Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Lappi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Lappi

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi KTT
Lennon hinta 215 €

Halvat lennot Tampereelta Rovaniemelle

Tamperelaisilta ei mitään puutu: Tammerkoski ja Näsijärvi tarjoavat kauniita näkymiä, huvittelu hoituu Särkänniemessä ja nälkä lähtee mustallamakkaralla. Aivan kaikkea Pirkanmaalta ei kuitenkaan löydy, sillä Lapin lumoa ei voi millään keinolla siirtää etelämmäs. Varaa halvat lennot Tampereelta Rovaniemelle ja ihastu Pohjois‑Suomen kaupunki‑ ja luontonähtävyyksiin. Rovaniemi itsessään on varsin mukava matkakohde, mutta kaupungista on myös harvinaisen helppo suunnata ikimetsiin ja erämaihin. Etsi lennot Tampereelta Rovaniemelle esimerkiksi hohtavaan ruska‑aikaan ja lähde vaellukselle Pyhä‑Luoston kansallispuistoon. Talvella ei tarvitse kovin kauan etsiä syytä lähteä käymään Rovaniemellä, sillä Suomen parhaat laskettelumahdollisuudet alkavat vasta napapiirin korkeudelta. Monien mielestä Lappi ylipäänsä alkaa juuri Rovaniemeltä, joten suuntaa saamelaisten asuinsijoille ja ihastu pohjoiseen.

Paras aika matkustaa Rovaniemelle ja Lappiin

Tampereen talvet ovat Etelä‑Suomelle tyypilliseen tapaan usein räntäisiä ja loskaisia, joten hiihdon ja laskettelun ystäville talvi ja kevät ovat ehdottomasti parasta aikaa lähteä pohjoiseen. Talviurheilun harrastajat voivat varata lennon Tampereelta Rovaniemelle jopa vielä huhtikuun puolella, sillä useissa Pohjois‑Lapin hiihtokeskuksissa kausi loppuu vasta vapun tienoilla. Revontulireissuja ja huskysafareita markkinoidaan yleensä vain ulkomaalaisille kävijöille, mutta ne ovat suomalaisellekin todellinen elämys. Keskiyön aurinko pitää itse kokea ainakin kerran elämässä, sillä vaikka Etelä‑Suomessa kajastaa kesällä häivähdys valoa vielä aamuyöllä, näkyy Lapissa aurinko selvästi horisontin yläpuolella. Joulumieliset ihmiset voivat hakea lentoja Tampereelta Rovaniemelle ebookersin sivuilta milloin vain, sillä vuoden ympäri auki olevat Joulupukin pajakylä ja SantaPark sijaitsevat aivan kaupungin vieressä.

Kätevä ja nopea lento Tampereelta Rovaniemelle

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole valikoimissaan suoria lentoja Tampereelta Rovaniemelle, mutta lentomatkailun helppoudesta ei ole tarpeen tinkiä. Finnair liikennöi lentoja sekä Tampereelta Helsinkiin että Helsingistä Rovaniemelle, joten samalla lentoyhtiöllä pääsee Pirkanmaalta Lappiin vain pienellä vaivannäöllä. Keskikesällä liikkuvat matkailijat joutuvat kuitenkin pettymään, sillä Helsingin ja Rovaniemen välillä ei liikennöidä lainkaan lentoja heinäkuussa. Pääkaupunkiseudun kautta kiertäminen saattaa Tampereelta lähtiessä tuntua hullulta ajatukselta, mutta ilmojen teillä säästyy runsaasti aikaa. Tampereelta on Rovaniemelle matkaa lähes 700 kilometriä, joten nopeinkin junamatka vie lähemmäs seitsemän tuntia. Jos vaihto Helsinki‑Vantaan lentoasemalla osuu kohdilleen, pääsee Tampereelta Rovaniemelle jopa 2,5 tunnissa. Vertaile lentoja Rovaniemeltä Tampereelle ebookersin sivuilla ja valitse kiistatta nopein tapa liikkua kotimaassa.

