Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pohjois-Savo Lontoo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Pohjois-Savo - Lontoo

Lähtölentokentän IATA-koodi KUO
Kohdelentokentän IATA-koodi LHR
Lennon hinta 237 €

Ei ole väärää hetkeä matkustaa Lontooseen, kaupunkiin josta kaikki alkaa ja johon kaikki päättyy.

Lontooseen ei kaiketi voi milloinkaan kyllästyä, koska kaupunki muuttuu joka hetki. Silti jokaisella on siitä vahva mielikuva – varaa oitis lennot Kuopiosta Lontooseen ja matkusta katsomaan omin silmin, mikä pitää paikkansa ja mikä ei. Huonoa vuodenaikaa Lontoon-matkalle ei olekaan, ja halpoja lentoja Kuopiosta Lontooseen on tarjolla aina. Lontoon kulttuuri- ja muu tarjonta on loputonta niin kesällä kuin talvella, joten Lontooseen voit matkustaa silloin, kun se parhaiten sopii. Kaupunki kuhisee matkailijoita kaikkina aikoina, mutta suurimmassa suosiossa se lienee kesällä.

Kuopio–Lontoo-lennot

Suoria lentoja Kuopiosta Lontooseen ei ole myynnissä, mutta yhteydet välilaskulla ovat todella nopeita ja käteviä. Parhaiden joukossa ovat Finnairin ja British Airwaysin lennot Helsingin kautta – lentoaikaa Kuopiosta Lontooseen kertyy lyhimmillään vain noin neljä ja puoli tuntia. Halvimmat lennot saat varattua keskiviikolle – varaudu maksamaan enemmän, jos matkapäiväsi on lauantai. Edullisimmin reissaat Kuopiosta Lontooseen touko- ja elokuussa, ja lippujen hinnat ovat korkeammalla heinä- ja joulukuussa. Varaa lennot viimeistään 52 päivää ennen matkaa tai kärky viime hetken tarjouslippuja, joita Lontooseen on saatavilla usein. Koneenvaihto Helsinki-Vantaalla sujuu mukavasti ja pääset nauttimaan maailman parhaisiin valitun kentän monipuolisista palveluista.

Matkaan Kuopiosta

Kuopion lentoasema (KUO) sijaitsee Rissalassa, Siilinjärven kunnan puolella, noin 14 kilometrin päässä koilliseen Kuopion keskustasta. Kentälle pääset kerran tunnissa liikennöivällä Kuopion seudun joukkoliikenteen bussilinjalla 40, joka ajaa myös Siilinjärven ja Savilahden suuntiin. Toki pääset kentälle myös taksilla, palveleva taksifirma on nimeltään Savon Taksidata. Kun palaat matkaltasi takaisin Kuopioon, takseja on usein terminaalin edustan tolpalla odottelemassa lennoilta saapuvia matkustajia. Taksin voi myös soittaa paikalle ilmaisesta taksipuhelimesta tai varata ennakkoon. Kuopion lentoasemalta löydät vaivattomasti myös autovuokraamoiden palvelutiskit.

Saapuminen Lontooseen

Lontoossa on kaikkiaan viisi eri lentokenttää. Finnairin ja British Airwaysin Kuopio–Lontoo-lennot käyttävät niistä suurinta, Heathrow’n lentokenttää (LHR), joka sijaitsee 24 kilometrin päässä Lontoosta länteen. Lontooseen lennettäessä on muistettava olla selvillä siitä, mille lentokentälle lento saapuu ja miltä se lähtee, etenkin jos ostat meno- ja paluulennot erikseen tai lennät meno- ja paluumatkat eri reittiä. Heathrow’n kentällä tilannetta sekoittaa edelleen se, että kentällä on kaikkiaan viisi eri terminaalia. Finnairin lennot saapuvat terminaaliin 3 ja British Airwaysin puolestaan terminaaliin 5. Edullisin tapa matkustaa esimerkiksi terminaalista 3 Lontoon keskustaan on metron Piccadilly Line. Metro kulkee muutaman minuutin välein ja puksuttelee perille vajaan tunnin. Linjalla pääset kätevästi Lontoon keskustan monille keskeisille metroasemille, joilla voit vaihtaa muille linjoille. Näppärä vaihtoasema on esimerkiksi King’s Cross St Pancrasin asema. Heathrow Express -juna kulkee Paddingtonin asemalle vartissa, mutta liput ovat metroa huomattavasti kalliimpia. Samalla raiteella ajaa halvempi ja väliasemilla pysähtelyn vuoksi reilusti hitaampi juna Heathrow Connect. Matkan voi taittaa myös taksilla tai minicabilla.

