Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Lappi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Lappi

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi KEM
Lennon hinta 229 €

Halvat lennot Tampereelta Rovaniemelle

Tamperelaisilta ei mitään puutu: Tammerkoski ja Näsijärvi tarjoavat kauniita näkymiä, huvittelu hoituu Särkänniemessä ja nälkä lähtee mustallamakkaralla. Aivan kaikkea Pirkanmaalta ei kuitenkaan löydy, sillä Lapin lumoa ei voi millään keinolla siirtää etelämmäs. Varaa halvat lennot Tampereelta Rovaniemelle ja ihastu Pohjois‑Suomen kaupunki‑ ja luontonähtävyyksiin. Rovaniemi itsessään on varsin mukava matkakohde, mutta kaupungista on myös harvinaisen helppo suunnata ikimetsiin ja erämaihin. Etsi lennot Tampereelta Rovaniemelle esimerkiksi hohtavaan ruska‑aikaan ja lähde vaellukselle Pyhä‑Luoston kansallispuistoon. Talvella ei tarvitse kovin kauan etsiä syytä lähteä käymään Rovaniemellä, sillä Suomen parhaat laskettelumahdollisuudet alkavat vasta napapiirin korkeudelta. Monien mielestä Lappi ylipäänsä alkaa juuri Rovaniemeltä, joten suuntaa saamelaisten asuinsijoille ja ihastu pohjoiseen.

Paras aika matkustaa Rovaniemelle ja Lappiin

Tampereen talvet ovat Etelä‑Suomelle tyypilliseen tapaan usein räntäisiä ja loskaisia, joten hiihdon ja laskettelun ystäville talvi ja kevät ovat ehdottomasti parasta aikaa lähteä pohjoiseen. Talviurheilun harrastajat voivat varata lennon Tampereelta Rovaniemelle jopa vielä huhtikuun puolella, sillä useissa Pohjois‑Lapin hiihtokeskuksissa kausi loppuu vasta vapun tienoilla. Revontulireissuja ja huskysafareita markkinoidaan yleensä vain ulkomaalaisille kävijöille, mutta ne ovat suomalaisellekin todellinen elämys. Keskiyön aurinko pitää itse kokea ainakin kerran elämässä, sillä vaikka Etelä‑Suomessa kajastaa kesällä häivähdys valoa vielä aamuyöllä, näkyy Lapissa aurinko selvästi horisontin yläpuolella. Joulumieliset ihmiset voivat hakea lentoja Tampereelta Rovaniemelle ebookersin sivuilta milloin vain, sillä vuoden ympäri auki olevat Joulupukin pajakylä ja SantaPark sijaitsevat aivan kaupungin vieressä.

Kätevä ja nopea lento Tampereelta Rovaniemelle

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole valikoimissaan suoria lentoja Tampereelta Rovaniemelle, mutta lentomatkailun helppoudesta ei ole tarpeen tinkiä. Finnair liikennöi lentoja sekä Tampereelta Helsinkiin että Helsingistä Rovaniemelle, joten samalla lentoyhtiöllä pääsee Pirkanmaalta Lappiin vain pienellä vaivannäöllä. Keskikesällä liikkuvat matkailijat joutuvat kuitenkin pettymään, sillä Helsingin ja Rovaniemen välillä ei liikennöidä lainkaan lentoja heinäkuussa. Pääkaupunkiseudun kautta kiertäminen saattaa Tampereelta lähtiessä tuntua hullulta ajatukselta, mutta ilmojen teillä säästyy runsaasti aikaa. Tampereelta on Rovaniemelle matkaa lähes 700 kilometriä, joten nopeinkin junamatka vie lähemmäs seitsemän tuntia. Jos vaihto Helsinki‑Vantaan lentoasemalla osuu kohdilleen, pääsee Tampereelta Rovaniemelle jopa 2,5 tunnissa. Vertaile lentoja Rovaniemeltä Tampereelle ebookersin sivuilla ja valitse kiistatta nopein tapa liikkua kotimaassa.

