Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Kööpenhamina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Kööpenhamina

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi CPH
Lennon hinta 153 €

Lennot Tampereelta Kööpenhaminaan ovat hyvä idea, jos aikaa ei välttämättä ole kovin pitkästi mutta intoa ja halua nähdä, kokea ja seikkailla on sitäkin enemmän.

Kööpenhamina on riittävän erilainen ja eksoottinen mutta silti lähellä. Se on miljoonakaupunki, jossa yhä vallitsee kylämäisen idyllinen tunnelma. Se sopii hyvin viikonloppukohteeksi, mutta nähtävää ja koettavaa riittää pidemmällekin matkalle. Kannattaa siis varata lennot Tampereelta Kööpenhaminaan ja lähteä kokemaan Kööpenhamina itse.

Tampere–Kööpenhamina-lennot

Suoria lentoja Tampereelta Kööpenhaminaan ei ole saatavilla, mutta se ei ole ongelma. Matka taittuu nimittäin kätevästi yhden välilaskun lennoin esimerkiksi Helsingin tai Tukholman kautta. Halpoja lentoja Tampereelta Kööpenhaminaan on tarjolla Finnairilla ja SASilla. Reilun puolen tunnin lento Tampereelta Helsinkiin on vain silmänräpäys, eikä koneenvaihtoon Helsinki-Vantaan lentoasemalla tarvitse varata kuin saman verran. Jos aikaa jää, voit nauttia kentän kehutuista palveluista. Jatkolento Helsingistä Kööpenhaminaan kestää noin puolitoista tuntia, joten lyhimmillään matkaan varattava kokonaismatka-aika on alle kolme tuntia. Miltei yhtä nopea on SAS Tukholman kautta, ja Arlandassa on ehkä jopa mukavampi vaihtaa konetta, etenkin jos lennät usein Helsingin kautta. Halvimmat lennot Tampereelta Kööpenhaminaan myydään perjantaille, kalleimmat taas lauantaille.

Matkaan Tampereelta

Tampereen lentoasema (TMP) sijaitsee Pirkkalassa, 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kentälle kuljet parhaiten paikallisliikenteen bussilinjalla 1A. Tampereelta Pirkkalaan pääsee nopeasti myös taksilla, ja saapuvia matkustajia taksit odottelevat terminaali 1:n edustalla sijaitsevalla taksitolpalla. Kentällä on useiden autovuokraamoiden palvelutiskit ja runsaasti parkkitilaa omalle autolle. Lentoaseman palveluihin kuuluu kaksi Tampere Café & Shopia, joissa voi tehdä viime hetken tuliaisostoksia tai levähtää vaikkapa kahvikupillisen tai pikkupurtavan äärellä ennen lentoa. Lähtöselvitys ja turvatarkastukset sujuvat Pirkkalan lentoasemalla yleensä ilman ruuhkia tai pitkiä jonoja.

Perillä Kööpenhaminassa

Kööpenhaminan lentoasema Kastrup (CPH) sijaitsee Amagerin saarella, Tårnbyssa, ja sieltä on Kööpenhaminaan matkaa noin kahdeksan kilometriä. Lentoasemalta keskustaan pääsee kätevimmin metrolla, jonka asema on terminaalin 3 laajennusosan päässä. SASin koneet laskeutuvat terminaaliin 3, Finnairin lennot taas terminaaliin 2. Terminaalista 2 pääset ilmaisella terminaalien välisellä bussilla terminaalin 3 metroasemalle. Metroja kulkee noin viiden minuutin välein päiväsaikaan ja 15–20 minuutin välein iltaisin. Matka keskustaan vie noin vartin. Huomaa kuitenkin, että metro ei kulje päärautatieaseman metroasemalle vaan Christianshavniin, Kongens Nytorville ja Nørreportiin. Matkan voi toki taittaa myös taksilla, jonka voi ottaa terminaalin 3 edustalta. Jos haluat vuokrata auton, kentältä löytyy useita autonvuokrauspisteitä.

