Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pohjois-Savo Riika

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Pohjois-Savo - Riika

Lähtölentokentän IATA-koodi KUO
Kohdelentokentän IATA-koodi RIX
Lennon hinta 568 €

Edullista kaupunkilomailua varaamalla halvat lennot Kuopiosta Riikaan

Suomen sydänmailla savolaisten järvi- ja metsämaisemien syleilyssä ihmisen mieli lepää, mutta vähän vauhtia elämäänsä kaipaavat voivat hyödyntää Kuopion toimivia lentoyhteyksiä ja lähteä lomalle Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Itämeren rannalla sijaitseva Riika on sympaattinen ja hintatasoltaan huokea matkakohde kaikille, jotka haluavat päästä lomalle vähällä vaivalla. Savosta on harvinaisen helppo lähteä ulkomaille, kun etsii halvat lennot Kuopiosta Riikaan ebookersin kautta ja lähtee tutustumaan ihanista kahviloistaan ja mainioista shoppailumahdollisuuksistaan tunnettuun pääkaupunkiin. Ilmeeltään Riika on sekoitus yksinkertaistettua neuvostorakentamista ja toisaalta upean taidokasta barokkiarkkitehtuuria, minkä ansiosta lennot Kuopiosta Riikaan varannut matkailija pääsee näkemään moni-ilmeistä kaupunkikuvaa. Riikaa ei ole syyttä suotta kutsuttu ”Pohjolan Pariisiksi”, joten suuntaa Väinäjoen rannoille ja nauti kaupunkilomasta Latviassa.

Kesäisen vilkas Riika ja tunnelmallinen talvi

Rantalomalle suuntaavat reissaajat ovat usein huolissaan paikallisista keleistä, mutta kaupunkilomailija voi ottaa sään suhteen hieman rennommin ja valita omaan kalenteriin sopivimman ajankohdan matkalle. Riika on suosittu kaupunki etenkin kesäaikaan, jolloin ilma on miellyttävän lämmin mutta harvoin tuskaisen helteinen. Talvella lämpötila laskee selkeästi nollan alapuolelle, silloin ihastuttavat joulumarkkinat ovat jo yksinään hyvä syy varata lennot Kuopiosta Riikaan. Riika sijaitsee aivan meren äärellä, mikä yleensä tasoittaa kaikkein kuumimmat ja kylmimmät kelit matkailuun sopiviksi. Kannattaa myös miettiä, mitä muuta lomallaan haluaa tehdä kuin käyskennellä kaupungilla, sillä vaikka kesä on muuten tapahtumien aikaa, esimerkiksi Latvian kansallisoopperan ja -baletin esitykset ovat tauolla. Syksyllä taas sumuisuus voi haitata kaupunkikierrosta, mutta shoppailua ja museokäyntejä se ei häiritse.

Parhaat tarjoukset löydät vertailemalla lentoja Riiasta Kuopioon

Lentomatkailun suurin etu on sen nopeus, joten vaikka tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole tarjolla suoria lentoja Kuopiosta Riikaan, välilaskullinen lento Helsingin kautta ei välttämättä vie kuin 3–4 tuntia. Kuopiosta pääsee Helsinkiin Finnairin matkassa vuoden ympäri, vaikka päivittäisissä lentovaihtoehdoissa on jonkin verran vaihtelua. Kuopion ja Helsingin väli taittuu lentäen noin tunnissa. Helsingistä Riikaan mennessä matkaa on usein kätevintä jatkaa Finnairin siivillä, jolloin koneenvaihto Helsinki–Vantaalla sujuu kätevästi. Toinen vaihtoehto on varata airBalticin lennot Helsinki–Riika-välille, jolloin saattaa tosin joutua varaamaan kotimaan ja ulkomaan lennot eri lipuille. Tämä ei sinänsä aiheuta ongelmia, mutta lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen joutuu hoitamaan uudestaan Helsinki–Vantaalla. Lento Helsingin ja Riian välillä kestää hiukan yli tunnin, joten välilaskun pituus Helsingissä vaikuttaa eniten matka-aikaan kokonaisuudessaan.

