Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tampere - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi KEV
Kohdelentokentän IATA-koodi STO

Halvat Lennot Tampereelta Tukholmaan

Onko haaveissasi virkistävä loma Tukholmassa, mutta meno riehakkailla ruotsinlaivoilla ei ole mieleesi? Laivalla matkustaminen ei onneksi ole ainoa Tukholmaan kaipaavan vaihtoehto. Jos haluat matkata nopeasti ja vaivattomasti Mansen tienoilta hienoon länsinaapurimme pääkaupunkiin, voit varata ebookersin kautta halvat lennot Tampereelta Tukholmaan. Tukholman tunnelma lumoaa varmasti vuodenajasta riippumatta, ja perillä riittää nähtävää jokaiseen makuun. Tukholman persoonalliset kaupunginosat tarjoavat koettavaa ja löydettävää niin urbaaneille viilettäjille, hienostuneille historian ystäville kuin taiteellisille boheemeillekin. Kaupungin kaunis arkkitehtuuri, mielenkiintoiset museot, upeat ostoskadut sekä sykkivä yöelämä vetävät puoleensa matkaajia ympäri vuoden. Tutustu vaikkapa vanhan kaupungin katuihin, Södermalmin viehättäviin kahviloihin tai pistäydy piknikille Djurgårdenin puistoihin.

Suorat lennot Tampereelta Tukholmaan ja muut reittivaihtoehdot

Suoria lentoja Tampereelta Tukholmaan tarjoaa SAS. SASin suorat lennot vievät sinut perille lähes silmänräpäyksessä, sillä matka Tukholmaan ilmojen halki kestää vain tunnin ja viisi minuuttia. Finnair taas lentää perille Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, mutta parhaimmillaan välilaskullinenkin lento kestää kaksi tuntia ja 20 minuuttia, mikä voittaa nopeudessa laivamatkan mennen tullen. Sekä SASin että Finnairin lennot Tukholmaan liikennöi käytännössä Nordic Regional Airlines, joka aiemmin tunnettiin nimellä Flybe. Lentovaihtoehtoja on päivittäin useita, joten voit valita, lennätkö mieluiten aamulla, iltapäivällä vai illalla. ebookersin hakukoneen kautta on helppo selata eri vuorokauden aikoihin sijoittuvia ja eri hintaisia lentoja. Selaamalla hakutuloksia löydät varmasti itsellesi sopivimmat lennot.

Lähtö Tampere-Pirkkalan lentoasemalta

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee Pirkkalassa noin 17 kilometrin etäisyydellä Tampereen keskustasta lounaaseen. Lentoasemalla on kaksi terminaalia. Sekä SASin että Finnairin lähtöselvitykset löydät terminaalista 1. Jos kuljetat mukanasi esimerkiksi lastenrattaita, krokettimailoja tai ruumaan menevää matkatavaraa, muista varata riittävästi aikaa lähtöselvitystä ja turvatarkastusta varten. Tampereen keskustasta pääsee lentoasemalle yhdestä kahteen kertaa tunnissa joukkoliikenteen bussilla 1A, joka pysähtyy terminaalin 1 eteen. Mikäli liikut mieluummin oman aikataulusi mukaan, voit tietenkin ottaa keskustasta taksin. Omalla autolla saapuvat voivat parkkeerata terminaalien edessä oleville pysäköintialueille. Tampere-Pirkkalan asemalla voit nauttia syötävää ja virvokkeita sekä lähtöselvitysaulassa että porttialueella. Lähtöselvitysaulasta voi lisäksi ostaa matkamuistoja, postikortteja ja lehtiä. Terminaalista 1 löytyy myös käteisautomaatti.

