Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Praha

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Praha

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi PRG
Lennon hinta 184 €

Kohteen Praha Parhaimmat Pakettimatkat

Praha lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Tampereelta Prahaan

Mahtipontisia linnoja, upeita keskiaikaisia aukioita, hurmaavia katukahviloita ja putiikkeja, herkullista ruokaa, edullista juotavaa sekä maailman vanhin toimiva astronominen kello: Tšekin pääkaupunki Praha tarjoaa kaikkea ja vielä enemmän. Tämä hurmaava kaupunki houkuttelee kaikenikäisiä turisteja tykönsä ympäri vuoden, eikä mikään ihme: kaupunki on täynnä kiehtovia nähtävyyksiä, edullisia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia ja kulttuurillisia erikoisuuksia, jonka kaltaisia ei muualla näe. Varaa lennot Tampereelta Prahaan ebookersin kautta turvallisesti ja edullisesti, ja pääset kokemaan Prahan ihmeet omin silmin.

Varaa lennot Tampereelta Prahaan edullisesti

Praha on erittäin suosittu matkakohde aina maaliskuun lopulta syyskuulle saakka, sillä kevät saapuu kaupunkiin yleensä aikaisin ja kesä viipyilee sen kaduilla pitkään, joten terassikeleistä pääsee nauttimaan pitkään. Myös joulu ja uusivuosi ovat suosittuja matkustusaikoja. Jos haluat välttää vilkkaimman matkustuskauden, kannattaa lennot Tampereelta Prahaan varata loka-marraskuulle tai helmi-maaliskuulle. Tapahtumia näinä välikausina ei kaupungissa tosin ole paljoa, mutta Prahassa riittää onneksi aina nähtävää vuodenajasta ja säästä riippumatta.

Halvimmat ajat matkustaa Prahaan ovat yleisesti ottaen heinäkuu ja lokakuu, mutta kun etsit lentoja Tampereelta Prahaan, kannattaa ottaa huomioon matka-aikojen lisäksi myös lennon ja sen varaamisen ajankohta. Halvat lennot Tampereelta Prahaan löytyvät parhaiten noin kaksi kuukautta ennen lähtöpäivää, ja esimerkiksi tiistailennot ovat huomattavasti viikonlopun lentoja edullisemmat. Myös päivälentoja kannattaa suosia, jos haluat saada lennot Tampereelta Prahaan halvalla. Edullisia vuoroja on saatavilla muun muassa Finnairilta ja AirBalticilta.

Kun lähden lennolle Tampereelta Prahaan

Tampereelta ei ole saatavilla suoria lentoja Prahaan, vaan lennot hoituvat lähes poikkeuksetta välilaskulla. Välimatkaa Tampereen ja Prahan välillä on kuitenkin vain noin 2 000 kilometriä, joten välilaskuja ei yleensä tarvita yhtä enempää. Lennot kestävät yleensä vaihtoineenkin vain noin neljä tuntia. Vaihdot hoituvat usein Helsingin kautta, jossa vaihtoaikaa kannattaa varata noin tunnin verran. Jos kuljet Helsingin ja Tampereen välisen matkan mieluummin maata pitkin, pääset Tampereelta Helsinkiin vaihtoehtoisesti myös junalla noin puolessatoista tunnissa tai bussilla noin kahdessa ja puolessa tunnissa.

Jos kuitenkin haluat lähteä Tampereelta matkaan lentäen, lähtee lentosi todennäköisesti Tampere-Pirkkalan lentoasemalta, joka sijaitsee Pirkkalassa, noin 20 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Pääset paikan päälle Tampereen keskustasta helposti joko taksilla tai edullisesti paikallisliikenteen bussilinjalla 1A, jos et halua tuoda omaa autoa lentoaseman maksullisille pitkäaikaispysäköintipaikoille.

Saapuminen Prahan Václac Havelin lentoasemalle

Prahan kansainvälinen lentoasema Václav Havel sijaitsee noin 17 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka Prahan lentokentältä keskustaan kestää noin 20-30 minuuttia autolla tai taksilla ja noin 50 minuuttia julkisilla liikennevälineillä liikenteestä riippuen. Jos kuitenkin haluat siirtyä Prahan lentokentältä keskustaan edullisesti, on linja-auto paras vaihtoehto. Paikallisbussien linja numero 119 kulkee Prahan lentokentän ja lähellä keskustaa sijaitsevan Nádraží Veleslavínin metroaseman väliä säännöllisesti noin 15 minuutin välein päiväsaikaan, eikä lipun hinta tosiaan ole päätä huimaava. Linja numero 100 vie puolestaan hieman kauempana sijaitsevalle Zličínin metroasemalle, josta voi jatkaa matkaa metrolla keskustaan.

Prahan lentoasemalta pääsee kulkemaan keskustaan myös Airport Express (AE) -bussilla, joka kulkee lentoasemalta Prahan päärautatieasemalle nopeammin kuin tavalliset bussit. Lippu AE-busseihin on hieman tavallisia julkisia kalliimpi, mutta silti vuokra-autoa tai taksia edullisempi. Huomaathan kuitenkin, että jos lentosi saapuu kello 23.00 jälkeen, ei busseja keskustaan ole enää saatavilla, sillä viimeinen vuoro lähtee ennen keskiyötä ja seuraavan päivän ensimmäiset vuorot lähtevät viiden aikaan aamulla. Tarkemmat aikataulut kannattaa tarkistaa esimerkiksi Prahan lentoaseman viralliselta sivustolta.

Tampere - Praha Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tampere – Praha?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tampere -- Praha on 184 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Praha. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tampere -- Praha on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tampere – Praha on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tampere -- Praha on tarjolla 15 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tampere – Praha?

  reitillä Tampere -- Praha liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tampere – Praha -lennoille?

  Löysimme alueelta Tampere vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Praha: Pirkkala (TMP). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Vaclav Havel (PRG), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Praha.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tampere – Praha?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tampere -- Praha hintaan 184 €! Reitillä Tampere -- Praha 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tampere liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tampere (TMP) -- Praha (PRG)\n * Finnair\n * Air Baltic\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tampere – Praha useimmin?

  * Tampere (TMP) -- Praha (PRG)\n * Finnair -- 7 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- PRG\n \n\n * Air Baltic -- 3 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- PRG\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- PRG\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tampere lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Praha joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 7 lentoa reitillä Tampere -- Praha. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tampere (TMP) liikennöidään viikoittain 15 lentoa kohteeseen Praha (PRG).\n
 • Onko reitillä Tampere – Praha tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Tampere -- Praha ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 4 tuntia, 15 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 462,58 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 6 tuntia, 56 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tampere – Praha?

  * Lento reitillä Tampere (TMP) -- Praha (PRG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.25\n * Aikaisin saapumisaika: 08.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.05\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tampere – Praha?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Praha

Näytä kaikki 2 231 majoitusliikettä kohteessa Praha
63 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

5.0 kautta 5.0 Na Porici 42, Praha
Grandior Hotel Prague on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kunnantalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 393 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
72 €
Grandium Hotel Prague

Grandium Hotel Prague

5.0 kautta 5.0 Politickych veznu 913/12, Praha
Grandium Hotel Prague on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Venceslauksen aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 365 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
58 €
K+K Hotel Central Prague

K+K Hotel Central Prague

4.5 kautta 5.0 Hybernska 10, Praha
K+K Hotel Central Prague on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prahan astronominen kello. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 127 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.