys ja matkatavaroiden lähettäminen ruumaan omatoimisesti automaatilla. Turvatarkastus hoituu pienellä kentällä yleensä nopeasti, ja säästyneen ajan voi viettää esimerkiksi rentoutumalla Oluthuone Toppilassa tai Oulu Cafessa.

Saapuminen Tampereelle

Noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitsevalle Tampere‑Pirkkalan lentoasemalle on helppo saapua esimerkiksi bussilla. Paikallisliikenteen bussi numero 1A vie matkailijat kentältä keskikaupungille noin puolessa tunnissa. Varsin kätevä on myös Tokeen Liikenteen Ryanair‑bussi rautatieasemalle, jolla matka lentoasemalta kestää suurin piirtein yhtä kauan kuin paikallisliikenteen bussilla. Tokeen Liikenteen vuorot ovat Ryanairiin viittaavasta nimestään huolimatta tarkoitettu kaikille Tampere‑Pirkkalan lentomatkustajille. Taksilla Tampereelle pääsee parissakymmenessä minuutissa noin 35 euron hintaan.

Oulu - Tampere Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Oulu – Tampere?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Oulu -- Tampere on 202 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tampere. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Oulu -- Tampere on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Oulu – Tampere on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Oulu -- Tampere on tarjolla 20 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Oulu – Tampere?

  reitillä Oulu -- Tampere liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Oulu – Tampere -lennoille?

  Löysimme alueelta Oulu vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Tampere: Oulu (OUL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Pirkkala (TMP), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tampere.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Oulu – Tampere?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Oulu -- Tampere hintaan 202 €! Reitillä Oulu -- Tampere 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Oulu liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Oulu (OUL) -- Tampere (TMP)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Oulu – Tampere useimmin?

  * Oulu (OUL) -- Tampere (TMP)\n * Finnair -- 20 viikoittaista lentoa reitillä OUL -- TMP\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Oulu lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tampere joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 20 lentoa reitillä Oulu -- Tampere. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Oulu (OUL) liikennöidään viikoittain 20 lentoa kohteeseen Tampere (TMP).\n
 • Onko reitillä Oulu – Tampere tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Oulu -- Tampere ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 2 tuntia, 45 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 656,47 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 7 tuntia, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 6 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Oulu – Tampere?

  * Lento reitillä Oulu (OUL) -- Tampere (TMP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.45\n * Aikaisin saapumisaika: 00.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.05\n

Varatuimmat hotellit Tampere

Näytä kaikki 115 majoitusliikettä kohteessa Tampere
90 €
Holiday Inn Tampere - Central Station

Holiday Inn Tampere - Central Station

3.5 kautta 5.0 Rautatienkatu 21, Tampere
Holiday Inn Tampere - Central Station on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockmann. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 177 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
87 €
Courtyard by Marriott Tampere City

Courtyard by Marriott Tampere City

3.5 kautta 5.0 YLIOPISTOKATU 57, Tampere
Courtyard by Marriott Tampere City sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Muumimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 229 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kaapeli ja kahvinkeittimen.
121 €
Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

4.0 kautta 5.0 Satakunnankatu 13, Tampere
Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 87 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.