Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Oulu - Tampere

Lähtölentokentän IATA-koodi KAJ
Kohdelentokentän IATA-koodi KEV

Halvat lennot Oulusta Tampereelle

Suomessa reissaaminen on etenkin kesäaikaan hauskaa puuhaa, mutta aina maanteillä köröttely ei jaksa innostaa. Varsinkin liikematkailijat varaavat lennot Oulusta Tampereelle riemumielin, sillä taukopaikkavertailua kaupunkien välillä ei viitsisi tehdä ihan loputtomiin. Pohjanmaalta lähteville lomailijoille Tampere tarjoaa komeita nähtävyyksiä ja hauskaa tekemistä yllin kyllin. Näsijärven rannalla sijaitseva entinen teollisuuskaupunki on onnistunut säilyttämään vanhat punatiiliset rakennukset Tammerkosken varrella ja täyttänyt ne kulttuurilla. Lapsiperheiden suosikkikohde on tietysti Särkänniemi, jonka kyljessä komeilee näköalatorni Näsinneula. Tampereen murre on jo itsessään jännittävä kulttuurikokemus, mutta viimeistään mustamakkara aiheuttaa kulttuurishokin pelkällä ulkonäöllään. Säästä rahaa Mansen muidenkin murkinoiden kokeilemiseen ja etsi halvat lennot Oulusta Tampereelle ebookersin sivuilta.

Vietä hauska loma Tampereella

Oulu ja Tampere ovat monessa suhteessa varsin samanlaisia kaupunkeja, sillä molemmissa teollisuuden merkitys kaupungin kasvulle on ollut suuri. ”Suomen Manchesterina” tunnetun Tampereen vanhoihin tehdasrakennuksiin on perustettu esimerkiksi useita museokohteita sisältävä Vapriikki ja monenmoisia puoteja ja ravintoloita. Tampereella ei myöskään ole pulaa kulttuuritapahtumista, sillä lennot Oulusta Tampereelle voi varata esimerkiksi Sauna Open Air ‑metallifestivaalien tai Tampere Jazz Happeningin aikaan. Kaupunkifestivaali Tammerfest, Tampereen teatterikesä ja Tampere‑talon monipuoliset tapahtumat nostavat ”Mansesterin” Suomen menevimpien kaupunkien joukkoon. Oululaiset jääkiekko‑ ja jalkapallofanit varaavat lennon Tampereelle katsoakseen, miten kotikaupungin joukkue pärjää Ilvestä, Tapparaa tai Tampere Unitedia vastaan.

Nopea ja kätevä lento Oulusta Tampereelle

Tällä hetkellä yksikään lentoyhtiö ei tarjoa suoria lentoja Oulusta Tampereelle, mutta lentomatkailun riemut pääsee silti kokemaan Helsinki‑Vantaan lentoaseman kautta käväisemällä. Ensi alkuun ajatus pääkaupunkiseudun kautta kiertämisestä saattaa tuntua hassulta, mutta todellisuudessa aikaa säästyy huomattavasti. Junalla tai autolla matka Oulusta Tampereelle kestää noin 4,5–6 tuntia, mutta lentäen välimatka taittuu parhaimmillaan 2,5 tunnissa. Vertaile lentoja Tampereelta Ouluun ebookersin sivuilla ja valitse sopivin yhteys kaupunkien välillä. Oulun ja Helsingin välinen lento kestää noin tunnin ja Helsingistä Tampereelle pääsee hieman yli puolessa tunnissa, joten välilaskun pituus vaikuttaa merkittävästi matka‑aikaan. Finnair liikennöi lennot molemmilla kotimaan reiteillä, joten koneenvaihto Helsinki‑Vantaalla sujuu helposti. Oulusta Tampereelle on helppo suunnitella niin bisnes‑ kuin lomamatka, sillä lentovuoroja on tarjolla runsaasti ympäri vuoden. Varhaisimmat lennot Oulusta lähtevät jo aamukuuden aikoihin, ja myöhäisin mahdollisuus aloittaa matka Tampereelle on kymmenen maissa illalla.

