Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Hampuri

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Hampuri

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi HAM
Lennon hinta 193 €

Lennot Turusta Hampuriin tarjoavat tilaisuuden loistavaan kaupunkilomaan tapahtumarikkaassa miljoonakaupungissa

Saksan toiseksi suurin kaupunki Hampuri on eurooppalaisten suosima kaupunkikohde, joka ei jätä ketään kylmäksi. Hampuri on yksi maailman suurimmista satamista, ja siellä sijaitsee Euroopan laajin punaisten lyhtyjen alue. Lisäksi kaupungissa järjestetään jatkuvasti lukemattomia kulttuuritapahtumia, konsertteja ja näyttelyitä. Lennot Turusta Hampuriin ovat mainio tapa nauttia vilkkaasta kaupunkielämästä modernissa hansakaupungissa, jonka juuret juontavat keskiajalle asti.

Miksi Hampuriin?

Lähes kahden miljoonan asukkaan Hampuri on nopeasti kasvava turistikohde, jossa kukaan ei pääse pitkästymään. Kaupunki on rakentanut vaurautensa muun muassa suuren sataman, teollisuuden ja mediayritysten ympärille (esimerkiksi Der Spiegel -aikakauslehti on kotoisin Hampurista). The Beatles aloitti kansainvälisen uransa aikoinaan Hampurista. Kaupungissa on lukemattomia museoita, kuten Eroottisen taiteen museo, Työmuseo, Arkeologinen museo ja Neuengammen keskitysleirin museo. Yksi tunnetuimmista arkkitehtonisista maamerkeistä on Hauptkirche Sankt Michaelis eli Pyhän Mikaelin kirkko, joka on yksi hienoimmista hansakaupungeista löytyvistä barokkikirkoista. Kaupunkitapahtumia rakastavien iloksi Hampurissa järjestetään joka kevät maailmaan suurimmat satamafestivaalit, joilla juhlistetaan jo 1100-luvulla perustettua satamaa. Sankt Paulin kaupunginosassa sijaitsee kaupungin yöelämän keskus, sen kuuluisin katu ja punaisten lyhtyjen alue Reeperbahn. Kadun varrella on lukemattomia ravintoloita, baareja, diskoja ja kapakoita. Lisäksi Reeperbahnista löytyy musiikkiteatteri Operettenhaus sekä monia teattereja ja kabareita. Jos juhliminen, teatteriesitykset ja vilkas kaupunkielämä käyvät voimille, voi mennä rentoutumaan suureen Tierpark Hagenbeckin eläintarhaan, joka on kesäisin auki usein iltamyöhään.

Halvat lennot Turusta Hampuriin

Suoria lentoja Turusta Hampuriin ei valitettavasti ole. Monet lentoyhtiöt, kuten SAS, Finnair ja airBaltic, tarjoavat yhden välilaskun lentoja Hampuriin. Konetta vaihdetaan yhtiöstä riippuen joko Tukholmassa, Helsingissä tai Riikassa. Matkan kesto voi vaihdella suuresti riippuen siitä, kuinka pitkään vaihtoyhteyttä on odotettava. Lyhimmillään matka kestää noin 3,5 tuntia. Mahdollisimman halvat lennot Turusta Hampuriin löytää, jos jaksaa vertailla kaikkia eri vaihtoehtoja ebookersin sivuilla. Yleisesti ottaen viikonloppulennot ovat kalliimpia kuin lennot keskellä viikkoa. Selkeää vuodenaikasesonkia ei ole, vaikka lippujen hinnat voivat muuten vaihdella reilustikin. Hinnoissa voi säästää, jos pystyy varaamaan vähintään kolmea viikkoa ennen lähtöä: se jälkeen hinnat saattavat kasvaa huomattavasti.

Mukavasti matkaan Turusta

Turun lentokenttä, jolta lentävät Finnairin lisäksi esimerkiksi airBaltic, Scandinavian Airlines, WizzAir ja Norwegian, sijaitsee alle 10 kilometrin päässä keskustasta. Kentälle pääsee esimerkiksi paikallisliikenteen bussilla nro 1, joka liikennöi lentokentän ja keskustan väliä 20 minuutin välein. Rautatieasemalta on lentokentälle 8 kilometrin matka, ja satamastakin matkaa kertyy vain 10 kilometriä. Myös lähikunnista matkustavat ennättävät kentälle joutuisasti, koska Raisio sijaitsee 7 kilometrin ja Naantali 20 kilometrin päässä kentältä.

Hampurin lentokenttä

Turku–Hampuri-lennot laskeutuvat Hampurin kansainväliselle lentokentälle (Flughafen Hamburg, IATA-koodi HAM), joka sijaitsee 8 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen päin. Kahden terminaalin kenttä kuuluu Saksan suurimpiin, ja sieltä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan. S1-juna eli S-Bahn-junan linja numero 1 kuljettaa matkustajia kentältä suoraan kaupungin keskustaan kymmenen minuutin välein. Matka Hampurin keskusasemalle (Hamburg Hauptbahnhof) kestää vähän alle puoli tuntia. Asemalta on helppo jatkaa eteenpäin joko paikallisjunilla tai metrolla.

Minne yöksi?

Majoituksen löytäminen Hampurista ei ole vaikeaa, ja valinnanvaraa on runsaasti. Kaikkein kätevin ja siistein alue on Mitte-ydinkeskusta, joka jakautuu Neustadt-uuteenkaupunkiin ja historialliseen Alstadt-vanhaankaupunkiin. Myös muissa kaupunginosissa on runsaasti tarjontaa, joten valinta riippuu siitä, mitä lomaltaan haluaa. Keskusrautatien alueelta pääsee helposti liikkumaan eri puolille kaupunkia, mutta sivukaduilla tunnelma voi olla hieman rauhaton. St. Pauli on hyvä valinta vilkasta yöelämää ja hyviä ravintoloita kaipaaville. Voisi sanoa, että Hampurista löytyy koko maailma pienoiskoossa!

Lennot Turku – Hampuri

Onko kohteiden Turku ja Hampuri välillä suoria lentoja?

Haluatko lentää suoraan kohteiden Turku ja Hampuri välillä? Valitettavasti se ei ole tällä hetkellä mahdollista. Voit kuitenkin varata välilaskullisen lennon, joita tällä reitillä on tarjolla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Turku ja Hampuri välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteiden Turku ja Hampuri välillä, Turku (TKU) tulee mitä luultavimmin olemaan lähtökenttäsi ja Hampuri (HAM) saapumislentokenttäsi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Turku ja Hampuri välillä on?

2 päivittäistä lentoa välillä Turku – Hampuri takaavat, että matkanteko kohteeseen Hampuri on helppoa.

Varatuimmat hotellit Hampuri

Näytä kaikki 586 majoitusliikettä kohteessa Hampuri
107 €
25hours Hotel HafenCity

25hours Hotel HafenCity

4.0 kautta 5.0 Überseeallee 5, Hampuri, HH
25hours Hotel HafenCity on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kansainvälinen merimuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
112 €
AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt

AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt

4.0 kautta 5.0 Am Sandtorkai 4, Hampuri, HH
AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miniatur Wunderland (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 192 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
the niu Keg

the niu Keg

Brauhausstraße 44, Hampuri
The niu Keg on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Wandsbek Quarree on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 116 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.