Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Kööpenhamina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Kööpenhamina

Lähtölentokentän IATA-koodi KEV
Kohdelentokentän IATA-koodi CPH

Lennot Tampereelta Kööpenhaminaan ovat hyvä idea, jos aikaa ei välttämättä ole kovin pitkästi mutta intoa ja halua nähdä, kokea ja seikkailla on sitäkin enemmän.

Kööpenhamina on riittävän erilainen ja eksoottinen mutta silti lähellä. Se on miljoonakaupunki, jossa yhä vallitsee kylämäisen idyllinen tunnelma. Se sopii hyvin viikonloppukohteeksi, mutta nähtävää ja koettavaa riittää pidemmällekin matkalle. Kannattaa siis varata lennot Tampereelta Kööpenhaminaan ja lähteä kokemaan Kööpenhamina itse.

Tampere–Kööpenhamina-lennot

Suoria lentoja Tampereelta Kööpenhaminaan ei ole saatavilla, mutta se ei ole ongelma. Matka taittuu nimittäin kätevästi yhden välilaskun lennoin esimerkiksi Helsingin tai Tukholman kautta. Halpoja lentoja Tampereelta Kööpenhaminaan on tarjolla Finnairilla ja SASilla. Reilun puolen tunnin lento Tampereelta Helsinkiin on vain silmänräpäys, eikä koneenvaihtoon Helsinki-Vantaan lentoasemalla tarvitse varata kuin saman verran. Jos aikaa jää, voit nauttia kentän kehutuista palveluista. Jatkolento Helsingistä Kööpenhaminaan kestää noin puolitoista tuntia, joten lyhimmillään matkaan varattava kokonaismatka-aika on alle kolme tuntia. Miltei yhtä nopea on SAS Tukholman kautta, ja Arlandassa on ehkä jopa mukavampi vaihtaa konetta, etenkin jos lennät usein Helsingin kautta. Halvimmat lennot Tampereelta Kööpenhaminaan myydään perjantaille, kalleimmat taas lauantaille.

Matkaan Tampereelta

Tampereen lentoasema (TMP) sijaitsee Pirkkalassa, 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kentälle kuljet parhaiten paikallisliikenteen bussilinjalla 1A. Tampereelta Pirkkalaan pääsee nopeasti myös taksilla, ja saapuvia matkustajia taksit odottelevat terminaali 1:n edustalla sijaitsevalla taksitolpalla. Kentällä on useiden autovuokraamoiden palvelutiskit ja runsaasti parkkitilaa omalle autolle. Lentoaseman palveluihin kuuluu kaksi Tampere Café & Shopia, joissa voi tehdä viime hetken tuliaisostoksia tai levähtää vaikkapa kahvikupillisen tai pikkupurtavan äärellä ennen lentoa. Lähtöselvitys ja turvatarkastukset sujuvat Pirkkalan lentoasemalla yleensä ilman ruuhkia tai pitkiä jonoja.

Perillä Kööpenhaminassa

Kööpenhaminan lentoasema Kastrup (CPH) sijaitsee Amagerin saarella, Tårnbyssa, ja sieltä on Kööpenhaminaan matkaa noin kahdeksan kilometriä. Lentoasemalta keskustaan pääsee kätevimmin metrolla, jonka asema on terminaalin 3 laajennusosan päässä. SASin koneet laskeutuvat terminaaliin 3, Finnairin lennot taas terminaaliin 2. Terminaalista 2 pääset ilmaisella terminaalien välisellä bussilla terminaalin 3 metroasemalle. Metroja kulkee noin viiden minuutin välein päiväsaikaan ja 15–20 minuutin välein iltaisin. Matka keskustaan vie noin vartin. Huomaa kuitenkin, että metro ei kulje päärautatieaseman metroasemalle vaan Christianshavniin, Kongens Nytorville ja Nørreportiin. Matkan voi toki taittaa myös taksilla, jonka voi ottaa terminaalin 3 edustalta. Jos haluat vuokrata auton, kentältä löytyy useita autonvuokrauspisteitä.

