Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Lappi Lontoo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Lappi - Lontoo

Lähtölentokentän IATA-koodi RVN
Kohdelentokentän IATA-koodi LGW
Lennon hinta 139 €

Lennot Rovaniemeltä Lontooseen

Lentäen Rovaniemeltä Lontooseen? No mikä ettei! Halutessasi voit nimittäin päästä jopa suorilla lennoilla Lapin pääkaupungista Rovaniemeltä kaupunkilomien suosikkikohteeseen Lontooseen. Lontoo on todella monipuolinen ja vaikuttava pääkaupunki, jossa on tekemistä ja nähtävää vaikka koko perheelle ja tietenkin useita maailmankuuluja, TV:stä tuttuja nähtävyyksiä. Lentoyhteyksiä on tarjolla todella runsaasti, ja sivustomme kautta voit helposti varata lennot Rovaniemeltä Lontooseen – välilaskulla tai ilman. Älä epäröi, vaan katso parhaimmat hinnat nyt!

Milloin Lontooseen kannattaa matkustaa?

Lontoo vetää matkailijoita ympäri vuoden, mutta kiivainta sesonkia on kesä, jolloin ruuhkiin ja pitkiin jonoihin on syytä varautua. Tästä syystä otollisempaa matkustusaikaa on kevät tai syksy – säiden nopeisiin vaihteluihinhan saa Lontoossa varautua aina, vuodenajasta riippumatta, ja sadevarusteet on syytä pitää mukana kesät talvet. Kevät saapuu Lontooseen huomattavasti aikaisemmin kuin Rovaniemelle, joten esimerkiksi alkuvuosi on hyvinkin oivallinen ajankohta Lontoon-matkalle.

Milloin voin varata halvat lennot Rovaniemeltä Lontooseen

Koska Lontoo on maailmanlaajuisesti suosittu matkakohde, kannattaa lennot varata ajoissa etenkin, jos haluaa säästää matkan hinnassa. Suoria lentoja Lontooseen Gatwickin lentokentälle operoi Norwegian Air ja kausiluontoisesti talvisaikaan myös Thomas Cook, joka lentää suoraan sekä Gatwickin, Lutonin että Stanstedin kentille. Lentomatka Rovaniemeltä Gatwickiin on 2 243 kilometriä ja matka kestää suoralla lennolla hieman yli 3,5 tuntia. Jos lentohakuun ottaa mukaan myös välilaskulliset yhteydet, on vaihtoehtoja yllin kyllin eikä matkan kestokaan välttämättä veny yli kuuden tunnin. Tutustu sivustollamme saatavilla oleviin lentoihin ja varaa halvat lennot Rovaniemeltä Lontooseen parhaimpaan hintaan.

Lennot Rovaniemen lentoasemalta (RVN)

Rovaniemen lentoasema kuuluu matkustajamääriltään Suomen vilkkaimpiin, mikä näkyy etenkin talvella. Matkaa Rovaniemen keskustasta lentoasemalle on noin 10 kilometriä, ja kaupungin ja lentoaseman välillä kulkee Airportbus, jonka kyytiin voi hypätä linja-autoasemalta, hotellilta tai jopa kotipysäkiltä. Rovaniemen lentoasemalla on erinomaiset palvelut myymälöineen, kahviloineen ja monitoimitiloineen. Lentoaseman erikoisuus on Mikko Heikkisen ja Markku Komosen suunnittelema 40 metriä pitkä Rovaniemi-taideteos, viiltomainen kattoikkuna. Terminaalin lattialla taas on taiteilija Lauri Anttilan suunnittelema aurinkokello, joka piirtää maapallon kiertoliikkeen mukaista kahdeksikon muotoista kuviota.

Saapuminen Lontoon Gatwickin lentoasemalle (LGW)

Gatwickin lentoasema on Lontoon toiseksi suurin ja koko Iso-Britannian toiseksi vilkkaimmin liikennöity lentoasema, joka sijaitsee Lontoon eteläpuolella 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lontoossa julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset, ja myös Gatwickin lentoasemalta pääsee keskustaan helposti junalla tai bussilla. Gatwick Express -juna kulkee kentältä 15 minuutin välein ja vie matkustajat puolessa tunnissa Lontoon Victorian asemalle. Yhtä tiheään liikennöi myös easyBus, jonka pysäkkejä Lontoon keskustassa ovat Earl’s Courtin ja Victorian asemat. Gatwickista pääsee minne tahansa toki myös taksilla tai vuokra-autolla.

Saapuminen Lontoon Lutonin lentoasemalle (LTN)

Lontoon pohjoispuolella sijaitseva Lutonin lentoasema on Lontoon lentokentistä pienin ja sen kautta matkustaa vuoden aikana noin yhdeksän miljoonaa matkustajaa. Suorin yhteys Lutonin lentoasemalta Lontoon keskustaan on bussi (joko National Express tai Green Line), joita kulkee useita kertoja tunnissa Lontoon eri metroasemille. Junalla pääsee Lutonista Lontoon St Pancrasin asemalle. Juna lähtee Luton Parkwayn rautatieasemalta, jonne terminaalista on bussikuljetus, ja St Pancrasilta voi matkaa jatkaa metrolla. Taksipalveluiden tarjoajia Lutonin lentoasemalla on useita samoin kuin autovuokraamoita.

