Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tampere - Kittilä

Lähtölentokentän IATA-koodi KEV
Kohdelentokentän IATA-koodi ENF

Halvat lennot Tampereelta Kittilään

Kotimaan matkailussa lentoliikenne on kasvattanut suosiotaan viime aikoina kovasti. Lentäen pitkänomaisen kotimaamme pitkät etäisyydet taittuvat kuin huomaamatta, eikä matkantekoon tarvitsekaan varata nykyään enää koko päivää aikaa. Myös lennot Tampereelta Kittilään sujuvat muutamassa tunnissa, vaikka välissä tehdäänkin välilasku. Hintatasokin on tullut varsin kohtuulliseksi kotimaan lennoilla, mikä entisestään tietenkin lisää lentomatkailun suosiota. Moni maksaa mielellään hieman enemmän lentäen tehdystä pyrähdyksestä maan äärilaidalta toiselle, kun vaihtoehtona on istua junassa tai autossa kellon ympäri. Halvat lennot Tampereelta Kittilään kuljettavat matkailijan perille jopa reilussa neljässä tunnissa. Kannattaa kuitenkin olla hyvissä ajoin asialla, sillä parhaat lennot Tampereelta Kittilään saatetaan varata jo varhain etenkin talven sesonkiaikaan kohdistuvilla lennoilla. Nopea matkanteko on monille niin houkutteleva ajatus, että lentoja selaillaan huvikseenkin. Hintatietoinen kuluttaja vertaileekin lentojen hintoja ja ominaisuuksia tarkkaan, ja sehän onkin helppoa kätevän hakukoneen avulla. Koska lentoja Tampereelta Kittilään tehdään melko paljon, on valinnan varaakin reilusti. Aikaisin liikkeellä oleva saa valita parhaat päältä ja vieläpä parhaaseen hintaan. Kittilään matkustetaan eniten talven kuukausina, sillä Levin talviurheilukeskus houkuttelee aktiivilomailijoita Lapin varmoille lumille. Kittilän alueella on kuitenkin myös muina vuodenaikoina paljon nähtävää ja koettavaa, eivätkä aktiviteetit lopu lumen sulamiseen. Siksi lento Tampereelta Kittilään onkin myös talviajan ulkopuolella suosittu tapa päästä matkaamaan Lapin luontokohteita tutkimaan.

Halvalla Tampereelta Kittilään

Kittilään lentäminen Tampereelta on yhä suositumpaa, sillä matka taittuu ilmateitse erittäin nopeasti. Lennot Tampereelta Kittilään operoidaan Helsingin kautta, mutta silti matka-aika on vain muutaman tunnin. Samassa ajassa, jossa autolla olisi kahvitaukojen kera ehtinyt Seinäjoelle, voi lentäen olla jo perillä. Kieltämättä aika houkutteleva ajatus varmasti kenen tahansa mielestä – sillä ketäpä houkuttelisi erityisemmin istua paikoillaan kellon ympäri, kun vaihtoehtojakin on. Tampereen Pirkkalan lentoasemalle (TMP) pääsee kätevästi kaupungin keskustasta julkisen liikenteen avulla bussilla tai vaikkapa omalla autolla, sillä lentoasema sijaitsee aivan kolmostien varrella. Lentoasemalla on erinomaiset pysäköintipalvelut, ja auton voi jättää myös pitkäaikaisparkkiin koko loman ajaksi järkevään hintaan. Tampereelta Kittilään lentoja järjestetään päivittäin useampia, joten jokaisen aikatauluihin sopiva vaihtoehto löytyy varmasti. Suurien matkatavaroiden kanssa matkustavan kannattaa tarkistaa lentoyhtiön ohjeistukset esimerkiksi suksien kuljettamiseen, sillä joistain voidaan periä lisämaksu. Lennot operoidaan Helsinki-Vantaan kautta. Se on Suomen suurin lentoasema, mutta siellä liikkuminen on helppoa ja nopeaa selkeiden opasteiden ansiosta. Välilaskun ajan voi nauttia lentoaseman kattavista palveluista.

