Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Turku - Gran Canaria

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi LPA

Varaa lennot Turusta Gran Canarialle, vuosittaiset 2,2 miljoonaa matkailijaa eivät voi olla väärässä!

Useimmat matkailijat lähtevät Kanariansaarille pakettimatkalle, mutta erikseen ostettujen lentojen etu on, että voit vapaammin valita lentopäivät, ja myös majoituksen voi valita oman mielen mukaan. Lennot Turusta Gran Canarialle on helppo varata, ja talvikauden aikana on tarjolla jopa suoria lentoja. Monelle suomalaiselle Gran Canaria onkin nimenomaan talvikohde, jonne paeta pohjoisen paukkupakkasia tai loskaa ja räntäsateita. Harva tulee ajatelleeksi, että itse asiassa Kanariansaarten matkailusesonki osuukin kesään, jolloin saaret täyttyvät mannerespanjalaisista lomailijoista. Gran Canariakin on silloin upeimmillaan – mutta siihen kannattaa varautua, että elohopea kipuaa kesäaikaan huimiin hellelukemiin.

Turku–Gran Canaria-lennot

Suoria lentoja Turusta Gran Canarialle on tarjolla talvikaudella rajoitetun ajan. Lentopäivä on sunnuntai, ja matka kestää hiukan yli kuusi tuntia. Muina aikoina matka Turusta Gran Canarialle taittuu parhaiten Finnairilla Helsingin kautta, jolloin matka-aika on reilut kymmenen tuntia. Muitakin yhteyksiä on tarjolla esimerkiksi airBalticilla ja Lufthansalla, mutta muut reitit sisältävät kaksi välilaskua, joiden myötä matka-aika pidentyy reilusti. Parhaat, halvat lennot Turusta Gran Canarialle pääset valitsemaan, jos teet lippuvaraukset useita kuukausia ennen matkaa. Jos haluat matkalle suosittujen talvilomaviikkojen aikaan, voit varata lennot jopa vuosi etukäteen. Syksyn sateet ja lähestyvä pimeä talvi ei paljon paina, kun tiedossa on paikka auringossa – ja liput on maksettu jo aikaa sitten. Kun etsit lentoja Turusta Gran Canarialle, voit hakea niitä myös Las Palmasiin, joka on Gran Canarian pääkaupunki.

Matkalle Turusta

Turusta on helppo lähteä matkalle, koska Turun lentoasema (TKU) sijaitsee todella lähellä, vain kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta. Kaiken lisäksi kentälle on kätevä, ekologinen sähköbussiyhteys linjalla 1, joka ajaa sataman ja kauppatorin kautta. Sähköbussin kyydissä voit käyttää myös maksutonta langatonta verkkoa. Matkan lentoasemalle voi toki taittaa myös taksilla tai omalla autolla, jolle löytyy pysäköintitilaa terminaalirakennuksen edestä. Matkatunnelmaan pääset lentoaseman mukavassa kahvilassa.

Välilasku Helsingissä

Lento Turusta Helsinkiin kestää vain puoli tuntia, ja Helsingissä on muutama tunti aikaa odotella koneen lähtöä kohti Las Palmasia. Helsinki-Vantaan lentoasemalla odottelu sujuu silmänräpäyksessä, sillä kentän palvelutaso on erinomainen. Minkä kentän ravintoloista tai kahviloista valitsisit tällä kertaa? Entä mitä ostoksia kannattaa tehdä lähtiessä kentällä? Tarjolla on myös ilmainen, nopea wi-fi-yhteys ja GoSleep-unimunia, joita voi kokeilla ilmaiseksi muulloin kuin klo 22–06, jolloin lepopaikoista peritään maksu. Pelialueella taas voit pelata tanssi- ja muita liikuntapelejä.

Perille Gran Canarialle

Gran Canarian ainoa lentokenttä (LPA) sijaitsee pääkaupunki Las Palmasissa, saaren itäosassa Gandonlahden rannalla. Matkaa Las Palmasiin on 18 kilometriä. Saaren suosituimmat matkakohteet sijaitsevat noin 25 kilometrin päässä etelärannikolla. Lentoasemalta on hyvät bussiyhteydet eri puolille saarta. Bussit lähtevät lähtevien lentojen tasolta. Linjalla 60 pääset Las Palmasiin, josta voit jatkaa matkaa muihin kohteisiin. Las Palmasissa on kaksi linja-autoasemaa, San Telmo ja Santa Catalina. Suurin osa jatkoyhteyksistä lähtee San Telmon asemalta, mutta Santa Catalinasta pääsee ainakin Playa del Inglésiin ja Maspalomasiin. Kentältä kaupunkiin voit hurauttaa myös taksilla noin 25–30 eurolla. Edullisempi vaihtoehto on ajaa bussilla Las Palmasiin ja jatkaa sieltä taksilla eteenpäin. Taksit löytyvät terminaalin edustalta tuloaulakerroksesta. Lentokentältä löydät myös useiden autovuokraamoiden palvelupisteet.

Nähtävää Gran Canarialla

Gran Canarian parasta antia ovat tietenkin meri ja rannat kaikkine mukavuuksineen. Las Palmasin kohokohta on kolme kilometriä pitkä Playa de las Canteras. Maspalomasin kuuluisilla hiekkadyyneillä kannattaa ehdottomasti poiketa. Varaa heti halvat lennot Turusta Gran Canarialle, aurinko odottaa.

Turku - Gran Canaria Lennot FAQ

Varatuimmat hotellit Gran Canaria

Näytä kaikki 4 871 majoitusliikettä kohteessa Gran Canaria
79 €
AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only

AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only

3.0 kautta 5.0 Avenida de Tirajana, 32, (entrada por C/ Timple), San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 92 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
105 €
Hotel Cristina las Palmas

Hotel Cristina las Palmas

5.0 kautta 5.0 Calle Gomera, 6, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
Hotel Cristina las Palmas on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Las Canterasin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 306 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
115 €
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

5.0 kautta 5.0 Avenida Los Marrero 35, Mogan, Mogan
Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mogánin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 422 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.