Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tampere - Oslo

Lähtölentokentän IATA-koodi KEV
Kohdelentokentän IATA-koodi OSL

Etsitkö kiinnostavaa matkakohdetta lyhyiden lentojen päästä – varaa lennot Tampereelta merelliseen ja kauniiseen Osloon.

Usein kaikkein parhaat lomakohteet löytyvät läheltä. Jostain syystä Oslo ei tule matkakohteita miettiessä useinkaan ensimmäisten joukossa mieleen, mutta se ei todellakaan tarkoita, ettei kaupunki olisi tutustumisen arvoinen. Ehkä kaupungin maine kalleuden tyyssijana saa monet suunnistamaan kerta toisensa jälkeen muualle, mutta jos suunnittelet matkasi hyvissä ajoin, ei Oslossa tarvitse maksaa palveluista yhtään enempää kuin muissa suurkaupungeissa. Lennot Tampereelta Osloon löytää edullisesti, kun varaat lennon joko maalis- tai kesäkuulle. Kalleimpia kuukausia, helmi- ja heinäkuuta, kannattaa välttää. Suurin osa matkailijoista suosii Osloa kesäkuukausina, etenkin heinä- ja elokuussa, joten hinnat ovat silloin nousussa muihin vuodenaikoihin verrattuna. Kun etsit halpoja lentoja Tampereelta Osloon, kannattaa ensimmäisenä katsastaa tiistailennot ja välttää lauantaita. Kannattaa myös muistaa, että aamulennot ovat jopa 20 prosenttia iltalentoja kalliimpia. Liput kannattaa aina varata viimeistään 53 päivää ennen matkaa, koska sen jälkeen hinnat tilastojen mukaan nousevat selvästi.

Tampere–Oslo-lennot

Suoria lentoja Tampereelta Osloon ei juuri nyt ole, mutta matka taittuu kuitenkin useimmiten kätevästi yhdellä välilaskulla. Voit valita esimerkiksi airBalticin kätevät lennot Riian kautta – kokonaismatka aika on vain reilut neljä tuntia. Joinakin viikonpäivinä tarjolla on myös vieläkin nopeampia Finnairin lentoja Helsingin kautta – kuulostaa uskomattomalta, mutta lentoaika Tampereelta Osloon on vain noin kaksi ja puoli tuntia. Myös Norwegianilta löydät kätevät ja nopeat yhteydet Tampereelta Helsingin kautta Osloon, SASilta taas Tukholman kautta. Vaihtoehtoja siis on, ja lentoyhtiöillä on säännöllisesti myös erinomaisia tarjouskampanjoita.

Matkaan Tampereelta

Tampereen lentoasema (TMP) sijaitsee Pirkkalassa, 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Matka kentälle käy kätevästi paikallisliikenteen bussilinjalla 1A. Tampereelta Pirkkalaan pääsee nopeasti myös taksilla, ja saapuvia matkustajia puolestaan taksit odottelevat terminaali 1:n edustan taksitolpalla. Myös autoilijoille on hyvät palvelut: Kentällä on useiden autovuokraamoiden toimipisteet ja runsaasti parkkitilaa omalle autolle. Lentoasemalla palvelee kaksi kahvila-myymälää, joissa voi istahtaa vaikka kahvikupilliselle ennen lentoa tai tehdä tuliaisostoksia. Lähtöselvitys, matkatavarapalvelut ja turvatarkastukset sujuvat Pirkkalan lentoasemalla ruuhkahuippuja lukuun ottamatta ilman suuria ruuhkia ja hitaasti eteneviä jonoja.

