Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Oulu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Oulu

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi OUL
Lennon hinta 191 €

Halvat lennot Tampereelta Ouluun

Näsijärven rannalla on kaikki, mitä ihminen tarvitsee mustastamakkarasta Särkänniemeen, mutta Suomessa on Tampereen lisäksi muitakin kiinnostavia kaupunkeja. Esimerkiksi alle 500 kilometriä pohjoisempana sijaitseva Oulu on monipuolinen ja kulttuurintäyteinen vierailukohde, jossa on asukkaitakin lähes yhtä paljon kuin Nääsvillessä. Nämä hämmästyttävät väitteet voi Pirkanmaalta käsin todeta oikeaksi varaamalla halvat lennot Tampereelta Ouluun ja ottamalla Pohjois‑Pohjanmaan ykköskaupungin haltuun. Oulun ympärivuotinen kulttuuritarjonta ei jää kakkoseksi Tampereelle, sillä esimerkiksi kesäinen Qstock tai keväällä järjestettävät Oulun Musiikkijuhlat tuovat säpinää Perämeren rannalle. Oululaisilla on omasta takaa myös kaupunginteatteri ja sinfoniaorkesteri, ja kun mukaan lasketaan vielä vuosittaiset ilmakitaransoiton MM‑kisat, on viihtyminen taattu. Etsi lennot Tampereelta Ouluun ebookersin sivuilta ja vaihda rotvalli rotuaariin.

Vietä hauska loma Oulussa

Suomesta suunnataan yleensä kaupunkilomalle ulkomaille, mutta kotimaan kohteissa, kuten Oulussa, on runsaasti koettavaa yhdelle lomalle. Musiikin ja teatterin lisäksi Oulussa arvostetaan urheilua, ja suurimmissa lajeissa oululaisseuroille on kertynyt mittavasti menestystä. Varaa lento Tampereelta Ouluun ja lähde katsomaan, miten Kärpät tai OPS pärjää kotikentällään suosikkijoukkuettasi vastaan. Kotimaan matkailun sesonkiajat linkittyvät yleensä koulujen lomiin, ja myös Oulu on varsin suosittu kesäkohde kaupunkilomailun ystäville. Joulun alla paikallinen tiernapoikakulttuuri nostetaan jalustalle, joten lennot Tampereelta Ouluun varaamalla pääset katsomaan elävää keskiaikaista näytelmäperinnettä. Samalla reissulla hoituvat myös jouluostokset, sillä Oulussa on erittäin hyvät shoppailumahdollisuudet. Talvikaudella Oulusta käsin on lisäksi helppo jatkaa matkaa pohjoisempana sijaitseviin laskettelukeskuksiin.

Lento Tampereelta Ouluun

Suoria lentoja Tampereelta Ouluun etsivät joutuvat pettymään, sillä tällä hetkellä niitä ei ole yhdenkään lentoyhtiön valikoimissa. Ikinä ei tiedä, mitä tulevaisuus mukanaan tuo, mutta nykyhetkellä paras vaihtoehto on vertailla välilaskun Helsingissä sisältäviä lentoja Tampereelta Ouluun. Finnair lentää sekä Tampereelta Helsinkiin että Helsingistä Ouluun, joten lentojen varaaminen samalle lipulle on helppoa. Ensi alkuun Helsingin kautta koukkaaminen saattaa tuntua hassulta ajatukselta, mutta välilaskullinen lento Tampereelta Ouluun on silti muita vaihtoehtoja nopeampi. Junalla Tampereen ja Oulun väli taittuu parhaimmillaan 4,5 tunnissa, mutta nopeimmat lennot Helsingin kautta vievät vaihtoineen vain vähän yli kaksi tuntia. Lentovaihtoehtoja on myös varsin runsaasti eri vuorokaudenaikoina, joten sopiva yhteys löytyy vähällä vaivalla. Vertailun tekeminen vuorojen ja päivien välillä kuitenkin kannattaa, sillä pitkä odotus Helsinki‑Vantaalla syö nopeasti nopeiden lentojen tuomat edut.