Kööpenhaminassa voit liikkua paikasta toiseen kävellen, mutta myös metro on hyvä vaihtoehto. Kätevin metroasema keskustassa on Kongens Nytorv, ja metrolla kannattaa ehdottomasti liikkua esimerkiksi Frederiksbergin ja Christianshavnin kaupunginosiin. Aivan ydinkeskustassa siitä ei ole hyötyä. Kööpenhaminan julkinen liikenne ei ole erityisen edullista, joten matkat kannattaa suunnitella tarkoin. Useimmille matkoille riittää kuitenkin kahden vyöhykkeen lippu. Kööpenhamina tunnetaan pyöräilykaupunkina hyvän pyörätieverkostonsa ja tasaisuutensa vuoksi. Autoilijat ovat erittäin tottuneita pyöräilijöihin ja yleensä myös erittäin huomaavaisia. Kööpenhaminassa toimii kaupunkipyöräjärjestelmä, jonka pyörätelineitä on tiheässä ympäri kaupunkia. Vuokra veloitetaan luottokortilta. Jos pyöräilet enemmän, voit myös vuokrata vuokraamosta pyörän jatkuvaan käyttöön.

Parhaat majoitusvinkit Kööpenhaminaan

Kööpenhaminassa majoitus on korkeatasoista, surkeita hotelleja ei kaupungissa ole. Mukavuus ja korkea taso heijastuvat myös hintoihin, mutta mitenkään huomattavan kallista majoitus ei sentään ole. Kysytyimmät alueet ovat Tivolin ja päärautatieaseman seutu sekä Vesterbro, josta löydät hotellien lisäksi myös edullisempia hostelleja. Myös Nyhavnin satama-alue on mukava paikka majoittumiseen. Kovin kauas keskustasta ei kannata lähteä, koska aikaa ja rahaa tuhraantuu silloin matkustamiseen.

Kööpenhaminan kohokohtia

Kööpenhaminan-matkan kohokohtia ovat idyllinen tunnelma, käynti upeassa Tivolissa, ostokset Strøgetin varrella, gourmetelämykset kaupungin lukemattomissa ravintoloissa. Varaa heti halvat lennot Tampereelta Kööpenhaminaan ja lennä nauttimaan kaikesta tästä.

Lennot Tampere – Kööpenhamina

Onko kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä? Valitettavasti se ei ole juuri nyt mahdollista. Voit kuitenkin ostaa välilaskullisen lennon, joita tällä reitillä on tarjolla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välisille lennoille?

Haluatko tietää vähän lisää matkastasi kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä? Kuten lähtö- ja kohdekenttien nimet? Lähtölentokenttä on mitä luultavimmin Tampere (TMP-Pirkkala) ja saapumislentokenttäsi Kööpenhamina (CPH-Kastrup).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Hartaasti odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen mietit, että mikä reitillä Tampere – Kööpenhamina lentoja tarjoava yhtiö vastaa tarpeitasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön SAS tarjonta. Se on monien matkailijoiden suosikki ja se operoi 26 lentoa joka kuukausi. Toinen hyvä vaihtoehto on Singapore Airlines. Se liikennöi 5 lentoa tällä reitillä joka kuukausi. Käytä hieman aikaa vertaillen näitä kahta yhtiötä ja saatat hyvinkin löytää loistavan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Tampere ja Kööpenhamina välillä on?

Oletko jo pitkään haaveillut matkustavasi kohteeseen Kööpenhamina? Kohteesta Tampere lennetään sinne 26 lentoa kuukaudessa, joten nyt on hyvä aika tehdä unelmistasi totta.

Varatuimmat hotellit Kööpenhamina

Näytä kaikki 783 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
111 €
citizenM Copenhagen Radhuspladsen

citizenM Copenhagen Radhuspladsen

4.0 kautta 5.0 H. C. Andersens Boulevard 12, Kööpenhamina
CitizenM Copenhagen Radhuspladsen on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 238 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadin.
120 €
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

4.0 kautta 5.0 Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
Tivoli Hotel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Kööpenhaminan Tivoli on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 sisäuima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 679 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
112 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

4.0 kautta 5.0 Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
Copenhagen Admiral Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1787 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 366 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.