Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tampere - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi ARN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 144 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 5 minuuttia

Kohteen Tukholma Parhaimmat Pakettimatkat

Tukholma lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat Lennot Tampereelta Tukholmaan

Onko haaveissasi virkistävä loma Tukholmassa, mutta meno riehakkailla ruotsinlaivoilla ei ole mieleesi? Laivalla matkustaminen ei onneksi ole ainoa Tukholmaan kaipaavan vaihtoehto. Jos haluat matkata nopeasti ja vaivattomasti Mansen tienoilta hienoon länsinaapurimme pääkaupunkiin, voit varata ebookersin kautta halvat lennot Tampereelta Tukholmaan. Tukholman tunnelma lumoaa varmasti vuodenajasta riippumatta, ja perillä riittää nähtävää jokaiseen makuun. Tukholman persoonalliset kaupunginosat tarjoavat koettavaa ja löydettävää niin urbaaneille viilettäjille, hienostuneille historian ystäville kuin taiteellisille boheemeillekin. Kaupungin kaunis arkkitehtuuri, mielenkiintoiset museot, upeat ostoskadut sekä sykkivä yöelämä vetävät puoleensa matkaajia ympäri vuoden. Tutustu vaikkapa vanhan kaupungin katuihin, Södermalmin viehättäviin kahviloihin tai pistäydy piknikille Djurgårdenin puistoihin.

Suorat lennot Tampereelta Tukholmaan ja muut reittivaihtoehdot

Suoria lentoja Tampereelta Tukholmaan tarjoaa SAS. SASin suorat lennot vievät sinut perille lähes silmänräpäyksessä, sillä matka Tukholmaan ilmojen halki kestää vain tunnin ja viisi minuuttia. Finnair taas lentää perille Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, mutta parhaimmillaan välilaskullinenkin lento kestää kaksi tuntia ja 20 minuuttia, mikä voittaa nopeudessa laivamatkan mennen tullen. Sekä SASin että Finnairin lennot Tukholmaan liikennöi käytännössä Nordic Regional Airlines, joka aiemmin tunnettiin nimellä Flybe. Lentovaihtoehtoja on päivittäin useita, joten voit valita, lennätkö mieluiten aamulla, iltapäivällä vai illalla. ebookersin hakukoneen kautta on helppo selata eri vuorokauden aikoihin sijoittuvia ja eri hintaisia lentoja. Selaamalla hakutuloksia löydät varmasti itsellesi sopivimmat lennot.

Lähtö Tampere-Pirkkalan lentoasemalta

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee Pirkkalassa noin 17 kilometrin etäisyydellä Tampereen keskustasta lounaaseen. Lentoasemalla on kaksi terminaalia. Sekä SASin että Finnairin lähtöselvitykset löydät terminaalista 1. Jos kuljetat mukanasi esimerkiksi lastenrattaita, krokettimailoja tai ruumaan menevää matkatavaraa, muista varata riittävästi aikaa lähtöselvitystä ja turvatarkastusta varten. Tampereen keskustasta pääsee lentoasemalle yhdestä kahteen kertaa tunnissa joukkoliikenteen bussilla 1A, joka pysähtyy terminaalin 1 eteen. Mikäli liikut mieluummin oman aikataulusi mukaan, voit tietenkin ottaa keskustasta taksin. Omalla autolla saapuvat voivat parkkeerata terminaalien edessä oleville pysäköintialueille. Tampere-Pirkkalan asemalla voit nauttia syötävää ja virvokkeita sekä lähtöselvitysaulassa että porttialueella. Lähtöselvitysaulasta voi lisäksi ostaa matkamuistoja, postikortteja ja lehtiä. Terminaalista 1 löytyy myös käteisautomaatti.