Kun saavut Osloon

Oslon Gardermoenin lentoasema (OSL) sijaitsee melko kaukana, lähes 50 kilometrin päässä Oslon keskustasta. Suoraan lentoaseman alla on kuitenkin rautatieasema, jolta lähtevällä Flytogetilla pääset Oslon keskustaan uskomattoman nopeasti, vain 18 minuutissa. Samalta asemalta liikennöivät myös NSB:n hitaammat ja edullisemmat paikallisjunat. Matka keskustaan onnistuu myös Oslon julkisen liikenteen bussilla tai SASin Flybussenilla, jolla on 20 minuutin vuorovälit. Ja toki voit hurauttaa keskustaan tai muualle Osloon myös taksilla – takseilla on lentoaseman ja keskustan välillä kiinteät hinnat, mikä helpottaa matkantekoa. Lentoasemalla on myös useita autovuokraamoita, kaksi pysäköintihallia ja kuusi pysäköintialuetta. Perillä Oslon ydinkeskustassa ja pääkatu Karl Johans gaten tuntumassa pärjää hyvin jalkaisin, mutta Oslossa on myös sujuvasti toimiva joukkoliikenne. Jos matkustaa yhtään enemmän, kannattaa suosia kertalipun sijasta vuorokausi- tai viikkolippuja. Kätevin kulkuneuvo on Tunnelbane eli metro, jonka kaikki linjat vievät Oslo S:n aseman kautta. Myös raitiovaunuverkosto on toimiva ja kätevä. Muulloin kuin talvella Oslo on todella suosittu pyöräilykaupunki, ja käytössä on myös edullinen kaupunkipyöräjärjestelmä.

Majoitus Oslossa

Majoituksen kannalta Oslon suosituinta aluetta on aivan ydinkeskusta eli Sentrum. Myös rautatieaseman tienoot ovat hyvä valinta, mutta siellä voi toisinaan olla hieman rauhatonta. Kaikkein parhaat hotellit löytyvät pääkatu Karl Johans gaten varrelta. Jos etsit rauhallista kaupunginosaa, jossa silti riittää palveluita, kannattaa valita viihtyisä Grünerløkka. Nyt kannattaa varata halvat lennot Tampereelta Osloon ja tutustua rentoon mutta siistiin ja järjestelmälliseen norjalaiseen elämänmenoon.

Lennot Tampere – Oslo

Onko kohteiden Tampere ja Oslo välillä suoria lentoja?

Yksikään yhtiö ei tällä hetkellä lennä suoraan kohteiden Tampere ja Oslo välillä. Pari tarjoaa välilaskullisia lentoja, joten ota huomioon vähintään yksi välilasku matkallasi.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tampere ja Oslo välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Tampere ja Oslo välillä etkä tiedä miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se laskeutuu? Lähtölentokenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Tampere (TMP-Pirkkala) ja saapumiskenttäsi Oslo (OSL-Gardermoen).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tampere ja Oslo välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatpa sitten mahtavaa asiakaspalvelua tai maistuvaa ruokaa, löydät lukuisia eri yhtiöitä, jotka lentävät kohteiden Tampere ja Oslo välillä. SAS on usein matkustavien kestosuosikki, joka liikennöi 23 lentoa kuukaudessa. Toinen tunnettu lentoyhtiö, joka lentää 7 lentoa tällä reitillä joka kuukausi, on Thai Airways International. Vertaile lippuhintoja, varaa itsellesi sopivin ja pakkaa tavarasi!

Kuinka monta lentoa kohteiden Tampere ja Oslo välillä on?

Spontaanit matkat voivat piristää elämää. 2 jokapäiväistä lentoa välillä Tampere – Oslo takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit Oslo

Näytä kaikki 333 majoitusliikettä kohteessa Oslo
149 €
Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

4.0 kautta 5.0 Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Clarion Hotel The Hub on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oslon oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 810 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
59 €
Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

3.0 kautta 5.0 Møllergata 26, Oslo
Comfort Hotel Xpress Youngstorget on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oslo Spektrum (monitoimiareena). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 172 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
82 €
Scandic Victoria

Scandic Victoria

3.5 kautta 5.0 Rosenkrantzgate 13, Oslo
Scandic Victoria on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nobelin rauhankeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 199 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.