Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tampere - Kööpenhamina

Lähtölentokentän IATA-koodi KEV
Kohdelentokentän IATA-koodi CPH

Lennot Tampereelta Kööpenhaminaan ovat hyvä idea, jos aikaa ei välttämättä ole kovin pitkästi mutta intoa ja halua nähdä, kokea ja seikkailla on sitäkin enemmän.

Kööpenhamina on riittävän erilainen ja eksoottinen mutta silti lähellä. Se on miljoonakaupunki, jossa yhä vallitsee kylämäisen idyllinen tunnelma. Se sopii hyvin viikonloppukohteeksi, mutta nähtävää ja koettavaa riittää pidemmällekin matkalle. Kannattaa siis varata lennot Tampereelta Kööpenhaminaan ja lähteä kokemaan Kööpenhamina itse.

Tampere–Kööpenhamina-lennot

Suoria lentoja Tampereelta Kööpenhaminaan ei ole saatavilla, mutta se ei ole ongelma. Matka taittuu nimittäin kätevästi yhden välilaskun lennoin esimerkiksi Helsingin tai Tukholman kautta. Halpoja lentoja Tampereelta Kööpenhaminaan on tarjolla Finnairilla ja SASilla. Reilun puolen tunnin lento Tampereelta Helsinkiin on vain silmänräpäys, eikä koneenvaihtoon Helsinki-Vantaan lentoasemalla tarvitse varata kuin saman verran. Jos aikaa jää, voit nauttia kentän kehutuista palveluista. Jatkolento Helsingistä Kööpenhaminaan kestää noin puolitoista tuntia, joten lyhimmillään matkaan varattava kokonaismatka-aika on alle kolme tuntia. Miltei yhtä nopea on SAS Tukholman kautta, ja Arlandassa on ehkä jopa mukavampi vaihtaa konetta, etenkin jos lennät usein Helsingin kautta. Halvimmat lennot Tampereelta Kööpenhaminaan myydään perjantaille, kalleimmat taas lauantaille.

Matkaan Tampereelta

Tampereen lentoasema (TMP) sijaitsee Pirkkalassa, 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kentälle kuljet parhaiten paikallisliikenteen bussilinjalla 1A. Tampereelta Pirkkalaan pääsee nopeasti myös taksilla, ja saapuvia matkustajia taksit odottelevat terminaali 1:n edustalla sijaitsevalla taksitolpalla. Kentällä on useiden autovuokraamoiden palvelutiskit ja runsaasti parkkitilaa omalle autolle. Lentoaseman palveluihin kuuluu kaksi Tampere Café & Shopia, joissa voi tehdä viime hetken tuliaisostoksia tai levähtää vaikkapa kahvikupillisen tai pikkupurtavan äärellä ennen lentoa. Lähtöselvitys ja turvatarkastukset sujuvat Pirkkalan lentoasemalla yleensä ilman ruuhkia tai pitkiä jonoja.

Perillä Kööpenhaminassa

Kööpenhaminan lentoasema Kastrup (CPH) sijaitsee Amagerin saarella, Tårnbyssa, ja sieltä on Kööpenhaminaan matkaa noin kahdeksan kilometriä. Lentoasemalta keskustaan pääsee kätevimmin metrolla, jonka asema on terminaalin 3 laajennusosan päässä. SASin koneet laskeutuvat terminaaliin 3, Finnairin lennot taas terminaaliin 2. Terminaalista 2 pääset ilmaisella terminaalien välisellä bussilla terminaalin 3 metroasemalle. Metroja kulkee noin viiden minuutin välein päiväsaikaan ja 15–20 minuutin välein iltaisin. Matka keskustaan vie noin vartin. Huomaa kuitenkin, että metro ei kulje päärautatieaseman metroasemalle vaan Christianshavniin, Kongens Nytorville ja Nørreportiin. Matkan voi toki taittaa myös taksilla, jonka voi ottaa terminaalin 3 edustalta. Jos haluat vuokrata auton, kentältä löytyy useita autonvuokrauspisteitä.