Saapuminen Tukholmaan

Lennot Tampereelta Tukholmaan laskeutuvat joko Arlandan tai Bromman lentoasemalle. Ruotsin suurin lentoasema Arlanda sijaitsee noin 42 kilometrin etäisyydellä Tukholman keskustasta pohjoiseen. Sen viidestä terminaalista numerot 2 ja 5 ovat kansainvälisen lentoliikenteen käytössä. Arlandasta on hyvät liikenneyhteydet Tukholmaan, Uppsalaan sekä lähialueille. Ympäristöystävälliset ja nopeat Arlanda Express -junat lähtevät Tukholman keskustaa kohti kuudesti tunnissa. Matka kestää noin 20 minuuttia ja yhdensuuntainen yhden aikuisen lippu maksaa 280 kruunua eli noin 30 euroa. Etukäteen netin kautta varaamalla tai ryhmätarjouksia hyödyntämällä voi kuitenkin säästää jopa puolet peruslipun hinnasta. Myös Flygbussarna-lentokenttäbussit liikennöivät kaupungin keskustaan kymmenen minuutin välein, ja reitin varrella on useita pysäkkejä. Lentokenttäbusseihin lippuja voi ostaa joko paikan päältä 119 kruunun hintaan (noin 13 euroa) tai etukäteen netistä tai älypuhelinsovelluksen kautta 99 kruunun hintaan (noin 11 euroa). Taksin voi napata Arlandan lentoasemalta kaikkien terminaalien edustalta, mutta kannattaa pitää mielessä Ruotsissa voimassa oleva vapaa taksihinnoittelu. Jonon ensimmäistä taksia ei siis ole pakko valita, vaan voit nousta edullisimman auton kyytiin. Bromma on lähinnä Tukholmaa oleva lentoasema ja sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä keskustasta. Brommasta Tukholman keskustaan pääsee kätevästi parissakymmenessä minuutissa Flygbussarna-busseilla, jotka liikennöivät lähtevien ja saapuvien lentojen aikataulujen mukaisesti. Paikallisbussit 110 ja 152 kulkevat noin puolessa tunnissa Bromman lentoasemalta keskustaan. Takseja on myös useimmiten saatavilla terminaalin edestä.

Tampere - Tukholma Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tampere – Tukholma?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tampere -- Tukholma on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tukholma. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tampere -- Tukholma on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tampere – Tukholma on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tampere -- Tukholma on tarjolla 48 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tampere – Tukholma?

  reitillä Tampere -- Tukholma liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tampere – Tukholma -lennoille?

  Löysimme alueelta Tampere vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Tukholma: Pirkkala (TMP). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Arlanda (ARN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Tukholma voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tukholma.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tampere – Tukholma?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tampere -- Tukholma hintaan ! Reitillä Tampere -- Tukholma 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tampere liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tampere (TMP) -- Tukholma (ARN)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Singapore Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tampere (TMP) -- Tukholma (BMA)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tampere – Tukholma useimmin?

  * Tampere (TMP) -- Tukholma (ARN)\n * Finnair -- 15 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- ARN\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 15 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- ARN\n \n\n * Singapore Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- ARN\n\n\n\n* Tampere (TMP) -- Tukholma (BMA)\n * Finnair -- 11 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- BMA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tampere lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tukholma joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 15 lentoa reitillä Tampere -- Tukholma. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tampere (TMP) liikennöidään viikoittain 37 lentoa kohteeseen Tukholma (ARN).\n* Lentoasemalta Tampere (TMP) liikennöidään viikoittain 11 lentoa kohteeseen Tukholma (BMA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tampere – Tukholma?

  Suora lento reitillä Tampere -- Tukholma kestää yleensä noin 1 tunti, 10 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 368,46 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 5 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 31 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tampere – Tukholma?

  * Lento reitillä Tampere (TMP) -- Tukholma (ARN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.20\n * Aikaisin saapumisaika: 06.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.40\n\n\n\n* Lento reitillä Tampere (TMP) -- Tukholma (BMA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.15\n * Aikaisin saapumisaika: 08.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.50\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tampere – Tukholma?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Tukholma

Näytä kaikki 663 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Tukholma
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (31 arvostelua)

  Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko ...

  Hotel C Stockholm80 €

  Hotel C Stockholm80 €
  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Vasagatan 1, Tukholma
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (23 arvostelua)

   Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms ...

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm97 €

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm97 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.