Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Oulu - Kittilä

Lähtölentokentän IATA-koodi OUL
Kohdelentokentän IATA-koodi ENF

Jos ajatus pitkästä ajomatkasta ei houkuttele, varaa lennot Oulusta Kittilään.

Lumoava loma Lapissa houkuttelee, mutta pitkä ajomatka saattaa tuntua ylivoimaiselta esteeltä. Aina matkantekoon ei myöskään viitsisi uhrata niin paljon aikaa. Silloin kannattaakin etsiä lennot Oulusta Kittilään, jossa odottaa unohtumaton loma Levillä ja Lapin luonto kirkasvetisine järvineen, metsineen, soineen ja tuntureineen. Kittilässä kaikki tämä löytyy läheltä, hyvin tieyhteyksien varrelta. Ajomatka Oulusta Kittilään vie neljästä viiteen tuntia, ja vaikka lentämiseen menee reilut kolme, on matkanteko kuitenkin huomattavasti autoilua mukavampaa.

Oulu–Kittilä-lennot

Oulusta on hyvä valikoima Finnairin välilaskullisia lentoja Kittilään. Välilasku on Helsingissä. Muiden lentoyhtiöiden reitit vaativat kaksi välilaskua, jolloin matka-aika pitenee selvästi. Jos Finnairin lennot eivät sovi omiin suunnitelmiisi, kannattaa etsiskellä muita lentoja esimerkiksi Norwegianilta. Liput kannattaa aina varata hyvissä ajoin, noin 1–2 kuukautta, ennen matkaa. Etenkin kesällä, kesä- ja heinäkuussa voit löytää todella halpoja lentoja Oulusta Kittilään. Viikonpäivistä edullisin on sunnuntai, kallein taas lauantai.

Lähtö Oulusta

Oulun lentoasema (OUL) sijaitsee Oulunsalossa, noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta lounaaseen. Jos saavut kentälle autolla, voit jättää sen parkkiin terminaalin edustalla sijaitseville pysäköintialueille. Keskustasta on myös hyvät bussiyhteydet lentoasemalle, jonne linja 8 ajaa kahdesti tunnissa. Oulun lentoaseman palveluita uusittiin jokin aika sitten, ja sen mukavuuksiin kuuluu kahvila, apteekki, lasten leikkialue, hyvin varustellut myymälät ja mukava, kaikille avoin Piilopirtti-lounge. Näppäränkokoisella kentällä lähtöselvitys ja turvatarkastus sujuvat yleensä ripeästi, mutta ruuhka-aikoina on syytä varautua jonoihin. Saavu aina kentälle ajoissa, jotta ehdit nauttia matkasta ilman kiirettä ja stressiä.

Saapuminen Kittilään

Kittilän lentoasema (KTT) sijaitsee lähellä Kittilän keskustaa – vain viiden kilometrin päässä sieltä – ja Levillekin on matkaa vain 15 kilometriä. Lentoasemalta keskustaan, Leville ja muihin matkailukeskuksiin on hyvät bussiyhteydet eri yhtiöillä. Matkat on kuitenkin varattava etukäteen etenkin kesäisin, jolloin liikennettä on vähemmän. Jos suuntaat vähän kauemmas, Kittilän lentoasemalta pääset kätevästi vaikkapa Ylläkselle, Kilpisjärvelle ja Muonioon. Matka on varattava viimeistään päivää tai kahta ennen matkaa – yksityiskohdat selviävät esimerkiksi Finavian Kittilän lentoaseman sivuilta. Jos tarvitset taksikyytiä, sellaisen saat lentoaseman taksitolpalta lentojen aikataulunmukaisiin saapumisaikoihin. Myös taksin kannattaa varata ennakkoon. Terminaalista löydät useiden myös autovuokraamoiden palvelupisteet, mutta nekin ovat avoinna vain ennakkovarauksesta. Lentoasemalla on runsaasti parkkitilaa ja 20 lämmitettyä autopaikkaa omalle autolle.

Lomalla Kittilässä

Kittilän tärkein vetonaula on Suomen suurin ja myös suosituin hiihtokeskus Levi, jonka rinteet ovat erinomaiset. Levillä on tarjolla hiihdon ja laskettelun lisäksi paljon muitakin talviaktiviteetteja, ja lisäksi voit nautiskella kylpylän trooppisen kuumista kuohuista ja harrastaa monenlaista sisäliikuntaa. Kesällä voit laskea kesäkelkkaradalla, ajella näköalahissillä tunturiin, pelata frisbee- tai minigolfia, skeitata skeittipuistossa tai kiipeillä seikkailupuistossa – lista on loputon, ja Leviltä löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Jos Levi ei tällä kertaa innosta, voit kierrellä Kittilän idyllisissä kylissä tai liikkua lähes koskemattomassa luonnossa. Perinteisten lajien, vaeltamisen ja patikoinnin, lisäksi voit pyöräillä tai kokeilla astetta hurjempaa alamäkipyöräilyä. Kittilästä löytyy myös useita kulttuurikohteita, kuten esimerkiksi Särestöniemi ja Palsa-museo, joissa poikkeaminen on suorastaan pakollista. Lisäksi on mielenkiintoisia gallerioita ja Kittilän kotiseutumuseo. Loma Kittilässä, poissa Levin hulinasta, on täydellinen vaihtoehto rentoutumista ja monipuolisia palveluita arvostavalle – majoittumista varten löydät Kittilästä tasokkaat hotellit, pikkuhotellit, aamiaismajoituspaikat ja leirintäalueet sekä valtavan valikoiman erilaisia ja erikokoisia mökkejä vuokrattavaksi. Tarjolla on luksushuviloita, täyden palvelun mökkikyliä, kelohonkamökkejä tunturissa ja pieniä piilopirttejä. Kun olet etsinyt ja varannut halvat lennot Oulusta Kittilään, voit paneutua kunnolla majoituksen varaamiseen ja lomasuunnitelmien tekoon.

Varatuimmat hotellit Kittilä

Näytä kaikki 935 majoitusliikettä kohteessa Kittilä
80 €
Hotel Hullu Poro

Hotel Hullu Poro

4.0 kautta 5.0 Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
Hotel Hullu Poro on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 157 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Northern Lights Ranch

Northern Lights Ranch

Ounasjoentie 1619, Kittilä
Northern Lights Ranch tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panorama

3.5 kautta 5.0 Tunturitie 205, Kittilä
Hotel Levi Panorama on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 170 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.