Lähde lentoon Kuopion lentoasemalta

Lentomatkailijoiden kannattaa käyttää kotikenttäetu hyödykseen aina kun mahdollista, sillä omalta lähikentältä on miellyttävän vaivatonta lähteä reissuun. Kuopion lentoasema on pienten lentomääriensä ansiosta ketterä kenttä, jolta lähtevän matkailijan ei tarvitse varata loputtomasti aikaa lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen hoitamiseen. Omalla autolla saapuvat matkailijat voivat jättää ajokkinsa pitkäaikaispysäköintiin tarkoitetulle P2-parkkipaikalle. Siilinjärven kunnan puolella sijaitseva Kuopion lentoasema on noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Arkisin lentoasemalle pääsee myös Kuopion liikenteen bussilla numero 40, jonka reitti kulkee Savilahden ja Siilinjärven kautta. Lentoaseman palveluihin kuuluu kahvila, myymälä ja apteekin palvelupiste.

Hyvä tietää Riian kansainvälisestä lentoasemasta

Noin kymmenen kilometrin päässä pääkaupungista sijaitsevalta Riian kansainväliseltä lentoasemalta (IATA: RIX) pääsee nopeasti ja kätevästi Riikaan. Lentoasemalta lähtee busseja Riikaan päin noin puolen tunnin välein, ja bussilla numero 22 ja minibussilla numero 241 pääsee kaupunkiin noin 30 minuutissa. Taksit ovat Latviassa varsin kohtuuhintaisia, joten lyhyt matka Riikaan päin ei käy liikaan kukkaron päälle. Lentoasemalta lähtee lisäksi kaukoliikenteen busseja muun muassa muualle Baltiaan ja Venäjälle.

Pohjois-Savo - Riika Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Pohjois-Savo – Riika?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Pohjois-Savo -- Riika on 569 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Riika. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Pohjois-Savo -- Riika on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Pohjois-Savo – Riika on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Pohjois-Savo -- Riika on tarjolla 22 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Pohjois-Savo – Riika?

  reitillä Pohjois-Savo -- Riika liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Pohjois-Savo – Riika -lennoille?

  Löysimme alueelta Pohjois-Savo vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Riika: Kuopio (KUO). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Riga Intl. (RIX), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Riika.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Pohjois-Savo – Riika?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Pohjois-Savo -- Riika hintaan 569 €! Reitillä Pohjois-Savo -- Riika 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Pohjois-Savo liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Pohjois-Savo (KUO) -- Riika (RIX)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Pohjois-Savo – Riika useimmin?

  * Pohjois-Savo (KUO) -- Riika (RIX)\n * Finnair -- 22 viikoittaista lentoa reitillä KUO -- RIX\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Pohjois-Savo lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Riika joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 22 lentoa reitillä Pohjois-Savo -- Riika. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Pohjois-Savo (KUO) liikennöidään viikoittain 22 lentoa kohteeseen Riika (RIX).\n
 • Onko reitillä Pohjois-Savo – Riika tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Pohjois-Savo -- Riika ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia, 30 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 719,22 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 7 tuntia, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 27 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Pohjois-Savo – Riika?

  * Lento reitillä Pohjois-Savo (KUO) -- Riika (RIX)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 09.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.55\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Pohjois-Savo – Riika?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Riika

Näytä kaikki 349 majoitusliikettä kohteessa Riika
Hilton Garden Inn Riga Old Town

Hilton Garden Inn Riga Old Town

Grecinieku 25 Riga, Riika
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (5 arvostelua)

  Menzendorff-talo ja Riian keskustori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Mustapäiden talo ovat myös 5 minuutin ...

  Hilton Garden Inn Riga Old Town51 €

  Hilton Garden Inn Riga Old Town51 €
  Wellton Centrum Hotel & Spa

  Wellton Centrum Hotel & Spa

  33 Kaleju Street, Riika
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (358 arvostelua)

   Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri kiltatalo ja ...

   Wellton Centrum Hotel & Spa50 €

   Wellton Centrum Hotel & Spa50 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.