Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Berliini

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Berliini

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi TXL
Lennon hinta 141 €

Kohteen Berliini Parhaimmat Pakettimatkat

Berliini lento + hotelli economyluokan lennoilla

Etsitkö mielenkiintoista, vireää kaupunkilomakohdetta kätevän matkan päässä Tampereelta?

Vastaus etsintöihisi on Berliini. Se on lähellä, kiinnostava, rento ja boheemi – ja kaiken lisäksi Euroopan edullisimpia kohteita. Oletko vilkaissut majoitushintoja Berliinissä? Jos et, kannattaa katsastaa tarjontaa heti, sillä Berliinistä löytää hyvätasoisen majoituksen keskeiseltä paikalta todella edullisesti. Eivätkä lennot Tampereelta Berliiniin maksa nekään mahdottomia maltaita.

Tampere–Berliini-lennot

Suoria lentoja Tampereelta Berliiniin ei ole saatavilla, mutta se ei ole suurikaan ongelma. Matkaan voi nimittäin lähteä kätevästi vaikkapa Helsingin kautta, yhdellä välilaskulla. Lentoaika on reilut kolme tuntia. Päivästä riippuen nopeampi vaihtoehto voi kuitenkin olla myös airBalticin lento Riian kautta – lentoaikaa kertyy parhailla yhteyksillä vain hiukan yli neljä tuntia. Jos lähdet varhain aamulla Tampereelta, pääset aloittamaan päiväsi aamupalalla Berliinissä jo hiukan aamukahdeksan jälkeen. Mahdollisia reittivaihtoehtoja on tarjolla myös SASilla, Ryanairilla ja Air Berlinillä – kannattaa panostaa parhaan reitin ja hinnan valintaan, koska kilpailua ja tarjouskampanjoita on joka lähtöön. Aamulennot ovat keskimäärin 20 prosenttia iltalentoja halvempia, ja edullisin lentopäivä on tiistai. Halpoja lentoja Tampereelta Berliiniin ei ole vaikea löytää.

Lennolle Tampereelta

Tampereen lentoasema (TMP) sijaitsee lähellä Pirkkalassa, 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kentälle kuljet parhaiten paikallisliikenteen bussilinjalla 1A. Tampereelta Pirkkalaan pääsee nopeasti myös taksilla, ja saapuvia matkustajia taksit odottelevat terminaali 1:n edustalla sijaitsevalla taksitolpalla. Kentällä on useiden autovuokraamoiden palvelutiskit ja runsaasti parkkitilaa omalle autolle. Lentoaseman palveluihin kuuluu kaksikin kahvila-myymälää. Matka alkaa mukavasti vaikkapa kahvikupillisen ääressä lennon lähtöä odotellen. Pitkiä jonoja tai ruuhkia ei Tampereen kentällä pitäisi olla.

Perille Berliiniin

Vaikka Berliinin lentoasematilanne on hieman sekava, se ei onneksi haittaa itse lomailua kaupungissa. Kahden lentokentän, Schönefeldin ja Tegelin, rinnalle on jo vuosia ollut rakenteilla kolmas, Brandenburgin lentoasema. Uusi kenttä oli määrä ottaa käyttöön jo vuonna 2012, jolloin Tegelin piti sulkeutua, mutta avajaisia ei ole vieläkään vietetty. Suurin osa ulkomaanlennoista laskeutuu edelleen Tegelin lentoasemalle (TXL), joka sijaitsee Berliinin länsipuolella. Kentältä on useita erilaisia bussiyhteyksiä eri puolille Berliiniä. Kannattaa selvittää, missä päin hotelli sijaitsee ja valita yhteys sen mukaisesti. TXL JetExpressBus esimerkiksi vie useammalle metroasemalle, kuten Hauptbahnhofille, jolta on hyvät yhteydet moneen muuhun suuntaan. Hyvä vaihtoehto on myös X9-bussi, joka ajaa suositun Kurfürstendammin ostoskadun viereen. Kaupunkiin pääsee myös busseilla 109 ja 128. Bussipysäkit löytyvät terminaalien A ja B edustalta, ja liput voi ostaa kuljettajalta. Myös taksilla voi matkan taittaa kätevästi; taksitolppa löytyy kummankin terminaalin edustalta. Taksitolpalla on aina asiakaspalvelijoita, jotka auttavat reitin suunnittelussa ja osaavat myös kertoa hinnoista.

Schönefeldin lentokenttä (SFX) sijaitsee Itä-Berliinissä, 22 kilometrin päässä keskeiseltä Alexanderplatzilta, ja palvelee enimmäkseen halpalentoyhtiöitä, kuten Ryanairia. Kentältä pääsee Berliinin keskustaan junilla S9 ja S4, jotka kulkevat 20 minuutin välein. Metroliput ostetaan asemilta. Edullinen vaihtoehto on ostaa päivälippu, jos saman päivän aikana tulee tehtyä useampia matkoja. Schönefeldin lentoasemalta on myös hyvät bussiyhteydet eri puolille Berliiniä esimerkiksi busseilla X7 ja 171. Hauptbahnhofille pääsee Airport Express -junalla, ja totta kai matkan voi taittaa myös taksilla tai kentältä vuokratulla autolla. Ensimmäisenä kannattaa aina selvittää, missä päin suurkaupunkia oma majapaikka tai muu määränpää sijaitsee, ja valita kulkuväline sen mukaan.

Berliinistä on todella vaivatonta löytää edullinen majoitus, joten kun löydät halvat lennot Tampereelta Berliiniin, matka kannattaa varata saman tien. Seuraavaksi voit napsauttaa auki Berliinin hotellisivustot ja uppoutua suunnittelemaan antoisaa matkaa rouheaan Berliiniin ja tutustua jo etukäteen sen museoihin, gallerioihin, puistoihin, kulttuuritapahtumiin, ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin…

Tampere - Berliini Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tampere – Berliini?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tampere -- Berliini on 141 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Berliini. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tampere -- Berliini on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tampere – Berliini on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tampere -- Berliini on tarjolla 14 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tampere – Berliini?

  reitillä Tampere -- Berliini liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tampere – Berliini -lennoille?

  Löysimme alueelta Tampere vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Berliini: Pirkkala (TMP). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Tegel (TXL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Berliini voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Tegel (TXL)\n* Schoenefeld (SXF)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Berliini.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tampere – Berliini?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tampere -- Berliini hintaan 141 €! Reitillä Tampere -- Berliini 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tampere liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tampere (TMP) -- Berliini (TXL)\n * Finnair\n * Air Baltic\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tampere – Berliini useimmin?

  * Tampere (TMP) -- Berliini (TXL)\n * Finnair -- 6 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- TXL\n \n\n * Air Baltic -- 3 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- TXL\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- TXL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tampere lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Berliini joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 6 lentoa reitillä Tampere -- Berliini. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tampere (TMP) liikennöidään viikoittain 14 lentoa kohteeseen Berliini (TXL).\n
 • Onko reitillä Tampere – Berliini tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Tampere -- Berliini ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia, 55 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 211,58 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 40 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 6 tuntia, 32 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tampere – Berliini?

  * Lento reitillä Tampere (TMP) -- Berliini (TXL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.25\n * Aikaisin saapumisaika: 08.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.30\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tampere – Berliini?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 306 majoitusliikettä kohteessa Berliini
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (133 arvostelua)

  Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Hackescher Markt ovat myös 2 kilometrin ...

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz64 €

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz64 €
  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
    
    
   4,2/5 (160 arvostelua)

   Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ...

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof62 €

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof62 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.