Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tampere - Lontoo

Lähtölentokentän IATA-koodi KEV
Kohdelentokentän IATA-koodi LON

Hae piristystä arkeesi varaamalla halvat lennot Tampereelta Lontooseen

Näsijärven rannoilla onnellisena asustavan pirkanmaalaisen mieleen saattaa kuin varkain ilmaantua ajatus, että ehkä jossain voisi olla jotain Tamperettakin suurempaa. Silloin on aika etsiä lennot Tampereelta Lontooseen ja lähteä ihailemaan Thames-joen rannoille levittyvää suurkaupunkia. Ison-Britannian pääkaupungin iloinen elämänmeno, loistavat shoppailumahdollisuudet ja maailmankuulut nähtävyydet Big Benistä Buckinghamin palatsiin ovat jokaisen kaupunkilomailusta nauttivan matkalaisen mieleen. Halvat lennot Tampereelta Lontooseen saavat jopa perisuomalaisen jurottajan pohtimaan ulkomaanmatkailua toiseen kertaan. Reissuun lähtö on helppoa, kun oma lähikenttä pitää huolen lentomatkailijan sujuvasta suuntaamisesta ilmojen teille. Lontoo odottaa, joten pakkaa puntia mukaan ja suuntaa suurkaupungin kaduille!

Railakas Lontoo ihastuttaa ympäri vuoden

Matkakohteista puhuttaessa esiin nousee kerrasta toiseen sama kysymys: milloin sinne olisi parasta matkustaa? Lontoon kohdalla kysymys on käytännössä turha, sillä huonoa ajankohtaa varata lento Tampereelta Lontooseen ei olekaan. Svengaava suurkaupunki tarjoaa tekemistä ja näkemistä synkkiin talvi-iltoihin ja kesäisiin lomapäiviin, joten valitse itsellesi sopivin ajankohta matkailuun. Sään puolesta mukavin aika vierailla Lontoosta on kesä, jolloin lämpötila nousee yli kahdenkymmenen asteen, mutta harvoin tuskaisen helteiseksi. Talvet ovat Suomeen verrattuna mukavan lauhoja, eikä pakkasesta ole yleensä huolta keskitalvellakaan. Ison-Britannian maine sateisena maana ei ole täysin tuulesta temmattu, mutta kevään ja syksyn epävakaisina jaksoinakaan ei tarvitse olla huolissaan jatkuvasta monsuunisateesta.

Vertaile lentoja Tampereelta Lontooseen ebookersin sivuilla

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole valikoimissa suoria lentoja Tampereelta Lontooseen, mutta yhden välilaskun sisältäviä vaihtoehtoja on useita. Tampereelta käsin on helppo aloittaa Lontoon matka lentämällä Helsinkiin tai Tukholman Arlandalle, joilta molemmilta pääsee jatkamaan matkaa vaivattomasti Britteinsaarille. Tampereen ja Lontoon väliseen matkaan kuluu välilaskupaikasta riippumatta keskimäärin 5–6 tuntia, joten voit vapaasti valita itsellesi sopivimman matkareitin. Tampere–Helsinki väli taittuu aina Finnairin siivin, mutta Helsingistä matkaa Lontooseen voi jatkaa helposti esimerkiksi Finnairin tai British Airwaysin matkassa. Tukholman lähistöllä sijaitsevan Arlandan kautta liikuttaessa SASin lennot ovat yleisesti ottaen kätevin vaihtoehto.

Sujuvaa lentomatkailua Tampere–Pirkkalan lentoasemalta käsin

Lentomatkailu on tehty helpoksi pirkanmaalaisille, sillä alle 20 kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitseva Tampere–Pirkkalan lentoasema on oivallinen paikka aloittaa lomareissu. Lentoasemalle on toimivat julkiset yhteydet, sillä sinne pääsee paikallisliikenteen bussilla 1A ja rautatieaseman kupeesta lähtevällä Ryanairin lentokenttäbussilla, joka nimestään huolimatta on tarkoitettu kaikille lentomatkailijoille. Matka Tampereelta kentälle kestää kummallakin bussilla puolisen tuntia. Sekä Finnairin että SASin lähtöselvitys hoidetaan terminaalissa 1, eikä Tampere–Pirkkalan kaltaisella pienellä lentoasemalla tarvitse varata tuhottomasti aikaa lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen hoitamiseen. Terminaalin palveluihin kuuluu kahvila ja puoti, ja ilmainen Wi-Fi pitää huolen viihtymisestä.

Lontoon tärkeimmät lentokentät ja Heathrow’n kansainvälinen lentoasema

Miljoonakaupunki Lontoo vetää vuosittain puoleensa kymmeniä miljoonia matkailijoita, joista valtaosa saapuu metropoliin lentoteitse. Ei siis mikään ihme, että lähellä Lontoota on yhteensä kuusi kansainvälisen tason lentoasemaa. Suomesta on tarjolla vain vähän lentoja Lutonin, Stanstedin ja Southendin kentille, mutta lähellä Lontoon keskustaa sijaitsevalle London Cityn kentälle on jo jonkin verran vaihtoehtoja. Gatwickin kansainvälinen lentoasema (IATA: LGW) on erinomainen vaihtoehto kaikille lentomatkailijoille, mutta Tampereelta Lontooseen suuntaava reissaaja saapuu useimmiten Heathrow’n kansainväliselle lentoasemalle (IATA: LHR). Lontoon itäpuolella sijaitsevalla Heathrow’n kentällä käy vilinä ympäri vuoden, mutta myös jatkoyhteydet pääkaupunkiin päin pelaavat. Alle 30 kilometrin päässä Lontoosta sijaitsevalta kentältä voi jatkaa matkaa esimerkiksi Paddingtonin rautatieasemalle saapuvalla Heathrow Express -junalla, jolla välimatka taittuu parissakymmenessä minuutissa. Bussiyhteyksiä tarjoavat National Express ja easyBus, joiden lisäksi metro on toimiva vaihtoehto Lontooseen suuntaavalle matkailijalle.

Lennot Tampere – Lontoo

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tampere ja Lontoo välisille lennoille?

Suosituimmat reitit kohteiden Tampere ja Lontoo välillä ovat:

  • Tampere (TMP-Pirkkala) - Lontoo (LHR-Heathrow) – 21 lentoa viikossa
  • Tampere (TMP-Pirkkala) - Lontoo (LGW-Gatwick) – 13 lentoa viikossa
  • Tampere (TMP-Pirkkala) - Lontoo (LTN-Luton) – 5 lentoa viikossa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tampere ja Lontoo välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Tampere – Lontoo sujuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 3 päivittäisestä lennosta, joten voit varata seuraavan seikkailusi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit Lontoo

Näytä kaikki 16 637 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
61 €
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3

Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3

4.0 kautta 5.0 234 Bath Road, Heathrow Point West, Hayes, Englanti
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3 on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 166 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
103 €
SACO Fitzrovia

SACO Fitzrovia

4.0 kautta 5.0 21 Tottenham Street, Lontoo, Englanti
SACO Fitzrovia on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oxford Street. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 34 huoneistoa 10 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
80 €
Merit Kensington Hotel

Merit Kensington Hotel

4.0 kautta 5.0 12 Penywern Road, Earls Court, Lontoo, Englanti
Merit Kensington Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cromwell Road. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden hotellissa on 25 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.