Kööpenhaminassa voit liikkua paikasta toiseen kävellen, mutta myös metro on hyvä vaihtoehto. Kätevin metroasema keskustassa on Kongens Nytorv, ja metrolla kannattaa ehdottomasti liikkua esimerkiksi Frederiksbergin ja Christianshavnin kaupunginosiin. Aivan ydinkeskustassa siitä ei ole hyötyä. Kööpenhaminan julkinen liikenne ei ole erityisen edullista, joten matkat kannattaa suunnitella tarkoin. Useimmille matkoille riittää kuitenkin kahden vyöhykkeen lippu. Kööpenhamina tunnetaan pyöräilykaupunkina hyvän pyörätieverkostonsa ja tasaisuutensa vuoksi. Autoilijat ovat erittäin tottuneita pyöräilijöihin ja yleensä myös erittäin huomaavaisia. Kööpenhaminassa toimii kaupunkipyöräjärjestelmä, jonka pyörätelineitä on tiheässä ympäri kaupunkia. Vuokra veloitetaan luottokortilta. Jos pyöräilet enemmän, voit myös vuokrata vuokraamosta pyörän jatkuvaan käyttöön.

Parhaat majoitusvinkit Kööpenhaminaan

Kööpenhaminassa majoitus on korkeatasoista, surkeita hotelleja ei kaupungissa ole. Mukavuus ja korkea taso heijastuvat myös hintoihin, mutta mitenkään huomattavan kallista majoitus ei sentään ole. Kysytyimmät alueet ovat Tivolin ja päärautatieaseman seutu sekä Vesterbro, josta löydät hotellien lisäksi myös edullisempia hostelleja. Myös Nyhavnin satama-alue on mukava paikka majoittumiseen. Kovin kauas keskustasta ei kannata lähteä, koska aikaa ja rahaa tuhraantuu silloin matkustamiseen.

Kööpenhaminan kohokohtia

Kööpenhaminan-matkan kohokohtia ovat idyllinen tunnelma, käynti upeassa Tivolissa, ostokset Strøgetin varrella, gourmetelämykset kaupungin lukemattomissa ravintoloissa. Varaa heti halvat lennot Tampereelta Kööpenhaminaan ja lennä nauttimaan kaikesta tästä.

Lennot Tampere – Kööpenhamina

Onko kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä suoria lentoja?

Mikään yhtiö ei juuri nyt lennä suoraan kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä. Muutama operoi välilaskullisia lentoja, joten matkallasi tulee olemaan vähintään yksi välilasku.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välisille lennoille?

Jos olet matkalla kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä, Tampere (TMP-Pirkkala) tulee mitä todennäköisemmin olemaan lähtökenttäsi ja Kööpenhamina (CPH-Kastrup) saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Paljon odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen harkitset, että mikä reitillä Tampere – Kööpenhamina lentoja tarjoava lentoyhtiö vastaa matkasuunnitelmiasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön Finnair tarjonta. Se on useiden paljon matkustavien suosima ja se tarjoaa 56 lentoa kuukaudessa. Toinen hyvä vaihtoehto on Air Serbia. Se tarjoaa 5 lentoa tällä reitillä kuussa. Vietä hieman aikaa vertaillen näitä kahta lentoyhtiötä ja saatat hyvinkin löytää hyvän tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä on?

Matka kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä ei voisi olla helpompi. 2 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Kööpenhamina

Näytä kaikki 783 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
117 €
Ascot Hotel

Ascot Hotel

4.0 kautta 5.0 Studiestræde 61, Kööpenhamina
Ascot Hotel on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
175 €
Skt. Petri

Skt. Petri

5.0 kautta 5.0 Krystalgade 22, Kööpenhamina
Skt. Petri on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1928 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 288 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
147 €
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4.0 kautta 5.0 Ellehammersvej 20, Kastrup
Clarion Hotel Copenhagen Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Den Blå Planet -akvaario on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 383 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.