Lähtö Tampereelta

Pirkanmaan päässä matkalle lähtö on helppoa, sillä julkiset bussiyhteydet Tampere‑Pirkkalan lentoasemalle pelaavat mainiosti. Tampereen keskustasta voi valita paikallisliikenteen bussi numero 1A:n ja Tokeen Liikenteen ajaman Ryanair‑bussin väliltä. Molemmilla busseilla matka kaupungista kentälle kestää puolisen tuntia ja reissulle tulee hintaa suurin piirtein saman verran, joten valinnan voi tehdä omien matkasuunnitelmien mukaan. Noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta olevalle lentoasemalle pääsee taksilla parissakymmenessä minuutissa. Lähtöselvitys Finnairin lennoille tehdään Tampere‑Pirkkalan terminaalissa numero 1, mutta sen voi hoitaa myös etukäteen netissä. Kun molemmat lennot löytyvät samalta lipulta, ei lähtöselvitystä ja turvatarkastusta tarvitse Helsinki‑Vantaalla hoitaa uudestaan. Kotimaan lennoilla lähtöselvitys sulkeutuu 45 minuuttia ennen koneen lähtöä ja portti sulkeutuu 15 minuuttia ennen lähtöä. Lentoa odotellessa voi tehdä ostoksia lentokenttämyymälässä tai nauttia kahvilassa virvokkeita tai lounasta.

Saapuminen Rovaniemelle

Rovaniemen lentoasema sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, joten taksimatka kentältä kaupunkiin maksaa suurin piirtein 20 euroa. Pirssejä päivystää lentoasemalla saapuvien lentojen aikataulujen mukaisina aikoina. Lisäksi lentoasemalta pääsee jatkamaan matkaa kiinteähintaisella lentokenttäkuljetuksella, joka lähtee keskustaan päin heti matkustajien päästyä koneesta. Rovaniemen lentoasemalta pääsee suoralla bussikuljetuksella myös moniin hiihto‑ ja matkailukeskuksiin. Esimerkiksi Pyhä‑Luoston hiihtokeskukseen pääsee kätevästi SkiBusilla, jolla matka Rovaniemen ja tunturin välillä kestää noin puolitoista tuntia.

Tampere - Lappi Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tampere – Lappi?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tampere -- Lappi on 169 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Lappi. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tampere -- Lappi on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tampere – Lappi on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tampere -- Lappi on tarjolla 6 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tampere – Lappi?

  reitillä Tampere -- Lappi liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tampere – Lappi -lennoille?

  Löysimme alueelta Tampere vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Lappi: Pirkkala (TMP). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Rovaniemi (RVN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Lappi.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tampere – Lappi?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tampere -- Lappi hintaan 169 €! Reitillä Tampere -- Lappi 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tampere liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tampere (TMP) -- Lappi (RVN)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tampere – Lappi useimmin?

  * Tampere (TMP) -- Lappi (RVN)\n * Finnair -- 6 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- RVN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tampere lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Lappi joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 6 lentoa reitillä Tampere -- Lappi. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tampere (TMP) liikennöidään viikoittain 6 lentoa kohteeseen Lappi (RVN).\n
 • Onko reitillä Tampere – Lappi tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Tampere -- Lappi ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia, 50 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 839,9 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 50 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tampere – Lappi?

  * Lento reitillä Tampere (TMP) -- Lappi (RVN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.15\n * Aikaisin saapumisaika: 09.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.35\n

Hotellit Lappi

Näytä kaikki 376 majoitusliikettä kohteessa Lappi
Holiday Club Saariselka

Holiday Club Saariselka

Saariseläntie 7, Saariselkä
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (39 arvostelua)

  Angry Birds Activity Park Saariselkä, Saariselka Ski Resort ja Saariselkä sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta ...

  Holiday Club Saariselka87 €

  Holiday Club Saariselka87 €
  Arctic TreeHouse Hotel

  Arctic TreeHouse Hotel

  Tarvantie 3, Rovaniemi
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (2 arvostelua)

   SantaPark on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Ounasvaara ja Lappia-talo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Lordi-aukio ja Lapin yliopisto ...

   Arctic TreeHouse Hotel618 €

   Arctic TreeHouse Hotel618 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.