Lähtö Tampereelta

Pirkanmaan päässä matkalle lähtö on helppoa, sillä julkiset bussiyhteydet Tampere‑Pirkkalan lentoasemalle pelaavat mainiosti. Tampereen keskustasta voi valita paikallisliikenteen bussi numero 1A:n ja Tokeen Liikenteen ajaman Ryanair‑bussin väliltä. Molemmilla busseilla matka kaupungista kentälle kestää puolisen tuntia ja reissulle tulee hintaa suurin piirtein saman verran, joten valinnan voi tehdä omien matkasuunnitelmien mukaan. Noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta olevalle lentoasemalle pääsee taksilla parissakymmenessä minuutissa. Lähtöselvitys Finnairin lennoille tehdään Tampere‑Pirkkalan terminaalissa numero 1, mutta sen voi hoitaa myös etukäteen netissä. Kun molemmat lennot löytyvät samalta lipulta, ei lähtöselvitystä ja turvatarkastusta tarvitse Helsinki‑Vantaalla hoitaa uudestaan. Kotimaan lennoilla lähtöselvitys sulkeutuu 45 minuuttia ennen koneen lähtöä ja portti sulkeutuu 15 minuuttia ennen lähtöä. Lentoa odotellessa voi tehdä ostoksia lentokenttämyymälässä tai nauttia kahvilassa virvokkeita tai lounasta.

Saapuminen Rovaniemelle

Rovaniemen lentoasema sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, joten taksimatka kentältä kaupunkiin maksaa suurin piirtein 20 euroa. Pirssejä päivystää lentoasemalla saapuvien lentojen aikataulujen mukaisina aikoina. Lisäksi lentoasemalta pääsee jatkamaan matkaa kiinteähintaisella lentokenttäkuljetuksella, joka lähtee keskustaan päin heti matkustajien päästyä koneesta. Rovaniemen lentoasemalta pääsee suoralla bussikuljetuksella myös moniin hiihto‑ ja matkailukeskuksiin. Esimerkiksi Pyhä‑Luoston hiihtokeskukseen pääsee kätevästi SkiBusilla, jolla matka Rovaniemen ja tunturin välillä kestää noin puolitoista tuntia.

Lennot Tampere – Lappi

Onko kohteiden Tampere ja Lappi välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot kohteiden Tampere ja Lappi välillä? Valitettavasti se ei ole juuri nyt mahdollista. Voit kuitenkin varata yhden monista välilaskullisista lennoista, joita tällä reitillä on saatavilla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tampere ja Lappi välisille lennoille?

Saatat olla kiinnostunut siitä, että kohteiden Tampere ja Lappi välillä on useita eri lentoreittejä. Tässä ovat suosituimmat reitit:

  • Tampere (TMP-Pirkkala) – Rovaniemi (RVN): 13 lentoa viikossa
  • Tampere (TMP-Pirkkala) – Ivalo (IVL): 5 lentoa viikossa
  • Tampere (TMP-Pirkkala) – Kemi (KEM-Kemi - Tornio): 4 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tampere ja Lappi välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatpa sitten ystävällistä asiakaspalvelua tai maistuvaa ruokaa, löydät kattavan valikoiman eri lentoyhtiöitä, jotka lentävät kohteiden Tampere ja Lappi välillä. Finnair on monien matkustajien suosikki, joka liikennöi 94 lentoa kuukaudessa. Harkitsemisen arvoinen on myös Air France, joka liikennöi 70 lentoa näiden kohteiden välillä kuukaudessa. Jos käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit olla varma, että olet löytänyt parhaan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Tampere ja Lappi välillä on?

Matka kohteiden Tampere ja Lappi välillä ei voisi olla helpompi. 2 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Lappi

Näytä kaikki 1 432 majoitusliikettä kohteessa Lappi
80 €
Hotel Hullu Poro

Hotel Hullu Poro

4.0 kautta 5.0 Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
Hotel Hullu Poro on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 157 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
129 €
Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel

4.5 kautta 5.0 Valtakatu 18, Rovaniemi
Arctic Light Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lordi-aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 57 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
99 €
Tradition Hotel Kultahovi

Tradition Hotel Kultahovi

3.0 kautta 5.0 Saarikoskentie 2, Inari
Tradition Hotel Kultahovi on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siida - saamelaisten kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1956 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.