Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pohjois-Savo Tallinna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Pohjois-Savo - Tallinna

Lähtölentokentän IATA-koodi KUO
Kohdelentokentän IATA-koodi TLL
Lennon hinta 215 €

Halvat lennot Kuopiosta (KUO) Tallinnaan (TLL)

Haluatko pyrähtää viikonlopuksi keskieurooppalaiseen tunnelmaan Tallinnaan? Tai rentoutua kylpylöissä ja käydä syömässä hyvissä ravintoloissa? Lentäminen tuo vaihtelua laivamatkustamiseen, ja matka taittuu nopeasti ja vaivattomasti. Kuopiosta pääset Tallinnaan yleensä Finnairin lennoilla. Ensin lennät noin tunnissa Helsinkiin, jossa on koneen vaihto ja enää reilu puoli tuntia Tallinnaan. Tallinnassa on sama kellonaika kuin Suomessa, joten aikaerosta ei tarvitse huolehtia. Kuopion ja Tallinnan etäisyys on noin 470 kilometriä.

Nähtävää historiallisessa Tallinnassa

Viron pääkaupunki Tallinna on jo kauan houkutellut suomalaisia turisteja Suomenlahden yli käymään vanhassa kaupungissa ja sen keskiaikaisissa kortteleissa, syömään hyvissä ravintoloissa ja vierailemaan erilaisissa tapahtumissa. Viron kauneus- ja terveydenhoitopalvelut ovat tunnettuja ja houkuttelevat suomalaisia edullisen hintatasonsa takia. Tallinna on muuttunut paljon viime vuosien aikana, ja siitä on tullut moderni kaupunki, jossa on silti paljon jäljellä mielenkiintoista historiaa. Tallinnan vanhakaupunki jakaantuu kahteen alueeseen, ylä- ja alakaupunkiin. Yläkaupunki eli Toompean mäki on lähes 50 metriin kohoava kalkkikivinen mäki. Siellä asuivat aikoinaan aateliset, piispa ja muut vallanpitäjät. Viron parlamentti kokoontuu nykyään Toompean mäellä sijaitsevassa Toompean linnoituksessa, ja Toompean mäki onkin aina ollut vallan keskus.

Alakaupunkia puolestaan ovat kansoittaneet kauppiaat ja käsityöläiset. Alakaupungin suojaksi rakennettiin kaupunginmuuri, joka oli paikoin jopa kolme metriä paksu ja 16 metriä korkea. Pituutta oli kolmisen kilometriä ja muurin varrella peräti 35 vartiotornia. Ympärillä oli vallihautoja ja lukuisia siltoja. Muuri olikin aikanaan yksi Euroopan suurimmista ja vahvimmista puolustusjärjestelmistä. Nykyään muurista on jäljellä enää pätkiä siellä täällä. Alakaupungissa voi kuitenkin aistia eloisan hansakaupungin historiallista tunnelmaa, ja siellä on runsaasti putiikkeja, kahviloita, museoita sekä keskiaikaisia katumiljöitä. Alakaupungin keskipiste on Raatihuoneen tori (Raekoja Plats), jonne vievät kaikki vanhankaupungin tärkeimmät kadut. Siellä pidetään myös erilaisia tapahtumia, kuten keskiaikaiset markkinat ja konsertteja. Aukiolla on paljon ravintoloita ja terasseja, jotka ovat melko hintavia, mutta edullisempia tulee vastaan, kun kävelee poispäin aukiolta. Tallinnassa on myös paljon kirkkoja, luostareita ja museoita, joissa kannattaa vierailla, kuten Tallinnan Tuomiokirkko (Neitsyt Marian katedraali), Pyhän hengen kirkko, Olevisten kirkko (Pyhän Olavin kirkko), joka oli 1500-luvulla maailman korkein rakennus, Aleksanteri Nevskin katedraali, Merenkulkumuseo jne. Kesäisin voit kiivetä Olevisten kirkon torniin ja ihailla näkymiä vanhaankaupunkiin.

Lähtö Kuopiosta

Kuopion lentoasema (IATA: KUO) sijaitsee Siilinjärven Rissalassa, noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Matkaa Siilinjärven keskustaan on noin 11 kilometriä ja Iisalmeen 70 kilometriä. Kuopiosta ja Siilinjärveltä lentokentälle liikennöivät Kuopion seudun joukkoliikenteen bussit ja Iisalmelta Matka-Savon bussit. Muualta Suomesta lähtevät matkailijat voivat katsoa liikenneyhteyksiä Matkahuollon ja VR:n sivuilta. Taksiyhteyksiä ja kimppakyytejä voi tiedustella Savon Taksidatan lentokenttätaksista.

Saapuminen Tallinnaan

Tallinnan Lennart Meri -lentoasema tai Ülemisten lentoasema (IATA: TLL) on Viron suurin lentoasema. Se sijaitsee noin neljä kilometriä Tallinnan keskustasta kaakkoon. Lentoasema valmistui vuonna 1936, ja siellä on yksi kiitotie. Vuonna 2015 sen läpi kulki yli kaksi miljoonaa kansainvälistä matkustajaa. Lentokenttäbussit lähtevät pohjakerroksesta matkustajaterminaalin edestä. Tallinnan joukkoliikenteen bussit numero 2 ja 65 pysähtyvät lentoasemalla. Bussilinja 2 kulkee keskustasta Mõiguun ja pysähtyy lentoasemalla kumpaankin suuntaan mennessään. Bussilinja 65 kulkee Lasnamäestä lentoasemalle. Lippuja voi ostaa kuljettajalta ja menolipun hinta on kaksi euroa. Tallinnan lentoaseman terminaalin edestä liikennöiviä virallisia taksiyrityksiä ovat Tulika Takso, Tallink Takso ja Tulika Business. Taksin hintaa kannattaa kysyä etukäteen kuljettajalta, jottei tule ikäviä yllätyksiä, koska taksien hinnat eivät ole lailla säänneltyjä Virossa.

Varaa halvat lennot historialliseen Tallinnaan ebookersilta jo tänään!

Varatuimmat hotellit Tallinna

Näytä kaikki 194 majoitusliikettä kohteessa Tallinna
49 €
Park Inn by Radisson Central Tallinn

Park Inn by Radisson Central Tallinn

4.0 kautta 5.0 7c Narva Road, Tallinna
Park Inn by Radisson Central Tallinn on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Viru Keskus -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 245 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
76 €
Radisson Blu Hotel Olumpia

Radisson Blu Hotel Olumpia

4.0 kautta 5.0 33 Liivalaia Street, Tallinna
Radisson Blu Hotel Olumpia on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nordean konserttitalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 390 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
ibis Tallinn Center Hotel

ibis Tallinn Center Hotel

3.0 kautta 5.0 Juhkentali 28, Tallinna
Ibis Tallinn Center Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalevin keskusstadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 190 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.