Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Lontoo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Lontoo

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi LGW
Lennon hinta 176 €

Hae piristystä arkeesi varaamalla halvat lennot Tampereelta Lontooseen

Näsijärven rannoilla onnellisena asustavan pirkanmaalaisen mieleen saattaa kuin varkain ilmaantua ajatus, että ehkä jossain voisi olla jotain Tamperettakin suurempaa. Silloin on aika etsiä lennot Tampereelta Lontooseen ja lähteä ihailemaan Thames-joen rannoille levittyvää suurkaupunkia. Ison-Britannian pääkaupungin iloinen elämänmeno, loistavat shoppailumahdollisuudet ja maailmankuulut nähtävyydet Big Benistä Buckinghamin palatsiin ovat jokaisen kaupunkilomailusta nauttivan matkalaisen mieleen. Halvat lennot Tampereelta Lontooseen saavat jopa perisuomalaisen jurottajan pohtimaan ulkomaanmatkailua toiseen kertaan. Reissuun lähtö on helppoa, kun oma lähikenttä pitää huolen lentomatkailijan sujuvasta suuntaamisesta ilmojen teille. Lontoo odottaa, joten pakkaa puntia mukaan ja suuntaa suurkaupungin kaduille!

Railakas Lontoo ihastuttaa ympäri vuoden

Matkakohteista puhuttaessa esiin nousee kerrasta toiseen sama kysymys: milloin sinne olisi parasta matkustaa? Lontoon kohdalla kysymys on käytännössä turha, sillä huonoa ajankohtaa varata lento Tampereelta Lontooseen ei olekaan. Svengaava suurkaupunki tarjoaa tekemistä ja näkemistä synkkiin talvi-iltoihin ja kesäisiin lomapäiviin, joten valitse itsellesi sopivin ajankohta matkailuun. Sään puolesta mukavin aika vierailla Lontoosta on kesä, jolloin lämpötila nousee yli kahdenkymmenen asteen, mutta harvoin tuskaisen helteiseksi. Talvet ovat Suomeen verrattuna mukavan lauhoja, eikä pakkasesta ole yleensä huolta keskitalvellakaan. Ison-Britannian maine sateisena maana ei ole täysin tuulesta temmattu, mutta kevään ja syksyn epävakaisina jaksoinakaan ei tarvitse olla huolissaan jatkuvasta monsuunisateesta.

Vertaile lentoja Tampereelta Lontooseen ebookersin sivuilla

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole valikoimissa suoria lentoja Tampereelta Lontooseen, mutta yhden välilaskun sisältäviä vaihtoehtoja on useita. Tampereelta käsin on helppo aloittaa Lontoon matka lentämällä Helsinkiin tai Tukholman Arlandalle, joilta molemmilta pääsee jatkamaan matkaa vaivattomasti Britteinsaarille. Tampereen ja Lontoon väliseen matkaan kuluu välilaskupaikasta riippumatta keskimäärin 5–6 tuntia, joten voit vapaasti valita itsellesi sopivimman matkareitin. Tampere–Helsinki väli taittuu aina Finnairin siivin, mutta Helsingistä matkaa Lontooseen voi jatkaa helposti esimerkiksi Finnairin tai British Airwaysin matkassa. Tukholman lähistöllä sijaitsevan Arlandan kautta liikuttaessa SASin lennot ovat yleisesti ottaen kätevin vaihtoehto.

Sujuvaa lentomatkailua Tampere–Pirkkalan lentoasemalta käsin

Lentomatkailu on tehty helpoksi pirkanmaalaisille, sillä alle 20 kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitseva Tampere–Pirkkalan lentoasema on oivallinen paikka aloittaa lomareissu. Lentoasemalle on toimivat julkiset yhteydet, sillä sinne pääsee paikallisliikenteen bussilla 1A ja rautatieaseman kupeesta lähtevällä Ryanairin lentokenttäbussilla, joka nimestään huolimatta on tarkoitettu kaikille lentomatkailijoille. Matka Tampereelta kentälle kestää kummallakin bussilla puolisen tuntia. Sekä Finnairin että SASin lähtöselvitys hoidetaan terminaalissa 1, eikä Tampere–Pirkkalan kaltaisella pienellä lentoasemalla tarvitse varata tuhottomasti aikaa lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen hoitamiseen. Terminaalin palveluihin kuuluu kahvila ja puoti, ja ilmainen Wi-Fi pitää huolen viihtymisestä.