Lähtö Oulusta

Oulun lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta sijaitsevalla Oulunsalon entisen kunnan alueella. Omalla autolla liikkuvat matkailijat voivat jättää kulkupelin parkkiin yhdelle terminaalirakennuksen edessä sijaitsevista pitkäaikaispysäköintiin tarkoitetuista alueista. Taksilla Oulun keskustan ja lentoaseman väli taittuu noin 20 minuutissa ja maksaa suurin piirtein 30 euroa. Oulun lentoasemalle pääsee myös paikallisliikenteen busseilla, jotka kulkevat myös Teknologiakylän tai Heikinharjun kautta. Linjojen 8 ja 9 aikataulut voi tarkistaa Oulun joukkoliikenteen sivuilta. Kotimaan lennoilla lähtöselvityksen tulee olla tehtynä 45 minuuttia ennen koneen lähtöaikaa, mutta Finnair tarjoaa mahdollisuuden hoitaa lähtöselvitys jo etukäteen netissä. Oulun lentoasemalla on lisäksi mahdollista hoitaa lähtöselvitys ja matkatavaroiden lähettäminen ruumaan omatoimisesti automaatilla. Turvatarkastus hoituu pienellä kentällä yleensä nopeasti, ja säästyneen ajan voi viettää esimerkiksi rentoutumalla Oluthuone Toppilassa tai Oulu Cafessa.

Saapuminen Tampereelle

Noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitsevalle Tampere‑Pirkkalan lentoasemalle on helppo saapua esimerkiksi bussilla. Paikallisliikenteen bussi numero 1A vie matkailijat kentältä keskikaupungille noin puolessa tunnissa. Varsin kätevä on myös Tokeen Liikenteen Ryanair‑bussi rautatieasemalle, jolla matka lentoasemalta kestää suurin piirtein yhtä kauan kuin paikallisliikenteen bussilla. Tokeen Liikenteen vuorot ovat Ryanairiin viittaavasta nimestään huolimatta tarkoitettu kaikille Tampere‑Pirkkalan lentomatkustajille. Taksilla Tampereelle pääsee parissakymmenessä minuutissa noin 35 euron hintaan.

Lennot Oulu – Tampere

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Oulu ja Tampere välisille lennoille?

Jos haluat löytää lomallesi sopivimmat lennot reitille Oulu - Tampere, nämä ovat suosituimmat reitit:

  • Oulu (OUL) - Tampere (TMP-Pirkkala) – 22 lentoa viikossa
  • Kuusamo (KAO) - Tampere (TMP-Pirkkala) – 12 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Oulu ja Tampere välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos haluat aloittaa lomasi parhaalla mahdollisella tavalla, tarkista lennot, joita Finnair tarjoaa. Vaikka lukuisat hyvämaineiset yhtiöt lentävät kohteiden Oulu ja Tampere välillä, tämä on monien usein matkustavien matkailijoiden suosikki. Vaihtoehtoisesti Air France voi tarjota juuri sen mitä etsit. Tämä matkustajien suosima yhtiö lentää 118 lentoa näiden kaupunkien välillä joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Oulu ja Tampere välillä on?

Välillä Oulu – Tampere lennetään noin 3 lentoa päivässä. Seuraavan loman suunnittelu ei siis ole iso ongelma.

Varatuimmat hotellit Tampere

Näytä kaikki 131 majoitusliikettä kohteessa Tampere
92 €
Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

4.0 kautta 5.0 Satakunnankatu 13, Tampere
Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tampereen tuomiokirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja baari. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 87 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
55 €
Omena Hotel Tampere

Omena Hotel Tampere

2.5 kautta 5.0 Hämeenkatu 7, Tampere
Omena Hotel Tampere on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockmann. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 152 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
85 €
Place to Sleep Hotel Kangasala

Place to Sleep Hotel Kangasala

2.5 kautta 5.0 Kirkkojärventie 6, Kangasala
Place to Sleep Hotel Kangasala sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vesaniemen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 34 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.