Muita Lontoon lentoasemia ovat Gatwick (LGW), joka sijaitsee 46 kilometrin päässä Lontoosta etelään, sekä Luton (LTN), Stansted (STN) ja City (LCY). Mikäli matkustat Lontooseen jollain muulla yhtiöllä ja lentosi laskeutuu jollekin Lontoon muista lentokentistä, täytyy lentoasematiedot ja liikenneyhteydet kentiltä keskustaan selvittää erikseen.

Lontoossa voi useilla alueilla liikkua jalkaisin paikasta toiseen, kunhan muistaa totutella vasemmanpuoleiseen liikenteeseen, liikenneruuhkiin ja usein myös suojateiden puutteeseen. Etäisyydet voivat kuitenkin miljoonakaupungissa osoittautua arveltua pidemmiksi. Julkisen liikenteen käytöltä ei myöskään voi välttyä – onneksi Lontoon metro- ja bussiverkosto on erinomainen, vaikkakin ajoittain hyvin ruuhkainen. Heti matkan alussa kannattaa metroasemalta ostaa Oyster-matkakortti kolmen punnan panttia vastaan. Sille voi ladata esimerkiksi edullisia päivälippuja. Oysterin etu on myös se, että yksittäisiä matkoja kortilla maksettaessa hinta ei koskaan nouse päivälippua suuremmaksi. Jos et hanki Oysteria, voit käyttää erikseen ostettavia päivälippuja – metron kertaliput ovat todella kalliita eikä niitä kannata ostaa. Metroasemalta mukaan kannattaa poimia myös taskuun taittuva metrokartta, jota ilman Lontoon metrotunneleissa on vaikea selviytyä. Metrolla, lontoolaisittain the Tubella, ajelu on Lontoossa kätevää ja hauskaa, ja vähintään yksi matka sillä kannattaa loman aikana tehdä ihan vain huvin vuoksikin, samoin kuin punaisilla, kaksikerroksisilla busseilla.

Majoitus Lontoossa

Kun matkustat Lontooseen, älä jätä majoituksen varaamista viime hetkeen. Matkailun huippusesonkeina majoitus voi olla viisasta varata jopa ennen lentoa Kuopiosta Lontooseen. Kaupungista löytää kyllä aina katon päänsä päälle, mutta hätäratkaisut saattavat tulla kalliiksi. Lontoosta majoitusta varattaessa on muistettava periaate: mitä lähempänä keskustaa, sen parempi. Muuten suurkaupungin etäisyydet saattavat osoittautua ennakoitua pidemmiksi. Hyvä vaihtoehto Lontoossa ovat hostellit, joissa on makuusalien lisäksi paljon esimerkiksi kahden tai kolmen hengen huoneita. Suosituinta aluetta lienevät Bloomsbury ja Soho, mutta hyviä vaihtoehtoja on myös Bayswaterissa, Paddingtonissa ja Kensingtonissa.

Voit viettää Lontoossa millaista tahansa lomaa, koska kaupungin vaihtoehdot ovat loputtomat. Varaa heti halvat lennot Kuopiosta Lontooseen ja pakkaa laukut, maailman makeimman miljoonakaupungin meno odottaa.

Varatuimmat hotellit Lontoo

Näytä kaikki 17 351 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
65 €
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3

Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3

4.0 kautta 5.0 234 Bath Road, Heathrow Point West, Hayes, Englanti
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3 on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 166 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
154 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

4.0 kautta 5.0 200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
Park Plaza Westminster Bridge London on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Thomas' Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1019 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
60 €
Atrium Hotel Heathrow

Atrium Hotel Heathrow

4.0 kautta 5.0 Great South-West Rd, Feltham, Englanti
Atrium Hotel Heathrow on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 612 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.