Saapuminen Lontoon Stanstedin lentoasemalle (STN)

Lontoon kolmanneksi vilkkain lentokenttä Stansted sijaitsee Lontoosta noin 50 kilometriä pohjoiseen Essexin maakunnassa. Stanstedin rautatieasema sijaitsee suoraan pääterminaalirakennuksen alapuolella, ja Stansted Express -juna kulkee useita kertoja tunnissa Lontoon keskustaan. Terminaalin pääsisäänkäynnin vastapäiseltä linja-autoasemalta puolestaan voi hypätä Lontoon keskustaan vievään bussiin. Liikennöitsijöitä on useita. Taksi on toki miellyttävä ja vaivaton vaihtoehto, ja vuokra-autonkin voi Stanstedista saada käyttöön.

Saapuminen Lontoon Heathrow’n lentoasemalle (LHR)

Lontoon ja koko Ison-Britannian suurin lentoasema on Heathrow’n lentokenttä Hillingdonin kaupunkipiirissä Lontoon länsipuolella. Koko maailman mittakaavassakin Heathrow kuuluu vilkkaimpiin lentoasemiin. Heathrow’lta voi matkustaa Lontoon keskustaan metrolla, junalla, bussilla tai tietysti taksilla, joista voi valita omaan budjettiin ja aikatauluun parhaimmin sopivan vaihtoehdon. Julkisista kulkuvälineistä edullisin on metro, jolla matka keskustaan kestää kauemmin kuin junalla. Heathrow’n kentällä on toki myös useita autovuokraamoita, jos haluat liikkua Lontoossa omin neuvoin.

Miten voin viettää aikaani Lontoossa?

Lontoon runsaasta tarjonnasta voit koota itsellesi täysin toiveidesi mukaisen loman, ja ongelmaksi muodostuu todennäköisesti pikemminkin se, että kaikkea haluamaansa ei ehdi toteuttaa. ”Pakollisia” nähtävyyksiä lienevät Lontoon symboli Big Benin kellotorni sekä kuningasperheen virallinen asuinpaikka Buckinghamin palatsi. 1000-luvulla rakennettu, monia sotia kokenut Towerin linna on nähtävä sekin, samoin kuin moderneja vierailukohteita edustava, vuonna 1999 rakennettu London Eye -maailmanpyörä. Lontoo on myös shoppailijoiden ja museokävijöiden paratiisi, ja monia kävijöitä vetävät puoleensa myös maailmankuulut musikaalit. Vaihtoehtoisesti Lontoossa voi kuljeskella myös ilman tiukkaa ohjelmaa suuren eurooppalaisen keskuksen tunnelmasta nauttien.

Liikkuminen Lontoossa

Paikasta toiseen siirtyminen ei Lontoossa koidu ongelmaksi, sillä julkinen liikenne toimii erinomaisesti, ja bussi- – niin, ne legendaariset kaksikerroksiset bussit – ja metroverkosto on kattava. Matkailijan kannattaa Lontoossa hankkia elektroninen Oyster card, jolla voi helposti maksaa julkisen liikenteen matkat. Myös kävellen voi Lontoossa nähdä paljon, sillä keskustan nähtävyyksien väliset matkat eivät ole pitkiä. Ajelu legendaarisella Lontoon mustalla taksilla voi olla elämys sekin.

Lappi - Lontoo Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Lappi – Lontoo?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Lappi -- Lontoo on 139 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Lontoo. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Lappi -- Lontoo on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Lappi – Lontoo on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Lappi -- Lontoo on tarjolla 34 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Lappi – Lontoo?

  reitillä Lappi -- Lontoo liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Lappi – Lontoo -lennoille?

  Löysimme alueelta Lappi vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Lontoo: Rovaniemi (RVN). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Gatwick (LGW), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Lontoo voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Lontoo.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Lappi – Lontoo?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Lappi -- Lontoo hintaan 139 €! Reitillä Lappi -- Lontoo 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Lappi liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Lappi (RVN) -- Lontoo (LHR)\n * Finnair\n * British Airways\n * Japan Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Lappi – Lontoo useimmin?

  * Lappi (RVN) -- Lontoo (LHR)\n * Finnair -- 17 viikoittaista lentoa reitillä RVN -- LHR\n \n\n * British Airways -- 10 viikoittaista lentoa reitillä RVN -- LHR\n \n\n * Japan Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä RVN -- LHR\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Lappi lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Lontoo joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 17 lentoa reitillä Lappi -- Lontoo. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Lappi (RVN) liikennöidään viikoittain 34 lentoa kohteeseen Lontoo (LHR).\n
 • Onko reitillä Lappi – Lontoo tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Lappi -- Lontoo ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 35 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 555,09 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 11 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 7 tuntia, 49 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Lappi – Lontoo?

  * Lento reitillä Lappi (RVN) -- Lontoo (LHR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.40\n * Aikaisin saapumisaika: 09.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.05\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Lappi – Lontoo?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Lontoo

Näytä kaikki 17 287 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
166 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

4.0 kautta 5.0 200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
Park Plaza Westminster Bridge London on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westminster Bridge. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1019 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
108 €
Thistle Kensington Gardens

Thistle Kensington Gardens

4.0 kautta 5.0 104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
Thistle London Hyde Park Kensington Gardens on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kensington Gardens. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuivapesulapalvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
73 €
Holiday Inn Express London Heathrow T4

Holiday Inn Express London Heathrow T4

3.5 kautta 5.0
Holiday Inn Express London Heathrow T4 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Twickenham Stadium sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 457 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.