Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tampere Dubrovnik

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tampere - Dubrovnik

Lähtölentokentän IATA-koodi TMP
Kohdelentokentän IATA-koodi DBV
Lennon hinta 248 €

Kohteen Dubrovnik Parhaimmat Pakettimatkat

Dubrovnik lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Tampere–Dubrovnik

Oletko suuntaamassa kohteeseen Dubrovnik? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tampere–Dubrovnik löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Dubrovnik on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tampere–Dubrovnik – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tampere–Dubrovnik etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tampere kohteeseen Dubrovnik saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tampere–Dubrovnik ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Dubrovnik?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Dubrovnik, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Dubrovnik nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tampere–Dubrovnik

Tätä reittiä lentää yhteensä 5 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tampere–Dubrovnik maksaa tällä hetkellä vain 248 €, kallein puolestaan jopa 327 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tampere - Dubrovnik Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tampere – Dubrovnik?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tampere -- Dubrovnik on 248 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Dubrovnik. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tampere -- Dubrovnik on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tampere – Dubrovnik on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tampere -- Dubrovnik on tarjolla 3 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tampere – Dubrovnik?

  reitillä Tampere -- Dubrovnik liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tampere – Dubrovnik -lennoille?

  Löysimme alueelta Tampere vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Dubrovnik: Pirkkala (TMP). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Dubrovnik (DBV), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Dubrovnik.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tampere – Dubrovnik?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tampere -- Dubrovnik hintaan 248 €! Reitillä Tampere -- Dubrovnik 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tampere liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tampere (TMP) -- Dubrovnik (DBV)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tampere – Dubrovnik useimmin?

  * Tampere (TMP) -- Dubrovnik (DBV)\n * Finnair -- 3 viikoittaista lentoa reitillä TMP -- DBV\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tampere lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Dubrovnik joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 3 lentoa reitillä Tampere -- Dubrovnik. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tampere (TMP) liikennöidään viikoittain 3 lentoa kohteeseen Dubrovnik (DBV).\n
 • Onko reitillä Tampere – Dubrovnik tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Tampere -- Dubrovnik ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 6 tuntia, 30 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 178,59 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 9 tuntia, 15 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 6 tuntia, 45 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tampere – Dubrovnik?

  * Lento reitillä Tampere (TMP) -- Dubrovnik (DBV)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.15\n * Aikaisin saapumisaika: 10.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.55\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tampere – Dubrovnik?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Dubrovnik

Näytä kaikki 2 709 majoitusliikettä kohteessa Dubrovnik
Hotel Excelsior

Hotel Excelsior

Frana Supila 12, Dubrovnik
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,2/5 (5 arvostelua)

  Nykytaiteen museo ja Banjen ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sponzan palatsi ...

  Hotel Excelsior149 €

  Hotel Excelsior149 €
  Hotel Kompas

  Hotel Kompas

  Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (20 arvostelua)

   Poluotok Lapad ja Lapadin ranta ovat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Playa de Copacabana ja Gružin satama ovat myös 3 kilometrin ...

   Hotel Kompas81 €

   Hotel Kompas81 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.