Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Oulu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Oulu

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi OUL
Lennon hinta 191 €

Halvat lennot Tampereelta Ouluun

Näsijärven rannalla on kaikki, mitä ihminen tarvitsee mustastamakkarasta Särkänniemeen, mutta Suomessa on Tampereen lisäksi muitakin kiinnostavia kaupunkeja. Esimerkiksi alle 500 kilometriä pohjoisempana sijaitseva Oulu on monipuolinen ja kulttuurintäyteinen vierailukohde, jossa on asukkaitakin lähes yhtä paljon kuin Nääsvillessä. Nämä hämmästyttävät väitteet voi Pirkanmaalta käsin todeta oikeaksi varaamalla halvat lennot Tampereelta Ouluun ja ottamalla Pohjois‑Pohjanmaan ykköskaupungin haltuun. Oulun ympärivuotinen kulttuuritarjonta ei jää kakkoseksi Tampereelle, sillä esimerkiksi kesäinen Qstock tai keväällä järjestettävät Oulun Musiikkijuhlat tuovat säpinää Perämeren rannalle. Oululaisilla on omasta takaa myös kaupunginteatteri ja sinfoniaorkesteri, ja kun mukaan lasketaan vielä vuosittaiset ilmakitaransoiton MM‑kisat, on viihtyminen taattu. Etsi lennot Tampereelta Ouluun ebookersin sivuilta ja vaihda rotvalli rotuaariin.

Vietä hauska loma Oulussa

Suomesta suunnataan yleensä kaupunkilomalle ulkomaille, mutta kotimaan kohteissa, kuten Oulussa, on runsaasti koettavaa yhdelle lomalle. Musiikin ja teatterin lisäksi Oulussa arvostetaan urheilua, ja suurimmissa lajeissa oululaisseuroille on kertynyt mittavasti menestystä. Varaa lento Tampereelta Ouluun ja lähde katsomaan, miten Kärpät tai OPS pärjää kotikentällään suosikkijoukkuettasi vastaan. Kotimaan matkailun sesonkiajat linkittyvät yleensä koulujen lomiin, ja myös Oulu on varsin suosittu kesäkohde kaupunkilomailun ystäville. Joulun alla paikallinen tiernapoikakulttuuri nostetaan jalustalle, joten lennot Tampereelta Ouluun varaamalla pääset katsomaan elävää keskiaikaista näytelmäperinnettä. Samalla reissulla hoituvat myös jouluostokset, sillä Oulussa on erittäin hyvät shoppailumahdollisuudet. Talvikaudella Oulusta käsin on lisäksi helppo jatkaa matkaa pohjoisempana sijaitseviin laskettelukeskuksiin.

Lento Tampereelta Ouluun

Suoria lentoja Tampereelta Ouluun etsivät joutuvat pettymään, sillä tällä hetkellä niitä ei ole yhdenkään lentoyhtiön valikoimissa. Ikinä ei tiedä, mitä tulevaisuus mukanaan tuo, mutta nykyhetkellä paras vaihtoehto on vertailla välilaskun Helsingissä sisältäviä lentoja Tampereelta Ouluun. Finnair lentää sekä Tampereelta Helsinkiin että Helsingistä Ouluun, joten lentojen varaaminen samalle lipulle on helppoa. Ensi alkuun Helsingin kautta koukkaaminen saattaa tuntua hassulta ajatukselta, mutta välilaskullinen lento Tampereelta Ouluun on silti muita vaihtoehtoja nopeampi. Junalla Tampereen ja Oulun väli taittuu parhaimmillaan 4,5 tunnissa, mutta nopeimmat lennot Helsingin kautta vievät vaihtoineen vain vähän yli kaksi tuntia. Lentovaihtoehtoja on myös varsin runsaasti eri vuorokaudenaikoina, joten sopiva yhteys löytyy vähällä vaivalla. Vertailun tekeminen vuorojen ja päivien välillä kuitenkin kannattaa, sillä pitkä odotus Helsinki‑Vantaalla syö nopeasti nopeiden lentojen tuomat edut.