Kööpenhaminassa voit liikkua paikasta toiseen kävellen, mutta myös metro on hyvä vaihtoehto. Kätevin metroasema keskustassa on Kongens Nytorv, ja metrolla kannattaa ehdottomasti liikkua esimerkiksi Frederiksbergin ja Christianshavnin kaupunginosiin. Aivan ydinkeskustassa siitä ei ole hyötyä. Kööpenhaminan julkinen liikenne ei ole erityisen edullista, joten matkat kannattaa suunnitella tarkoin. Useimmille matkoille riittää kuitenkin kahden vyöhykkeen lippu. Kööpenhamina tunnetaan pyöräilykaupunkina hyvän pyörätieverkostonsa ja tasaisuutensa vuoksi. Autoilijat ovat erittäin tottuneita pyöräilijöihin ja yleensä myös erittäin huomaavaisia. Kööpenhaminassa toimii kaupunkipyöräjärjestelmä, jonka pyörätelineitä on tiheässä ympäri kaupunkia. Vuokra veloitetaan luottokortilta. Jos pyöräilet enemmän, voit myös vuokrata vuokraamosta pyörän jatkuvaan käyttöön.

Parhaat majoitusvinkit Kööpenhaminaan

Kööpenhaminassa majoitus on korkeatasoista, surkeita hotelleja ei kaupungissa ole. Mukavuus ja korkea taso heijastuvat myös hintoihin, mutta mitenkään huomattavan kallista majoitus ei sentään ole. Kysytyimmät alueet ovat Tivolin ja päärautatieaseman seutu sekä Vesterbro, josta löydät hotellien lisäksi myös edullisempia hostelleja. Myös Nyhavnin satama-alue on mukava paikka majoittumiseen. Kovin kauas keskustasta ei kannata lähteä, koska aikaa ja rahaa tuhraantuu silloin matkustamiseen.

Kööpenhaminan kohokohtia

Kööpenhaminan-matkan kohokohtia ovat idyllinen tunnelma, käynti upeassa Tivolissa, ostokset Strøgetin varrella, gourmetelämykset kaupungin lukemattomissa ravintoloissa. Varaa heti halvat lennot Tampereelta Kööpenhaminaan ja lennä nauttimaan kaikesta tästä.

Tampere - Kööpenhamina Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tampere – Kööpenhamina?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tampere -- Kööpenhamina on 154 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kööpenhamina. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tampere -- Kööpenhamina on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tampere – Kööpenhamina on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tampere -- Kööpenhamina on tarjolla 29 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tampere – Kööpenhamina?

  reitillä Tampere -- Kööpenhamina liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tampere – Kööpenhamina -lennoille?

  Löysimme alueelta Tampere vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kööpenhamina: Pirkkala (TMP). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kastrup (CPH), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kööpenhamina.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tampere – Kööpenhamina?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tampere -- Kööpenhamina hintaan 154 €! Reitillä Tampere -- Kööpenhamina 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tampere liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tampere (TMP) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Singapore Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tampere – Kööpenhamina useimmin?

  * Tampere (TMP) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Finnair -- 11 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- CPH\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 10 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- CPH\n \n\n * Singapore Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- CPH\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tampere lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kööpenhamina joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 11 lentoa reitillä Tampere -- Kööpenhamina. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tampere (TMP) liikennöidään viikoittain 29 lentoa kohteeseen Kööpenhamina (CPH).\n
 • Onko reitillä Tampere – Kööpenhamina tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Tampere -- Kööpenhamina ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia, 30 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 918,74 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 47 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tampere – Kööpenhamina?

  * Lento reitillä Tampere (TMP) -- Kööpenhamina (CPH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.25\n * Aikaisin saapumisaika: 08.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.00\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tampere – Kööpenhamina?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Kööpenhamina

Näytä kaikki 703 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (30 arvostelua)

  Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ...

  Clarion Hotel Copenhagen Airport161 €

  Clarion Hotel Copenhagen Airport161 €
  Hotel Kong Arthur

  Hotel Kong Arthur

  Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (193 arvostelua)

   Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä ...

   Hotel Kong Arthur119 €

   Hotel Kong Arthur119 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.