Lähtö Tampere‑Pirkkalan lentoasemalta

Monet matkailijat kyseenalaistavat Suomen sisäisten lentojen järkevyyden nimenomaan siksi, että arvelevat kentällä odottelun vievän enemmän aikaa kuin itse lennon. Totuus on toinen Tampere‑Pirkkalan kaltaisilla pienehköillä lentoasemilla, joilla esimerkiksi turvatarkastukseen ei tarvitse jonottaa tuhottoman pitkään. Finnairin kotimaan lennoilla lähtöselvityksen tulee olla tehtynä 45 minuuttia ennen koneen nousua, mutta sen voi yleensä tehdä etukäteen netissä. Pidä kuitenkin mielessä, että portti sulkeutuu 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Tampere‑Pirkkalan lentoasemalla on kaksi terminaalia, joista terminaali 1 on Finnairin käytössä. Tampereelta on helppo päästä lentoasemalle, sillä paikallisliikenteen bussi 1A kulkee kaupungilta kentälle. Lisäksi rautatieasemalta lähtevä Ryanairin lentokenttäbussi palvelee kaikkia Tampere‑Pirkkalasta lennolle suuntaavia matkailijoita. Noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta olevalle kentälle pääsee suoralla bussiyhteydellä noin puolessa tunnissa.

Saapuminen Ouluun

Oulun lentoasema sijaitsee Oulunkylässä, josta on matkaa kaupunkikeskustaan noin 15 kilometriä. Terminaalin edessä olevalla taksitolpalla päivystää autoja saapuvien lentojen aikataulujen mukaisesti. Myös joukkoliikenneyhteydet Oulun lentoasemalta kaupunkiin pelaavat, sillä paikallisliikenteen bussilinjat 8 ja 9 kulkevat lentoaseman kautta. Oulu on hyvien liikenneyhteyksien varrella, joten pohjoisemmas suuntaavat reissaajat jatkavat kätevästi matkaa esimerkiksi Tornioon ja Rovaniemelle jatkavilla junilla. Myös autonvuokraus onnistuu heti kentällä, mutta osa vuokraamoista on auki vain ennakkovarauksella.

Tampere - Oulu Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tampere – Oulu?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tampere -- Oulu on 191 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Oulu. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tampere -- Oulu on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tampere – Oulu on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tampere -- Oulu on tarjolla 15 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tampere – Oulu?

  reitillä Tampere -- Oulu liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tampere – Oulu -lennoille?

  Löysimme alueelta Tampere vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Oulu: Pirkkala (TMP). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Oulu (OUL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Oulu.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tampere – Oulu?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tampere -- Oulu hintaan 191 €! Reitillä Tampere -- Oulu 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tampere liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tampere (TMP) -- Oulu (OUL)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tampere – Oulu useimmin?

  * Tampere (TMP) -- Oulu (OUL)\n * Finnair -- 15 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- OUL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tampere lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Oulu joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 15 lentoa reitillä Tampere -- Oulu. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tampere (TMP) liikennöidään viikoittain 15 lentoa kohteeseen Oulu (OUL).\n
 • Onko reitillä Tampere – Oulu tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Tampere -- Oulu ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 2 tuntia, 45 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 656,47 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 7 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 6 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tampere – Oulu?

  * Lento reitillä Tampere (TMP) -- Oulu (OUL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.15\n * Aikaisin saapumisaika: 00.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.25\n

Varatuimmat hotellit Oulu

Näytä kaikki 389 majoitusliikettä kohteessa Oulu
122 €
Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu

4.0 kautta 5.0 Kirkkokatu 3, Oulu
Lapland Hotels Oulu on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
74 €
Forenom Aparthotel Oulu

Forenom Aparthotel Oulu

2.5 kautta 5.0 Uusikatu 26, Oulu
Forenom Aparthotel Oulu on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Oulun tuomiokirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 119 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
105 €
Best Western Hotel Apollo

Best Western Hotel Apollo

3.0 kautta 5.0 Asemakatu 31-33, Oulu
Best Western Hotel Apollo on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.