Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Pohjois-Savo - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi JOE
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 0 minuuttia

Halvat lennot Kuopiosta Helsinkiin

Onko ruokalistallasi ollut viime aikoina pelkkää kalakukkoa ja ohrarieskaa? Lähde tutustumaan pääkaupunkiseudun uusimpiin ruokatrendeihin ja hae lento Kuopiosta Helsinkiin ebookersin sivuilta. Kauniista Kuopiosta ei malttaisi millään lähteä pois, mutta pieni kaupunkiloma Helsingissä piristää arkea kummasti. Lentomatka Kallaveden rannoilta Kehä III:n sisäpuolelle kestää toki kauemmin kuin Puijon torniin kapuaminen, mutta näköalat koneesta ovat vähintään yhtä hyvät. Hyvällä tuurilla voit löytää niin halvat lennot Kuopiosta Helsinkiin, että etelänlomalle voi lähteä vaikka useamman kerran vuodessa. Helsinkiläisten kannattaa myös ottaa Savon keskuskaupunki haltuun, sillä Kuopion torilla riittää kesäisin vilskettä ja nähtävää suuren maailman malliin. Muistakaa vaan varoa savolaisia vääräleukoja… Pienen mittakaavan kulttuurivaihto on helppoa, kun suuntaa Kuopiosta Helsinkiin ilmojen teitä.

Suorat lennot Kuopiosta Helsinkiin

Suomalaisten suosikkiaika matkailulle on kuvankaunis kesä, joka kaikkien harmiksi ei ole aina pelkkää auringonpaistetta ja poutapilviä. Jos kesäsäät eivät satu suosimaan, voit vertailla lentoja Kuopiosta Helsinkiin ja napata kohtuuhintaiset liput pääkaupunkiseudun sisätiloissa sijaitsevien huvitusten luo. Koko perhe viihtyy Helsingin seudulla, kun matkaohjelmaan kuuluu käynti esimerkiksi Kampin kauppakeskuksessa, vesipuisto Serenassa tai tiedekeskus Heurekassa. Keskellä ihaninta suvea Stadin pölyiset kadut on mukava vaihtaa raikkaisiin järvimaisemiin, joten varaa lennot Helsingistä Kuopioon ja pakene arjen murheita vuokramökin rauhaan. Muut vuodenajat sopivat tietysti myös kaupunkilomailuun, mutta Kuopion lähellä sijaitseva Tahkon suosittu hiihtokeskus ilahduttaa erityisesti talvimatkailijoita. Finnair liikennöi suoria lentoja Kuopiosta Helsinkiin ja takaisin päivittäin, tosin lähtöajat saattavat vaihdella viikonpäivästä riippuen. Vaikka matkan varrelle tulisikin pari muuttujaa, löydät aina itselle sopivan lennon ebookersin sivuilta. Jos matkapäivissä on yhtään jouston varaa, kannattaa tarkistaa myös edeltävien ja seuraavien päivien lentohinnat. Kaupunkien välin pääsee taittamaan lentäen aamuvarhaisesta alkuiltaan, ja päivittäin kulkee useita lentoja molempiin suuntiin. Viimeinen lento Helsingistä Kuopioon on keskiyön korvilla. Suurin osa reiteistä hyödyttää eniten bisnesmatkailijoita, sillä valinnanvaraa on enemmän arkisin, mutta viikonloppureissu pääkaupunkiseudulle tai Itä-Suomeen onnistuu myös. Suora lento kaupunkien välillä kestää noin tunnin tai jopa hiukan alle, joten matkalukemiseksi kannattaa ottaa jokin muu opus kuin Alastalon salissa.

Infopaketti Kuopion lentoasemasta

Siilinjärven kunnan puolella sijaitseva Kuopion lentoasema on noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Pienellä mutta palvelevalla lentoasemalla on peruspalveluiden lisäksi apteekin palvelupiste, joten tarvikkeet heinänuhan ja päänsäryn taltuttamiseen saa vielä ennen koneeseen nousua. Kentän ilmainen wifi-yhteys mahdollistaa naamakirjan selailun ja muut elintärkeät toiminnot lentoa odotellessa. Arkipäivisin Kuopion lentoasemalle ja sieltä takaisin pääsee bussilinjalla numero 40, joka kulkee väliä Siilinjärvi–Lentoasema–Kuopio–Savilahti. Savon Taksidata tarjoaa myös mahdollisuuden kimppataksiin, joka kulkee lentoasemalta Kuopion kohteisiin kiinteällä hinnalla. Lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen ei tarvitse Kuopiossa varata kovinkaan paljon aikaa, sillä rauhallisella kentällä koneeseen siirtyminen sujuu yleensä sutjakkaasti.

Helsinki-Vantaan lentoasema ja jatkoyhteydet

Suomen lentoliikenteen keskus on tietysti Helsinki-Vantaan lentoasema, jolta pääsee jatkamaan matkaa niin Kaukoitään kuin Yhdysvaltoihin. Helsinki-Vantaalla on kaksi terminaalia, jotka on liitetty toisiinsa 300 metriä pitkällä yhdyskäytävällä. Kentällä on erinomaiset palvelut, ja valinnanvaraa on sekä putiikkien että kahviloiden suhteen. Isoilla kylillä turvatarkastukseen kannattaa varata vähän enemmän aikaa etenkin aamun ja iltapäivän ruuhkatunteina. Julkiset yhteydet Helsinkiin päin ovat mainiot, sillä Finnairin City Bus ja HSL:n linja 615 kulkevat Rautatientorille 30–45 minuutissa 6–7 euron hintaan. Kehäradan I- ja P-junilla matka päärautatieasemalle on ajallisesti ja hinnallisesti samaa luokkaa. Oli määränpäänä sitten Helsinki tai Kuopio, on perillä aina kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa.

Pohjois-Savo - Helsinki Lennot FAQ

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 070 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
135 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Helsinki Airport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.