Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Pohjois-Savo - Kittilä

Lähtölentokentän IATA-koodi JOE
Kohdelentokentän IATA-koodi ENF

Houkuttaako Lappi, mutta aikaa ei oikein olisi pitkään ajomatkaan? Varaa oitis lennot Kuopiosta Kittilään ja säästä kallista aikaasi lumilomailuun.

Automatka Kuopiosta Kittilään haukkaa lomaviikosta aimo osan, noin kahdeksan tuntia. Entä jos matkan voisi taittaa mukavammin? Etsi ja varaa kätevät lennot Kuopiosta Kittilään ja nauti lomastasi heti sen ensihetkistä alkaen ilman ajamisen ja autossa istumisen vaivaa.

Kuopio–Kittilä-lennot

Suoria lentoja Kuopiosta Kittilään ei ainakaan tällä hetkellä ole saatavilla, mutta matka Helsingin kautta on kaikeksi onneksi helppo tehdä. Finnairilla on tarjolla kätevät ja nopeat lentoyhteydet Helsingin kautta, eikä matka-aika veny juuri neljää tuntia pidemmäksi. Joinain viikonpäivinä reittiin sisältyy myös toinen välilasku Ivalossa, mutta matka-aika on silloinkin sama, reilusti alle viiden tunnin. Lennot kannattaa varata viimeistään kuukautta tai paria ennen matkan ajankohtaa, koska sen jälkeen lippujen hinnat alkavat nousta. Jos etsit todella halpoja lentoja Kuopiosta Kittilään, suunnittele matkasi heinäkuuksi – kysyntää on silloin vähemmän ja pääset hyödyntämään kaikkein parhaita tarjouksia. Viikonpäivistä edullisin on sunnuntai, kallein taas lauantai – se on monelle viikonpäivistä mukavin matkapäivä ja siksi myös hintavin.

Matkaan Kuopiosta

Kuopion lentoasema (KUO) sijaitsee Rissalassa, Siilinjärven kunnan puolella, noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustasta koilliseen. Kentälle liikennöi tunnin välein Kuopion seudun joukkoliikenteen bussilinja numero 40, joka kiertää myös Siilinjärven ja Savilahden kautta. Kentälle pääse toki myös taksilla; palveleva, paikallinen taksifirma on nimeltään Savon Taksidata. Paluumatkallasi Kuopioon takseja on valmiina terminaalin edustan tolpalla odottelemassa lennoilta saapuvia matkustajia. Toki voit tilata taksin voi myös ilmaisesta taksipuhelimesta tai varata kyydin ennakkoon. Kuopion lentoasemalta löytyvät myös useiden autovuokraamoiden palvelutiskit.

Perille Kittilään

Kittilän lentoasema (KTT) sijaitsee vain viiden kilometrin päässä Kittilän keskustasta, ja Leville on matkaa vain 15 kilometriä. Lentoasemalta keskustaan, Leville ja muihin matkailukeskuksiin on useilla yhtiöillä tarjolla hyvät ja kätevät bussiyhteydet – matkat kannattaa kuitenkin aina varata etukäteen etenkin kesäisin, jolloin liikennettä ja matkailijoita on vähemmän. Kittilän lentoasemalta pääset kätevästi esimerkiksi Ylläkselle, Kilpisjärvelle ja Muonioon. Jos kohteeseesi ei ole bussiyhteyttä, voit taittaa matkan taksilla – taksit odottelevat asiakkaita Kittilän lentokentän taksitolpalla aina lentojen aikataulunmukaisina saapumisaikoina. Totta kai myös taksin voi varata ennakkoon. Terminaalista löydät useiden autovuokraamoiden palvelupisteet, mutta myös ne ovat yleensä avoinna vain ennakkovarauksesta. Lentoasemalla on runsaasti parkkitilaa ja talvisin myös 20 lämmitettyä autopaikkaa.

Lomalla Kittilässä

Kittilän tärkein houkutin on ilman muuta koko Suomen suurin ja suosituin hiihtokeskus Levi. Tarjolla on hiihdon ja laskettelun lisäksi paljon muitakin talvisia aktiviteetteja, ja lisäksi voit nautiskella kylpylän kuumista kuohuista ja harrastaa sisäliikuntaa joka lähtöön. Voit myös laskea kesäkelkkaradalla, ajella näköalahissillä tunturiin, pelata frisbee- tai minigolfia, skeitata skeittipuistossa tai kiipeillä seikkailupuistossa – aktiviteettien lista on loputon eikä tylsiä hetkiä taatusti tule. Toki Levillä voi viettää myös rauhallista luontolomaa maisemia ihaillen. Jos Levin seutu ei kiehdo, voit esimerkiksi tutustua Kittilän idyllisiin kyliin tai samoilla paikka paikoin lähes koskemattomassa luonnossa. Perinteisen vaeltamisen ja patikoinnin lisäksi voit pyöräillä tai kokeilla mielenkiintoista alamäkipyöräilyä Levitunturin huipulta alas. Kittilän kaupungin alueelta löytyy myös useita kulttuurikohteita, kuten Särestöniemi ja Palsa-museo, joissa poikkeaminen on miltei pakollinen ohjelmanumero. Lisäksi tarjolla on mielenkiintoisia gallerioita ja myös Kittilän kotiseutumuseo. Kittilästä löydät monenlaiset majoitusvaihtoehdot tasokkaista hotelleista pieniin perhehotelleihin, aamiaismajoituspaikkoihin ja leirintäalueisiin sekä valtavan valikoiman erilaisia, erikokoisia vuokrattavia mökkejä. Etsi ja varaa kätevät, halvat lennot Kuopiosta Kittilään – muuta ei tarvita onnistuneeseen lomaan Levillä tai sen lähettyvillä.

Varatuimmat hotellit Kittilä

Näytä kaikki 919 majoitusliikettä kohteessa Kittilä
105 €
Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi

4.0 kautta 5.0 Tähtitie 5, Kittilä
Break Sokos Hotel Levi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 202 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
92 €
Hotelli Kittilä

Hotelli Kittilä

3.5 kautta 5.0 Valtatie 49, Kittilä
Hotelli Kittilä on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taidemuseo Einari Junttila. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 37 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Northern Lights Ranch

Northern Lights Ranch

Ounasjoentie 1619, Kittilä
Northern Lights Ranch tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.