Lontoon tärkeimmät lentokentät ja Heathrow’n kansainvälinen lentoasema

Miljoonakaupunki Lontoo vetää vuosittain puoleensa kymmeniä miljoonia matkailijoita, joista valtaosa saapuu metropoliin lentoteitse. Ei siis mikään ihme, että lähellä Lontoota on yhteensä kuusi kansainvälisen tason lentoasemaa. Suomesta on tarjolla vain vähän lentoja Lutonin, Stanstedin ja Southendin kentille, mutta lähellä Lontoon keskustaa sijaitsevalle London Cityn kentälle on jo jonkin verran vaihtoehtoja. Gatwickin kansainvälinen lentoasema (IATA: LGW) on erinomainen vaihtoehto kaikille lentomatkailijoille, mutta Tampereelta Lontooseen suuntaava reissaaja saapuu useimmiten Heathrow’n kansainväliselle lentoasemalle (IATA: LHR). Lontoon itäpuolella sijaitsevalla Heathrow’n kentällä käy vilinä ympäri vuoden, mutta myös jatkoyhteydet pääkaupunkiin päin pelaavat. Alle 30 kilometrin päässä Lontoosta sijaitsevalta kentältä voi jatkaa matkaa esimerkiksi Paddingtonin rautatieasemalle saapuvalla Heathrow Express -junalla, jolla välimatka taittuu parissakymmenessä minuutissa. Bussiyhteyksiä tarjoavat National Express ja easyBus, joiden lisäksi metro on toimiva vaihtoehto Lontooseen suuntaavalle matkailijalle.

Tampere - Lontoo Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tampere – Lontoo?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tampere -- Lontoo on 177 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Lontoo. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tampere -- Lontoo on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tampere – Lontoo on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tampere -- Lontoo on tarjolla 34 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tampere – Lontoo?

  reitillä Tampere -- Lontoo liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tampere – Lontoo -lennoille?

  Löysimme alueelta Tampere vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Lontoo: Pirkkala (TMP). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Gatwick (LGW), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Lontoo voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Lontoo.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tampere – Lontoo?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tampere -- Lontoo hintaan 177 €! Reitillä Tampere -- Lontoo 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tampere liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tampere (TMP) -- Lontoo (LHR)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Singapore Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tampere (TMP) -- Lontoo (LGW)\n * Air Baltic\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tampere – Lontoo useimmin?

  * Tampere (TMP) -- Lontoo (LHR)\n * Finnair -- 13 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- LHR\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 10 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- LHR\n \n\n * Singapore Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- LHR\n\n\n\n* Tampere (TMP) -- Lontoo (LGW)\n * Air Baltic -- 5 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- LGW\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tampere lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Lontoo joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 13 lentoa reitillä Tampere -- Lontoo. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tampere (TMP) liikennöidään viikoittain 29 lentoa kohteeseen Lontoo (LHR).\n* Lentoasemalta Tampere (TMP) liikennöidään viikoittain 5 lentoa kohteeseen Lontoo (LGW).\n
 • Onko reitillä Tampere – Lontoo tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Tampere -- Lontoo ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 10 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 839,09 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 11 tuntia, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 7 tuntia, 20 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tampere – Lontoo?

  * Lento reitillä Tampere (TMP) -- Lontoo (LHR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.15\n * Aikaisin saapumisaika: 09.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.50\n\n\n\n* Lento reitillä Tampere (TMP) -- Lontoo (LGW)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.25\n * Aikaisin saapumisaika: 08.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 05.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 08.40\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tampere – Lontoo?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Lontoo

Näytä kaikki 17 523 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
166 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

4.0 kautta 5.0 200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
Park Plaza Westminster Bridge London on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westminster Bridge. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1019 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
73 €
Holiday Inn Express London Heathrow T4

Holiday Inn Express London Heathrow T4

3.5 kautta 5.0
Holiday Inn Express London Heathrow T4 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Twickenham Stadium sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 457 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
121 €
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3

Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3

3.5 kautta 5.0
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3 on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockley Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 369 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.