Saapuminen Tukholmaan

Lennot Tampereelta Tukholmaan laskeutuvat joko Arlandan tai Bromman lentoasemalle. Ruotsin suurin lentoasema Arlanda sijaitsee noin 42 kilometrin etäisyydellä Tukholman keskustasta pohjoiseen. Sen viidestä terminaalista numerot 2 ja 5 ovat kansainvälisen lentoliikenteen käytössä. Arlandasta on hyvät liikenneyhteydet Tukholmaan, Uppsalaan sekä lähialueille. Ympäristöystävälliset ja nopeat Arlanda Express -junat lähtevät Tukholman keskustaa kohti kuudesti tunnissa. Matka kestää noin 20 minuuttia ja yhdensuuntainen yhden aikuisen lippu maksaa 280 kruunua eli noin 30 euroa. Etukäteen netin kautta varaamalla tai ryhmätarjouksia hyödyntämällä voi kuitenkin säästää jopa puolet peruslipun hinnasta. Myös Flygbussarna-lentokenttäbussit liikennöivät kaupungin keskustaan kymmenen minuutin välein, ja reitin varrella on useita pysäkkejä. Lentokenttäbusseihin lippuja voi ostaa joko paikan päältä 119 kruunun hintaan (noin 13 euroa) tai etukäteen netistä tai älypuhelinsovelluksen kautta 99 kruunun hintaan (noin 11 euroa). Taksin voi napata Arlandan lentoasemalta kaikkien terminaalien edustalta, mutta kannattaa pitää mielessä Ruotsissa voimassa oleva vapaa taksihinnoittelu. Jonon ensimmäistä taksia ei siis ole pakko valita, vaan voit nousta edullisimman auton kyytiin. Bromma on lähinnä Tukholmaa oleva lentoasema ja sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä keskustasta. Brommasta Tukholman keskustaan pääsee kätevästi parissakymmenessä minuutissa Flygbussarna-busseilla, jotka liikennöivät lähtevien ja saapuvien lentojen aikataulujen mukaisesti. Paikallisbussit 110 ja 152 kulkevat noin puolessa tunnissa Bromman lentoasemalta keskustaan. Takseja on myös useimmiten saatavilla terminaalin edestä.

Lennot Tampere – Tukholma

Onko kohteiden Tampere ja Tukholma välillä suoria lentoja?

Jos varaat suoran lennon kohteiden Tampere (TMP-Pirkkala) ja Tukholma (ARN-Arlanda) välillä, sinulle jää enemmän aikaa hyvin ansaitusta lomastasi nauttimiseen. 1 yhtiötä liikennöi suoria lentoja tällä reitillä. SAS on yksi tunnetuimmista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tampere ja Tukholma välillä kestää?

Jos olet matkalla kohteiden Tampere ja Tukholma välillä, siihen menee suurin piirtein 1 tunti ja 10 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 370 km. Tällä välillä lentävät Finnair ja SAS. Mikään ei voita uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei ole välilaskua.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tampere ja Tukholma välisille lennoille?

Yleisimmin liikennöidyt reitit kohteiden Tampere ja Tukholma välillä ovat:

  • Tampere (TMP-Pirkkala) – Tukholma (ARN-Arlanda): 18 lentoa viikossa
  • Tampere (TMP-Pirkkala) – Tukholma (BMA-Bromma): 8 lentoa viikossa
  • Tampere (TMP-Pirkkala) – Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta): 2 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tampere ja Tukholma välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi lomaa varten, ja nyt on aika hankkia lentoliput. Sinulla on pari vaihtoehtoa matkalle kohteiden Tukholma ja Tampere välillä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Finnair, joka lentää 91 lentoa kuukaudessa. Toinen hyvä vaihtoehto on SAS. Se operoi 23 lentoa tällä reitillä kuussa. Vertaile näitä kahta lentoyhtiötä ja saatat hyvinkin löytää hyvän tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Tampere ja Tukholma välillä on?

Välillä Tampere – Tukholma operoidaan suurin piirtein 3 lentoa päivässä. Seuraavan matkan varaaminen on siis todella helppoa.

Varatuimmat hotellit Tukholma

Näytä kaikki 364 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
90 €
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

4.0 kautta 5.0 Ringvaegen 98, Tukholma
Clarion Hotel Stockholm on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Globen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 532 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.
154 €
At Six

At Six

5.0 kautta 5.0 Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
At Six on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kuninkaanlinna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 343 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
103 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

4.0 kautta 5.0 Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
Radisson Blu Waterfront Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 414 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.