Lähtö Tampere‑Pirkkalan lentoasemalta

Monet matkailijat kyseenalaistavat Suomen sisäisten lentojen järkevyyden nimenomaan siksi, että arvelevat kentällä odottelun vievän enemmän aikaa kuin itse lennon. Totuus on toinen Tampere‑Pirkkalan kaltaisilla pienehköillä lentoasemilla, joilla esimerkiksi turvatarkastukseen ei tarvitse jonottaa tuhottoman pitkään. Finnairin kotimaan lennoilla lähtöselvityksen tulee olla tehtynä 45 minuuttia ennen koneen nousua, mutta sen voi yleensä tehdä etukäteen netissä. Pidä kuitenkin mielessä, että portti sulkeutuu 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Tampere‑Pirkkalan lentoasemalla on kaksi terminaalia, joista terminaali 1 on Finnairin käytössä. Tampereelta on helppo päästä lentoasemalle, sillä paikallisliikenteen bussi 1A kulkee kaupungilta kentälle. Lisäksi rautatieasemalta lähtevä Ryanairin lentokenttäbussi palvelee kaikkia Tampere‑Pirkkalasta lennolle suuntaavia matkailijoita. Noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta olevalle kentälle pääsee suoralla bussiyhteydellä noin puolessa tunnissa.

Saapuminen Ouluun

Oulun lentoasema sijaitsee Oulunkylässä, josta on matkaa kaupunkikeskustaan noin 15 kilometriä. Terminaalin edessä olevalla taksitolpalla päivystää autoja saapuvien lentojen aikataulujen mukaisesti. Myös joukkoliikenneyhteydet Oulun lentoasemalta kaupunkiin pelaavat, sillä paikallisliikenteen bussilinjat 8 ja 9 kulkevat lentoaseman kautta. Oulu on hyvien liikenneyhteyksien varrella, joten pohjoisemmas suuntaavat reissaajat jatkavat kätevästi matkaa esimerkiksi Tornioon ja Rovaniemelle jatkavilla junilla. Myös autonvuokraus onnistuu heti kentällä, mutta osa vuokraamoista on auki vain ennakkovarauksella.

Lennot Tampere – Oulu

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tampere ja Oulu välisille lennoille?

Reitille Tampere – Oulu on muutama vaihtoehto. Nämä ovat joitain suosituimpia reittejä:

  • Tampere (TMP-Pirkkala) - Oulu (OUL) – 21 lentoa viikossa
  • Tampere (TMP-Pirkkala) - Kuusamo (KAO) – 12 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tampere ja Oulu välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Paljon odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen mietit, että mikä reitillä Tampere – Oulu lentoja tarjoava lentoyhtiö vastaa matkustussuunnitelmiasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön Finnair tarjonta. Se on useiden matkailijoiden suosima ja se operoi 141 lentoa kuukaudessa. Toinen hyvä vaihtoehto on Air France. Se tarjoaa 114 lentoa tällä reitillä kuussa. Vietä hieman aikaa vertaillen näitä kahta yhtiötä ja saatat hyvinkin löytää loistavan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Tampere ja Oulu välillä on?

Oulu kutsuu tutustumaan. Aloita seikkailusi nyt hankkimalla liput yhdelle 3 jokapäiväisestä lennosta reitillä Tampere – Oulu.

Varatuimmat hotellit Oulu

Näytä kaikki 1 087 majoitusliikettä kohteessa Oulu
130 €
Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu

4.0 kautta 5.0 Kirkkokatu 3, Oulu
Lapland Hotels Oulu on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oulun tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
59 €
Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

4.0 kautta 5.0 Kylpyläntie 5, Kuusamo
Holiday Club Kuusamon Tropiikki on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 sisäuima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 125 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
71 €
Forenom Aparthotel Oulu

Forenom Aparthotel Oulu

2.5 kautta 5.0 Uusikatu 26, Oulu
Forenom Aparthotel Oulu on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Oulun tuomiokirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 119 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.