Nopeat lennot Tampereelta Kittilään

Kittilän-lennot laskeutuvat Kittilän lentoasemalle, joka palvelee Leville ja muihin alueen laskettelukeskuksiin saapuvia vierailijoita. Vilkkainta aikaa Kittilän lentoasemalla eletään talvikaudella, jolloin lentoja on huomattavasti enemmän kuin muina vuodenaikoina. Lentoja Tampereelta Kittilään tehdään kuitenkin ympäri vuoden, vaikka valikoima onkin laajimmillaan talvella. Kittilän lentoasema sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Kittilän keskustaajamasta ja 15 kilometrin päässä Levin laskettelukeskuksesta. Myös Ylläsjärvelle on lyhyt matka lentoasemalta: vain 35 kilometriä erottaa Kittilään lentävän matkailijan Ylläsjärvestä. Sesonkiaikaan lentoasemalta kulkevat hyvät, säännölliset julkisen liikenteen yhteydet suosittuihin lomakeskuksiin sekä Kittilän taajamaan. Sesongin ulkopuolella julkista liikennettä on vähän ja osa saattaa toimia ennakkovarauksella. Siksi kannattaa aina tarkistaa etukäteen kuljetusten tilanne sekä hinnastot, sillä eri palveluntarjoajilla voi olla erihintaisia kyytejä. Vuokra-autolla pääsee toki sujuvasti liikkumaan omien aikataulujen mukaisesti Kittilän lentoasemalta mihin tahansa ilmansuuntaan. Takseja saapuu lentoasemalle aina lentojen saapumisaikoihin palvelemaan tarvittaessa lentomatkustajia. Kittilän lentoasemalta pääsee nopeasti niin Leville kuin muihinkin alueen suosittuihin kohteisiin.

Lennot Tampere – Kittilä

Onko kohteiden Tampere ja Kittilä välillä suoria lentoja?

Jos varaat suoran lennon kohteiden Tampere (TMP-Pirkkala) ja Kittilä (KTT) välillä, säästät aikaa kohteeseen tutustumiseen. 1 yhtiötä operoi suoria lentoja tällä reitillä. Finnair on yksi hyvämaineisimmista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tampere ja Kittilä välillä kestää?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden Tampere ja Kittilä välillä, siihen menee keskimäärin 1 tunti 55 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 700 km. Tällä välillä lentävät Finnair ja Air France. Mikään ei voita uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei ole välilaskua.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tampere ja Kittilä välisille lennoille?

Tampere (TMP-Pirkkala) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Tampere ja Kittilä välillä. Oletko kiinnostunut tietämään mille kentälle tulet laskeutumaan? Kenttä tulee mitä luultavimmin olemaan Kittilä (KTT).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tampere ja Kittilä välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Sinun ei tarvitse enää jatkaa täydelllisen lentoyhtiön etsintää. Olemme tehneet työn puolestasi ja löytäneet useita lentoyhtiöitä, jotka liikennöivät kohteiden Tampere ja Kittilä välillä. Yksi niistä on Finnair, joka liikennöi 50 lentoa joka kuukausi. Vaihtoehtoisesti Air France voi olla juuri se mitä etsit. Tämä matkustajien suosikkilentoyhtiö tarjoaa 20 lentoa näiden kohteiden välillä joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Tampere ja Kittilä välillä on?

Matka kohteiden Tampere ja Kittilä välillä ei voisi olla helpompi. 2 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Kittilä

Näytä kaikki 919 majoitusliikettä kohteessa Kittilä
107 €
Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi

4.0 kautta 5.0 Tähtitie 5, Kittilä
Break Sokos Hotel Levi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 202 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
92 €
Hotelli Kittilä

Hotelli Kittilä

3.5 kautta 5.0 Valtatie 49, Kittilä
Hotelli Kittilä on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taidemuseo Einari Junttila. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 37 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Northern Lights Ranch

Northern Lights Ranch

Ounasjoentie 1619, Kittilä
Northern Lights Ranch tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.