Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Valitse EBOOKERS

Käytä hyvityskuponkeja tai kuponkeja, peruuta matkasi, tarkista hyvityksesi tila ja paljon muuta.

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Matkainspiraatiota

Varaa juuri itsesi näköinen matka

Me ebookersilla uskomme, että jokainen matka on ainutlaatuinen. Olemme ihmisinä erilaisia, ja se näkyy myös matkustusvalinnoissamme. ebookersilla on laaja valikoima lentoja, hotelleja, vuokra-autoja ja aktiviteetteja, joiden ansiosta voit suunnitella juuri itsesi näköisen matkan. Hyödyntämällä käteviä hakusuodattimiamme säästät lisäksi aikaa, rahaa ja vaivaa. Onpa seuraava matkakohteesi sitten kiehtova Japani tai huimista maisemistaan tunnettu Islanti, löydät toiveitasi vastaavan matkan ebookersilta.

Ajankohtaista tietoa asiakkaillemme

Olemme koonneet ohjeistuksen asiakkaillemme koskien koronavirusta (COVID-19). Täältä löydät ajankohtaisimmat tiedot ja ohjeet miten menetellä, jos olet varannut ebookersin kautta majoituksen, lennot tai pakettimatkan ja koronavirus vaikuttaa sinun matkaasi. Pyydämme kuitenkin kärsivällisyyttä ja tahdomme muistuttaa, että jos matkasi ei ole määrä alkaa seuraavien 72 tunnin aikana, sinun kannattaa lykätä yhteydenottoasi ja tutustua kokoamiimme ohjeisiin. Näin voimme selvittää kaikkein kiireellisimmät asiakastiedustelut ensin.

Voit yhä myös tehdä varauksia sivustollamme. Jos haluat tehdä uuden varauksen, suosittelemme vahvasti valitsemaan hinnan, jonka voi peruuttaa maksutta.

 

*Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Jotkut hotellit edellyttävät, että peruutat varauksesi vähintään 24-48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Tarkemmat tiedot sivustolla.